HG Vochtvanger Zwart

HG Vochtvanger Zwart

€ 12.00

Meer informatie >>

Naam: HG Vochtvanger Zwart
Prijs: € 12.00
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Schoonmaak: Specifiek, Overig, Vochtvanger, HG

De HG vochtvanger brengt de relatieve luchtvochtigheid in vochtige ruimtes terug naar een acceptabel niveau. Hierdoor worden alle nadelige gevolgen van een te hoge luchtvochtigheid, zoals condens, een muffe geur, schimmel, vochtplekken, ongedierte en houtrot Ik moest wel als geld gedicteerd was ik zonder inkomen en stretching geld in leningen etc. Deze stress-periode hielp niet en ik geloof zette mij terug. Ik heb slip terug in het nemen van mijn opiaten en opnieuw werd lui met rekken etc. Ik zal toevoegen dat ik had seks voor de eerste keer in 4 maanden in deze periode, de drie dagen na waren zeer pijnlijk in het been vooral. ik kon joggen, niet lopen, en zwemmen, maar niet uitgebreid als de spieren zou draai Schoonmaak: Specifiek. ik nog opzij gezet 20min stetching maar als ik miste een dag of twee heb ik niet in paniek. Ik denk dat dit was het punt i thoughtYes, dit wordt manageableBut op hetzelfde moment voelde ik ging nooit hetzelfde als een atleet te zijn. Ik heb nog 2 mei in 7 dagen van ongemak. Voor degenen die de bil blauwe plek gevoel weet je gewoon niet te krijgen en de enkel ischias doen zich soms. ik kan lopen, heb ik 8 milers gedaan en de oneven 15 kilometer. De periode na het lopen ben ik begonnen voorzichtig HG Vochtvanger Zwart. Ik reed 40 kilometer direct na het uitvoeren van een 15 Miler eens en de dag erna moest bellen ziek. moet ik zeggen pijn is nu niet helemaal hetzelfde. Ik vergelijk alle schade aan de ischias en niets komt in de buurt. Ik zou zeggen dat ik op 10% van wat ik had 14 maanden geleden.

Op dit moment ben ik zat aan mijn bureau het schrijven van dit, die 30 minuten heeft genomen en erover na te denken ik heb enkele gespannen spieren in mijn been en een lichte pijn in mijn linker enkel Overig. Ik heb net opgestaan zonder pijn en ging naar beneden en het komt en gaat. 1) Het moeilijkste voor mij was de tijd wachten op de operatie en de nervus pijn. Nu een van de belangrijkste redenen waarom er zo'n sterke vitamine B-tekort in onze samenleving vandaag de dag is, omdat veel mensen hebben maagproblemen, en de reden daarvoor is omdat we het eten van een dieet dat is niet meer in harmonie met de eis van ons lichaam voor voedingsstoffen en voor een goede vertering HG Vochtvanger Zwart. In feite veel van de verwerkte geraffineerde fabriek geproduceerde voedingsmiddelen worden virtueel onverteerbare. Ze kunnen niet goed worden afgebroken en ze interfereren met de afscheiding van spijsverteringssappen zoals zoutzuur in de maag. Er is een bepaalde organische stof in de maag, heet intrinsieke factor, en om te absorberen, te verteren en assimileren b12, vitamine B12, dan moeten we dat intrinsieke factor in grotere hoeveelheden Overig. Als we een verminderde hoeveelheid die intrinsiek factor, doet de b12 opdat wij het eten, niet uit via welke bron dan ook, met inbegrip ingenomen supplementen, dan zijn we niet van plan om het te absorberen, en het gaat nutteloos te zijn.

Dus, het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat onze intrinsieke factor in onze maag wordt geproduceerd in de juiste hoeveelheden en dat wordt gereguleerd door wat we eten, hoe goed we kauwen of kauwen ons voedsel en ook een tweede factor, of we verteren het voedsel in onze dunne darm. En dat is een zeer, zeer belangrijk want als we eten, bijvoorbeeld een hoog geconcentreerde eiwitmaaltijd zoals veel eieren of vlees of vis en kip, omdat we alleen de capaciteit te verteren tot 20% van deze voedingsmiddelen, de meeste van hen worden bedorven in onze darmen. Dus wanneer de onverteerde proteïne slepende in ons darmkanaal langer dan nog een paar uur, dan dat de probiotische bacteriepopulatie verstoort in onze darmen en probiotische bacteriën zijn de hoofdbron van B12 die typisch opgenomen aan het einde van de dunne darm in het terminale ileum, en in het gedeelte dat is waar het B12 wordt geabsorbeerd in de bloedstroom en vervoerd naar de lever en de lever is verantwoordelijk voor het houden b12 daar, en indien vereist door de cellen in het lichaam zal zetten dat in de circulatie in de bloedstroom, zullen de cellen nemen en het zal worden hergebruikt in de meeste gevallen Schoonmaak: Specifiek. Dus meeste b12 wordt hergebruikt voor 6 of 7 jaar. De hoeveelheid b12 die we nodig hebben in ons hele leven is net zo veel als een topje van de pink, deze nagel, het is een zeer, zeer kleine hoeveelheid, en het is heel moeilijk om B12-tekort te krijgen, tenzij we natuurlijk hebben moeite met het gebruik van het, en nogmaals dat heeft veel te maken met wat er gebeurt in onze spijsvertering en niet noodzakelijk te maken met het voedsel dat we eten, of het bevat voldoende b12 of niet HG Vochtvanger Zwart – Aangezien de voornaamste bron van b12 bacteriën, en deze zijn probiotische bacteriën, wanneer zij sterven, deze het b12 en wordt geabsorbeerd en gebruikt, die opnieuw wordt gebruikt door de hersenen en het zenuwstelsel, de spijsvertering en het beenmerg voor vooral om houden ons lichaam gezond, vitaal en sterk. Nu wanneer een persoon eet veel junkfood, maakt gebruik van medicatie, de meeste medicatie bijzonder antibiotica vernietigen de probiotische bacteriën bevolking, en het eten van voedsel zoals vlees, veel vlees die b12 bevat, maar het kan niet echt goed worden geabsorbeerd wanneer de spijsvertering is niet erg goed werkt, met name de intrinsieke factor in de maag is verminderd, wat wel gebeurt wanneer je eet te veel eiwitrijk voedsel. Dus er is veel te zeggen over het vlees een bron van b12, of eieren zijn een bron van b12, of zuivelproducten een bron van b12, dat betekent niet dat je gaat om te absorberen dat.