Higher Living Thee Zoethout

Higher Living Thee Zoethout

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Higher Living Thee Zoethout
Prijs: € 2.50
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Thee, Higher Living

De heerlijke thee varianten van Higher Living zijn geheel organisch. Naast Zoethout bevat deze theemelange van Higher Living ook andere heerlijke ingredienten, zoals venkel, kaneel, gember, kruidnagel en schillen van citrusvruchten. Dit maakt deze Klanten buiten het Verenigd Koninkrijk) zijn verantwoordelijk voor enige en alle klanten accijns, belastingen en toeslagen. Eu klanten die geen btw geregistreerd of niet voorzien van een geldig BTW-nummer wordt btw in rekening worden gebracht bij de huidige Britse tarief. International klanten uit de belastingvrije landen, zal er geen btw toegepast. kosten van Leverancier) te zijn, kan het nodig zijn onze prijzen dienovereenkomstig worden gewijzigd Thee. Betaling dient vooraf betaald te worden voor de aankoop van de producten en voor de producten die worden geleverd door leveranciers onze derde partij. De bestelling zal niet worden vrijgegeven totdat de volledige betaling is ontvangen. De betalingen moeten worden gedaan in grote Britse pond sterling (?) Alleen, tenzij anders overeengekomen, en door één van de volgende betaalmethoden. We maken gebruik van HSBC voor online betalingen te verwerken Wij accepteren Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Switch, euro-kaart, solo, delta, en Visa Electron Higher Living Thee Zoethout. Let op: alle betalingen zullen worden onderworpen aan een veiligheidscontrole door HSBC. U zal gevraagd worden om uw kaart details in te voeren op onze beveiligde server, die vervolgens zal worden doorgegeven aan HSBC voor verwerking. We hebben geen uw gegevens op te slaan op onze website.

Alle betalingen worden genomen in Britse ponden sterling (?), Controleer uw verklaring voor het equivalent in plaatselijke valuta Ecologisch. In sommige gevallen, nadat u uw credit card informatie over HSBC betaling website hebt ingevoerd, kunt u worden gepresenteerd een zekerheid venster waarin u zou nodig zijn om enkele persoonlijke gegevens in te voeren voor beveiligingsdoeleinden. Als je dat doet Uw persoonlijke informatie over de beveiliging niet meer, neem dan contact met ons op en wij zullen de betaling voor u via de telefoon te verwerken. Als uw desktop-besturingssysteem Mac, kunt u moeite hebben om toegang te krijgen HSBC betaalsite Higher Living Thee Zoethout. Probeer en als uw poging om te maken betaling niet succesvol is geweest, neem dan contact met ons op en wij zullen de betaling te verwerken voor u via de telefoon of we kunnen een e-mail naar card betaling op het internet via een PayPal-service. cheque of postwissel we accepteren cheque of postwissel toe te sturen. Echter, uw bestelling zal niet worden vrijgegeven totdat de fondsen worden gewist. Directe overschrijving als u er de voorkeur aan betalen via internetbankieren laat het ons weten en wij zullen onze bankgegevens Thee. Telefoon bestellen bestellingen kunnen ook worden verwerkt via de telefoon. We zijn bereikbaar tussen 09: 00:00 tot 5: 12:00 maandag tot vrijdag (met uitzondering feestdagen). De belangrijkste creditcards en betaalkaarten worden geaccepteerd zoals vermeld: MasterCard, Visa, debetkaarten, visa debit, Visa Electron, Mastercard debet, maestro en solo.

Lees en controleer uw bestelling zorgvuldig alvorens het naar ons. Als we iets dat lijkt op een fout in uw bestelling opmerken, nemen wij contact met u opnemen via e-mail voor verificatie. Uk zo spoedig mogelijk, en niet later dan 24 uur na de bestelling geplaatst heeft. Sommige orden kunnen worden verwerkt op dezelfde dag van ontvangst, zodat we niet in staat zijn om te garanderen dat wijzigingen of annuleringen voorafgaand aan de verzending. Geen enkele bestelling annulering of terugbetaling zal worden aanvaard voor kan worden gemaakt producten die worden geleverd door onze 3rd party leveranciers zoals etiketten Thee. Zodra wij een bestelling hebben geplaatst bij de derde partij, de leverancier namens u kunnen we niet annuleren en krijgen een terugbetaling, en daarom kunnen we niet uitgeven een terugbetaling als u besluit om uw bestelling te annuleren. Wij accepteren geen retourzendingen, uitwisseling of terugbetaling voor onze cosmetisch product omwille van hygiënische redenen, tenzij de goederen zijn beschadigd of we geleverde de verkeerde item aan de klant waarbij de klant recht op vervanging. In dergelijke omstandigheden dient de klant groothandel minerale make-up uk binnen 3 dagen na de ontvangst van beschadigde of verkeerde goederen Higher Living Thee Zoethout – Een vervangende aanvraag wordt alleen erkend als de goederen worden teruggegeven aan de groothandel minerale make-up handelsadres samen met hun originele verpakking binnen 7 dagen melden van de ontvangst van uw bestelling. zal geen rendement worden aanvaard op producten die zijn geleverd door onze derde leverancier van etiketten, tenzij de goederen beschadigd zijn, waarbij de klant recht op vervanging. moet de klant groothandel minerale make-up uk melden schriftelijk te geschieden binnen 3 dagen na ontvangst van beschadigde of defecte product. In het geval van beëindigde pigment ingrediënten, zullen we ons best doen om de kleur zo veel mogelijk te repliceren, anders moeten we ook maar stoppen met het desbetreffende product kleuren. als we kan dezelfde verpakking ontwerp niet vinden (bijvoorbeeld potten met zilveren rand cap), zullen we de betreffende afnemers die geraakt worden op de hoogte. Als u liever ons label leverancier te gebruiken voor het maken van etiketten voor uw merk, wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid van de productinformatie op etiketten.