HG Goud Glansbalsem

HG Goud Glansbalsem

€ 6.00

Meer informatie >>

Naam: HG Goud Glansbalsem
Prijs: € 6.00
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Schoonmaak: Specifiek, (Edel) Metalen, Goud, HG

Gouden sieraden verliezen soms hun mooie glans, dit komt namelijk doordat goud zacht is, en daardoor gevoelig voor krasjes. Krasjes breken de lichtinval op het goud waardoor het minder of zelfs helemaal niet meer glanst. HG goud glans balsem verwijdert deze Zoals de naam al doet vermoeden, zijn ze hinderlijk vaak voor, met de gemiddelde volwassene waarschijnlijk te krijgen twee of drie verkoudheden per jaar. worden verkoudheid veroorzaakt door meer dan 200 verschillende virussen en meestal milder dan de griep. Maar terwijl de influenza vaccinatie kan voorkomen dat tegen de meest voorkomende circulerende stammen van griep, is er geen equivalent de verkoudheid HG. Dus, kun je de verkoudheid te voorkomen? Of trakteer het een keer heb je het? Laten we vier populaire therapieën op de proef: Echinacea, knoflook, vitamine C en zink. Echinacea is een groep van bloeiende planten voor in Noord-Nederland, en was een traditionele inheemse Amerikaanse geneeskunde. Deze dagen kunt u het product kopen in capsules, tabletten of druppels. Ongeveer een op de 20 Australiërs nemen echinacea. In de hoop dat haalt zal de immuniteit stimuleren en te doden bugs tegengekomen. In termen van preventie, het nemen van echinacea producten dagelijks om de verkoudheid te voorkomen kunnen enigszins het risico van te verminderen het krijgen van een koude, maar het bewijs is nogal troebel HG Goud Glansbalsem. Als we bundelen de resultaten van studies die echinacea met placebo behandeling in vergelijking, mensen die echinacea nam leek minder verkoudheden te krijgen.

Maar er is een grote discrepantie tussen de individuele studies, zodat ze te combineren samen deze manier is niet erg geldig Schoonmaak: Specifiek. Qua behandeling, er geen overtuigend klinisch bewijs dat het nemen echinacea producten voor de aanvang van de symptomen kan genezen verkoudheid of verminderen de ziekteduur. Het is echter moeilijk om te komen duidelijke conclusies of aanbevelingen over effect echinacea op verkoudheid omdat de onderzochte preparaten varieerden, verschillende soorten, delen van de plant, bereidingswijze en dosering. Echinacea producten niet zonder bijwerkingen, zoals allergische reacties bij kinderen die weliswaar ongewoon, kunnen ernstig zijn HG Goud Glansbalsem. heeft Knoflook gepromoot als een natuurlijke preventief tegen de verkoudheid, genomen in commerciële producten of rauw gegeten. Het ook wordt gezien bij antivirale en antibacteriële eigenschappen hebben, en de fabrikanten beweren dat het versterkt het immuunsysteem. de mechanismen achter deze acties zijn onduidelijk, maar de chemische allicine. die verantwoordelijk is voor de geur van verse knoflook, kan het werkzame middel zijn HG. Er is een gebrek aan kwaliteit van wetenschappelijk bewijs over het effect van knoflook op verkoudheid. De recente Cochrane systematische review die aan deze vraag te beantwoorden, zouden kunnen slechts één onderzoek geschikt voor analyse vinden. Deelnemers die een knoflook capsule nam (Met een gestandaardiseerde dosis van allicine poeder) per dag gedurende drie maanden gemeld minder dagen van ziekte van verkoudheid dan degenen die een nam placebo.

Maar ze waren meer kans op last van bijwerkingen, zoals huiduitslag, en lichaamsgeur. Deze resultaten kunnen veelbelovend lijken, maar moeten voorzichtig totdat gerepliceerd worden benaderd. Het gebrek aan kwaliteit van het bewijs weg staat aan een aanbeveling voor het gebruik van knoflook supplementen voor de verkoudheid. Maar, natuurlijk, moeten mensen die graag eten van knoflook blijven doen. Vitamine C wordt vaak gevonden in verse groenten en fruit en is een van de meest voorkomende supplementen genomen door Australiërs Huishoudelijke en Dieren Artikelen. Het gebruik van vitamine c voor de verkoudheid werd populair in de jaren 1970, naar aanleiding van het promotie door Amerikaanse chemicus Linus Pauling, die geloofde dat het had veel voordelen voor de gezondheid. Er is een goede studie gegevens over het effect dat vitamine c heeft op de verkoudheid: Voor het grootste deel Het is niet effectief. Rekening vitamine C per dag als een preventief heeft geen invloed op de waarschijnlijkheid van een verkoudheid in het algemeen gemeenschap. Het kan een gering effect op de ernst van de symptomen, en de duur van de ziekte (Over een halve dag voor een gewone verkoudheid). Maar het nemen van vitamine C als behandeling (Het nemen van een dosis nadat je een koud) heeft geen effect op de duur of de ernst van de symptomen hebben HG Goud Glansbalsem – Deze zelfde data gevonden dat vitamine c kan voordelig zijn voor mensen die een zware acute lichamelijke stress, zoals marathonlopers en alpine skiërs.

Maar dit is een ongewone en specifieke context en de resultaten kunnen niet veralgemeend worden voor reguliere instellingen gemeenschap. Dit mineraal is een essentiële voedingsstof en is te vinden in zowel plantaardige en dierlijke bronnen. Voedingsmiddelen die bijzonder rijk zijn aan zink zijn onder andere oesters, zongedroogde tomaten, rundvlees en diverse zaden (Inclusief pompoen, zonnebloem, sesam en pijnboompitten). Oral zink is op grote schaal beschikbaar in een aantal verschillende formuleringen. Interessant orale zink lijkt een gunstig effect verkoudheid, maar met een aantal belangrijke voorbehouden. Wanneer genomen als behandeling bij het begin van de koude, lijkt zink de duur van een koude verlagen, doch bij hogere doses (meer dan 75 mg per dag). Zink kan effectiever bij volwassenen dan bij kinderen, en wanneer genomen als zuigtabletten, vooral in de zinkacetaat vorm.