Higher Living Thee Vitality

Higher Living Thee Vitality

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Higher Living Thee Vitality
Prijs: € 2.50
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Thee, Higher Living

De heerlijke thee varianten van Higher Living zijn geheel organisch. De Higher Living Vitality thee bevat een pittige infusie van Sinaasappelschil, warme kruiden en Kaneel. Dit maakt deze thee ideaal voor ochtend of middag pauzes Toen ik kreeg de leveringen, ik was in staat om al mijn pulsators herbouwen en had drie volledig functionerende machines. Sommige mensen denken dat ze nodig hebben twee machines. Deze kit is essentieel voor de wederopbouw van uw pulsator en kan niet worden omzeild. De kit bevat alleen de delen die kunnen slijten en verslechteren in de tijd. Zoals verzekering, dan kunt u altijd kopen een extra kit Biologisch. Je moet nooit nodig hebben, maar in het geval je verliest een deel of het over olie de leer, kunt u een tijdelijke back-up nodig hebt. Optioneel aankopen: De enige andere draagbare deel dat komt op een stijging van de machine is de pakking (Goes onder het deksel, afzuiging van de melk pompafdichtingen het deksel op de tank. Als ze helemaal droog zijn, gebarsten, of versleten zijn, zou ik het kopen suggereren een nieuwe. Een goedkope versie van de pakking is slechts ongeveer EUR 5 en een merknaam één (ze zijn ongeveer 50% dikker) is EUR 15. Indeling krant op een vlakke ondergrond, verzamel al uw gereedschap, en maak je klaar om te vies! (Oude pulsators ik heb herbouwd zijn bekend om zijn aangekoekt vuil, vet en dode insecten Higher Living Thee Vitality.

Begin met het verwijderen van de vier schroeven aan de zijkanten van de pulsator. Er is een groot vijfde schroef aan de onderkant van de pulsator, een iets kleiner dan een dubbeltje in grootte. Probeer nooit om deze schroef aan te passen! (Op de foto, is de pijl wijst naar de schroef die u niet wilt aanraken Ecologisch. Trek naar buiten met de zijkanten en ze moeten glijden. Zij kunnen vast te zitten, dus je zou kunnen hebben om hen heen en weer wiebelen totdat ze glijden. Gebruik de kleine schroevendraaier naar buiten te duwen en verwijder de kleine stang houden op het deksel. Dit kan loskomen en vallen af als de zijkanten zijn uitgeschakeld, dus is het het beste om gewoon neem het uit en leg het opzij terwijl u werkt. De twee sliders hebben elk twee schroeven aan de binnenkant. Neem elkaar de stukken en je moet een oude lederen schijf hebben, een tinnen schijf, een metalen schijf, en een schroef Higher Living Thee Vitality. weer in elkaar zetten, maar met een nieuwe lederen schijf en tin schijf. Er kan een disk in de oude leer, dat is een dun tin schijf die eruit ziet als een zon. Ik vind het altijd leuk om schoon te maken en zet die schijf in de nieuwe leer. Op de belangrijkste basis, verwijder de lange leren stroken. Na het reinigen van alle uitwendige delen, gebruik een pijpenrager om te duwen in elk klein gaatje om vuil te verwijderen Biologisch. Sommige gaten gaan door naar de andere kant, sommige curve, dus probeer gewoon schoon te maken en tik uit elke smurrie kan je aan. Je kan het tegen het licht om te zien of de gaten worden geopend.

Verwijder de pen uit de belangrijkste basis van de pulsator. Gooi de leer schijf en vervangen door een nieuwe schijf. Met behulp van de schema's, monteer de metalen schijven en schuiven in de daarvoor bestemde plekken. Als staalwol was niet in staat om de metalen zijkanten van de pulsator of de belangrijkste basis te reinigen, wrijf ze over kleine korrel schuurpapier. Leg de ene kant naar de sliders en klik het op zijn plaats. Er zijn twee kleine pinnen aan de basis van de pulsator die moeten op een lijn. Nadat het deksel is bevestigd, op de andere kant en schroef in. Er moet een kleine rubberen ring in de kit. Dat geldt op het deksel van de bak, wordt de pulsator verdraait 90 graden dat hij bovenop zijn. (De c stijl deksel heeft een ronde top waar de pulsator past op en heeft geen rubberen pakking nemen Ecologisch. Let op: Zorg ervoor dat u, voordat met het melken tijd, aan te sluiten in de machine en test de pulsator. Je zal waarschijnlijk moeten de schuiven en de naald aan te passen aan de juiste luchtstroom en pulsatie krijgen rate. Het is moeilijk uit te leggen in woorden, maar de pulsatie moet glad zijn en één rotatie in ongeveer een duizend keer. Denk aan als je de hand melken van een koe. Niet erg snel, toch?

Dus zorg ervoor dat je pulsator razendsnel. niet in te stellen In tegenstelling tot wat sommige mensen denken (ja, ik heb dit over en gehoord) een snellere pulsatie niet sneller melk van de koe uit Higher Living Thee Vitality – In feite kan het speenpunt veroorzaken schade en kan een koe veroorzaken op te houden haar melk (onderstreept haar uit). Vind een tempo dat het beste werkt voor u en de koe en proberen om die snelheid te behouden. Vergeet niet, koeien achtige consistentie! Ook kunt u zo nu en dan de olie van de machine met een sterke stijging of naaimachine olie. Een druppel per hole (Open deksel en onderaan, elke slider heeft een gat in het midden. En misschien een keer per maand of om de paar maanden. Hoe kan ik weten of het product een allergeen ingrediënt? de Amerikaanse Food allergeen etikettering en bescherming van de consument te handelen (Effectieve 1 januari 2006) mandaten die voedingsmiddelen met melk, eieren, vis, schaaldieren, pinda's, noten, tarwe en soja moeten verklaren het voedsel in duidelijke taal op het etiket.