Higher Living Thee Purity

Higher Living Thee Purity

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Higher Living Thee Purity
Prijs: € 2.50
Tags: Eten en Drinken, Dranken, Thee, Functionele Thee, Higher Living

De heerlijke thee varianten van Higher Living zijn geheel organisch. De Higher Living Purity thee bevat een kruidenmelange die niet alleen erg lekker smaakt, maar ook een reinigende werking heeft Ook klanten zijn verantwoordelijk voor het rechtstreeks werken met de labels leverancier om informatie op het etiket is ervoor te zorgen juist vóór de goedkeuring van de bewijzen voor het afdrukken van etiketten. Alle inhoud en afbeeldingen op de groothandelsmarkt voor minerale make-up uk website mag niet worden gekopieerd of gerepliceerd Witout onze toestemming. Op groothandel minerale make-up uk we gebruik maken van strenge kwaliteitscontrole om de producten verzonden naar de klant te garanderen zijn volgens de orde, en de hoeveelheid Functionele Thee. De klant dient ons schriftelijk in kennis binnen 2 dagen na ontvangst van het product als er een tekort of ontbrekende product. Elke poging om een valse claim van het tekort product, groothandel minerale make-up uk maken zal afzien van verder zaken met de klant. Terwijl wij hebben geprobeerd om beelden van de kleuren op onze website zo nauwkeurig mogelijk te presenteren, kunnen afbeeldingen in kleur iets afwijken van de manier waarop ze verschijnen op verschillende computerschermen Higher Living Thee Purity. Wij zullen geen rendement op de verkeerde kleuren te accepteren waarvan zijn gekocht op basis van de op onze website getoond kleuren. Het wordt sterk aanbevolen dat klanten de aankoop van onze sample packs om ervoor te voorkomen dat de aankoop verkeerde kleuren.

Ik neem chlorofyl supplementen omdat ik niet genoeg groente krijgen. Een van de grootste voedsel stoffen voor het reinigen van de darmen en andere eliminatiesystemen, de lever en het bloed is chlorofyl, zoals gevonden in alle groene groenten, vooral de groene bladgroenten Eten en Drinken. Het probleem dat we hier vinden is dat het voedsel greens minder dan een half procent chlorofyl bevatten. Alfalfa, waarvan chlorofyl wordt commercieel geëxtraheerd, heeft slechts 8 of 9 pond per ton, ongeveer 0. 2% wanneer geëxtraheerd, en alfalfa is een van de planten hoogste chlorofyl. commerciële vloeibare chlorofyl bevat vaak slechts ongeveer 1% chlorofyl. Groene algen zijn de hoogste bronnen van chlorofyl in de plantenwereld; en, alle groene algen dusver onderzochte chlorella de hoogste, vaak variërend van 3 tot 5% chlorofyl Higher Living Thee Purity. Chlorella supplementen kunnen versnellen mate van reiniging van de darm, bloed en lever, door het leveren veel chlorofyl. Bovendien, de mysterieuze chlorella groeifactor (CGF) versnelt de genezing percentage van beschadigde weefsel. Er zijn veel voorwaarden en toxinen die bijdragen tot levernecrose of vervetting van de lever, en een van de meest voorkomende is ondervoeding, vooral voer zonder hoogwaardige eiwitten (speciaal de zwavelhoudende aminozuren) Higher Living. Diabetes kan een type leververvetting degeneratie en overmatig veroorzaken geraffineerde koolhydraten veroorzaakt een ander.

Er zijn experimenten gedaan in de republiek van China, Japan en Duitsland om te zien wat de gevolgen van chlorella bij het voorkomen of omkeren van verschillende omstandigheden lever zou hebben, en de resultaten zijn veelbelovend en spannend. Een van de eerste vergelijkende studies van de effecten van de alg en andere voedingsmiddelen (Magere melkpoeder en gekookt ei wit) op de lever werd gedaan in de vroege jaren 1950 in Duitsland aan de universiteiten van Bonn en Keulen. Hermann fink gevoed groepen ratten enkel voedsel diëten om hoe alg te zien vergeleken met bekende voedingsstoffen. Op een dieet van magere melk, de meeste van de ratten stierven levernecrose, terwijl een rat op de eiwit dieet tekenen van necrose Functionele Thee. Alle ratten op het wier dieet bleven gezond. Fink gesloten dat nader onderzoek moet worden gedaan om te achterhalen of groene alg had therapeutische waarde voor de lever. Verschillende experimenten hebben aangetoond dat chlorella stimuleert een beschermend effect op de lever, zoals blijkt uit het is weerstand tegen beschadiging door giftige stoffen zoals ethionine. In een Duitse studie, werd de lever beschermd tegen de aard van de schade veroorzaakt door ondervoeding. Chlorella bloed verlaagt cholesterol en triglyceriden, de niveaus van die worden geassocieerd met de lever metabolisme evenals vetinname.

We kunnen hoe de beschermende en reinigende werking te zien van chlorella op de lever ondersteunen de natuurlijke afweer van het lichaam Higher Living Thee Purity – Sinds de jaren 1930, experimenten met ethionine, een chemische stof giftig voor de lever, was gedaan op proefdieren, omdat ethionine veroorzaakt lever storingen vergelijkbaar met die veroorzaakt bij mensen aan ondervoeding, alcoholisme, verstoorde opslag suiker, interferentie met eiwit en vet metabolisme enzovoort. In de jaren 1970, een groep van Chinese wetenschappers in Taipei Medical College en de National Taiwan University besloten om te zien of chlorella toegevoegd aan het dieet zou de lever van ethionine beschadiging te beschermen. In hun eerste experimenten, wang, lin en tung vond dat het voeden van chlorella aan ratten vóór hen de ethionine bijgedragen tot de bescherming van de lever tegen beschadiging en geproduceerd snellere hersteltijden. In aansluiting op deze studies, de Taiwanese wetenschappers ontworpen ander experiment om te zien hoe 5% chlorella aanvulling van het dieet van invloed zou meer specifieke leverfuncties.