Himalaya Herbals Gentle Refreshing Face Wash 150ml

Himalaya Herbals Gentle Refreshing Face Wash 150ml

€ 5.50

Meer informatie >>

Naam: Himalaya Herbals Gentle Refreshing Face Wash 150ml
Prijs: € 5.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Reiniging, Face Wash, Himalaya Herbals

Himalaya Herbals Gentle Refreshing Face Wash is een zeepvrije dagelijkse wasgel voor het gezicht die uw gezicht mild reinigt en overtollig talg verwijdert zonder uw huid uit te drogen. Verrijkt met citroen, een natuurlijk astringent dat ook verkoelt en uw huid Beschouwd als twee getalenteerde jonge musici die hun eigen kon houden in een bedrijf, het duo trad regelmatig op zittingen en festivals in heel Ierland. Gedurende deze tijd, Olena en Gerry regelmatig de mcconnell huishouden in County Fermanagh en de mchales aan de westelijke bezocht Make-up. Ballaghadereen, tijd doorbrengen met gerespecteerde oudere muzikanten zoals mick hoy, Eddie Duffy en johnnyWattHenry. Dit was aan het echtpaar manier van leven geworden tijdens deze vroege dagen bij elkaar. Olena en Gerry trouwde in 1978 en later dat jaar hun eerste kind, Donal, werd geboren. Ze hebben nu hun energie gericht op het herinterpreteren van de muziek en zang van erker, een gebied beslaat de graafschappen Louth, Armagh en Monaghan. In 1983, zij samen met desi Wilkinson, een bekende fluitist van Belfast, om hun eerste studio-album voor Gael Linn, cosa gan bhroga opnemen Himalaya Herbals Gentle Refreshing Face Wash 150ml. De vroege jaren 1980 zag Olena en Gerry terug te gaan naar hun geboorteland Dundalk, een functie die ze hield 15 jaar waar Olena nam een docentschap in gaelscoil Dhun Dealgan. Tegen het midden van 1980, en na de geboorte van twee kinderen, Siubhan en feilimi werden de paar dat een toenemende hoeveelheid tijd uitvoeren en onderwijs in heel europa.

In 1990, tijdens een weekend vol workshops en concerten gehouden in La Chapelle neuve, frankrijk, Eithne ontmoeting met Bretonse gitarist Gilles le onverdraaglijke Himalaya Herbals. Ze onmiddellijk de mogelijkheden die gillesSympathetic gitaar begeleiding kon bieden aan haar interpretatie van traditionele Ierse zang en gilles werd uitgenodigd om Ierland te spelen op Olena en tweede album Gerry's, la Lugh. Ter voorbereiding van het album, Olena bleef haar aandacht te richten op het onderzoeken van de muziek en liedjes van de erker regio, herzien van de collecties van Lorcan o muiri en enri o muiriosa Himalaya Herbals Gentle Refreshing Face Wash 150ml. liedjes die ze uit de traditionele zangers zoals len graham, sarah makem had geleerd en Roise bonen ui ghrianna werden ook opgenomen op het album samen met twee traditionele liederen waarvoor Olena samengesteld nieuwe melodieën, mal bhan ni chuilleannain en Oiche fa fheil bruid. Ondersteund door geluidstechnicus, shaunMuddWallace en muzikanten zoals Garry o Briain, neil martin en gilles le onverdraaglijke, Olena en Gerry creëerde een muzikale dynamiek op het album dat naast stond van andere opnames van die tijd Make-up. Historisch County Louth nam het is de naam van de pre christelijke god Lugh lamhfhada of lange overhandigd lugh. Lugh was ook de oude Keltische god van de creativiteit. La lugh werd daarom gekozen door het echtpaar als de titel voor hun nieuw gevormde groep te markeren en vieren de muziek en zang traditie van het gebied waar ze woonden, en van waar ze lieten zich inspireren.

Spelen met la Lugh gaf Olena een kans om de muziek van de erker te introduceren aan een internationaal publiek voor de eerste keer. In 1993, Olena toerde duits in het gezelschap van auerhoen en uitgevoerd met gilles le onverdraaglijke Dan Ar brazHeritage Keltenlaan. Enthousiast door deze ervaringen, begon ze verder te concentreren op het schrijven van nieuwe liedjes en melodieën. Hoewel ze nog genoten uitvoeren, was het duidelijk dat Olena werd afleiden meer plezier in het creatieve proces van het schrijven en opnemen van nieuw materiaal Make-up. In april 1995, met Olena te hebben hersteld van een initiële periode van ziekte, la Lugh begonnen aan de opnames van hun tweede album, kus brighid's. Haar meer recente ervaringen touring geïnspireerd Olena te putten uit diverse wereldmuziek invloeden en deze ritmes en geluiden werden nu in opkomst in originele composities Olena's, die prominent op aanbevolen het album. Het titelnummer van de plaat, aangetoonde vermogen Eithne om fragmenten van oude nummers te verzamelen en ze te ontwikkelen met nieuwe melodieën; of om oude airs te nemen en ze te combineren met nieuw geschreven teksten. Dit op zijn beurt, beïnvloed het schrijven van geheel nieuwe samenstellingen zoals ta Sena la Himalaya Herbals Gentle Refreshing Face Wash 150ml – Een spel op het nummer nihil SENA la, die werd geïnspireerd door de positieve ontwikkelingen in het vredesproces in het noorden van Ierland.

De meer traditionele spoor, babog na Bealtaine, met de originele melodie, was gewijd aan Olena's vierde kind, Finnian, die werd geboren tijdens de vroege stadia van de voorbereiding van het album. Uitgebracht in 1995 Het album werd geprezen door critici zo prachtig (De levende traditie), onweerstaanbare (The Sunday Times), zeldzaam mooie (The Irish Times) en werd beschreven door folk roots magazine als een uitstekend album van gedurfde originaliteit. Het album ontving ook irish muziektijdschrift's hoog covetedAlbum van de yearAward in 1996. In 1997, la Lugh ondertekend om de wereldwijde onafhankelijke muziekuitgever, peer-muziek. Dit betekende een nieuwe fase in de ontwikkeling van Olena's en leidde tot Olena en Gerry ondertekening met Sony Music (Frankrijk) later dat jaar. vierde album van de groep, Senex puer, werd uitgebracht op de Sony Classical label en omvatte eerder opgenomen tracks van la Lugh en kus brighid's, samen met twee nieuwe nummers die eerder in licentie gegeven aan Duitse label, Wundertüte opnames. Sony ook twee van Olena liedjes, Senex puer en ta se na la, zoals dans mengsels op het etiket.