HG Douche en Wasbakspray Navulling

HG Douche en Wasbakspray Navulling

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: HG Douche en Wasbakspray Navulling
Prijs: € 3.50
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Schoonmaak: Alledaags, Reinigingsproducten, Kalkreiniger, HG

HG douche & wasbakspray is de ideale iedere-dag-reiniger voor wasbakken, kunststof douchecabines en tegelwanden. Het verwijdert snel lichte kalkaanslag, huidvetten en zeepresten. HG douche & wasbakspray kan probleemloos op alle materialen gebruikt De aanbevelingen van het usptf's conflict met langdurige medische raad voor alle Amerikaanse vrouwen om borstzelfonderzoek examens doen en hebben jaarlijks mammogrammen beginnen op de leeftijd van 40. Het lijkt waarschijnlijk dat een deel van de kritiek op de nieuwe usptf rapport is dat de voordelen van screening mammografie en borstzelfonderzoek examens (BSE) zijn sterk overdreven, terwijl hun potentiële schade is grotendeels genegeerd door artsen en dus niet verrassend hun patiënten ook Huishoudelijke en Dieren Artikelen. In feite is in dit usptf rapport, twee grote bse studies buiten het u. Heb geen enkele vermindering van vinden het risico om te overlijden aan borstkanker. Uiteraard bse doet geen directe schade, maar het leidt wel tot meer testen en behandelingen, wat kan leiden tot zowel fysieke en psychologische schade. Gezien deze feiten, is het gemakkelijk te zien waarom de usptf aanbevolen tegen voortzetting van deze praktijk HG Douche en Wasbakspray Navulling. Hetzelfde geldt ook voor klinische borstexamens (Cbe) door artsen. De primaire schade bij zowel BSE als CBE is dat ze beide leiden tot aanvullende tests en procedures die niet het risico aanzienlijk verminderen overlijden aan borstkanker. Maar waarom zou dit zo zijn?

Waarschijnlijk omdat de meeste borstkankers zijn langzaam groeiende en niet gemakkelijk verspreid van de primaire site een beetje zoals basaalcelcarcinoom of plaveiselcelcarcinoom huidkanker Kalkreiniger. Echter, ongeveer 15 tot 20% van de borstkankers zijn agressieve soort als melanomen. Deze veel meer agressieve kankers zijn veel vaker voor bij vrouwen met het BRCA 1 en 2 mutaties. Ze groeien sneller en helaas bijna altijd verspreid (Called metastase) van hun primaire site voordat ze groot genoeg zijn om te worden gedetecteerd door BSE of CBE. Dit is waarschijnlijk waarom geen van deze screening examens is aangetoond sterfgevallen door borstkanker HG Douche en Wasbakspray Navulling. Mammogrammen vaak detecteren tumoren te klein of diffuus wordt gevoeld door fysische borstonderzoek. Dus de hoop was dat deze screeningstest deze agressieve zou kunnen vangen tumoren veel eerder voordat ze verspreid. Helaas, ten minste 80 tot 90% van deze agressieve borstkanker al uitgezaaid bij detectie door mammografie. Zodra dit gebeurt, harden deze borstkankers onwaarschijnlijk hoewel medicijnen die oestrogeen blokkeren kan zeker traag tumoren die gevoelig zijn oestrogeen Kalkreiniger. Inderdaad, de usptf rapport schat dat routine mammografie de sterfte aan borstkanker kan verminderen met ongeveer 15%, maar deze schatting is waarschijnlijk overdreven optimistisch te zijn. Waarom? Een uitgebreid overzicht van studies over het gebruik van mammografie om de sterfte aan borstkanker te verminderen vonden een significante bias in het voordeel van mammografie versus controle.

Dit komt omdat het meer waarschijnlijk dat een overlijden aan borstkanker werd ten onrechte aangezien voor een andere vorm van kanker in de mammografie groep dan de controle. Dit kan zijn waarom er geen dwingend gegevens die aantonen een verminderd risico op totale mortaliteit of zelfs sterfte aan kanker bij vrouwen gescreend op borstkanker met mammografie. Echter, de usptf maakte de aanbeveling om routine mammografie zelfs indien het staken optimistische dat misschien 15% van de sterfgevallen borstkanker kan worden voorkomen, indien vrouw van 40 onderging jaarlijkse mammogrammen Reinigingsproducten. Dit is omdat de schade veroorzaakt door over diagnose groter dan de zeer geringe potentiële vermindering van borstkankersterfte verscheen. Een andere reden om het gebruik van routine mammografie vraag is een recent onderzoek waaruit bleek dat het leidt tot de diagnose en behandeling van borstkanker die zou zijn verdwenen op hun eigen. In deze studie, onderzoekers onderzocht de natuurlijke geschiedenis van borstkanker in de Noorse vrouwen 50 64 die ofwel had een mammografie om de 2 jaar voor 6 jaar of een vergelijkbare groep vrouwen werden routine mammografie. Niet verrassend, 57% meer vrouwen in de mammografie groep werden gediagnosticeerd en behandeld voor invasieve borstkanker dan in die niet gescreend niet aangeboden HG Douche en Wasbakspray Navulling – Bij vrouwen die niet gescreend gedurende de studieperiode kregen een mammogram, sommige bleken gediagnosticeerde invasieve borstkanker hebben echter. zelfs met deze extra gevallen van borstkanker toegevoegd aan de totale controle groep, ze hadden nog steeds 22% minder gevallen van invasieve borstkanker dan twee jaar gescreend. Dit verhoogt de mogelijkheid dat vele borstkanker gediagnosticeerd met routine mammografie zou regressie op zichzelf zonder behandeling. De bekende en vermeende schade veroorzaakt door de behandeling van invasieve borstkanker met chirurgie, bestraling en chemotherapie aanzienlijk. Het is twijfelachtig dat de beste bescheiden vermindering van borstkankersterfte van screening mammografie voldoende bewezen en waarschijnlijke risico opwegen zou. Er zijn zeker vele manieren om het risico van borstkanker en ze kunnen effectiever zijn dan het screenen van mammogrammen. Wat nog belangrijker is, deze strategieën te verminderen het risico op het ontwikkelen van borstkanker (Iets mammografie nooit doet) en ook de algehele risico te sterven weer iets mammografie is nog nooit aangetoond dat doen.