Himalaya Herbals Lippenbalsem Nourishing

Himalaya Herbals Lippenbalsem Nourishing

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Himalaya Herbals Lippenbalsem Nourishing
Prijs: € 2.50
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Lipverzorging, Sticks, Himalaya Herbals

De verzorgende Himalaya Herbals Lippenbalsem Nourishing bevat onder meer Tarwekiem en Wortelzaad. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat uitdrogen en barsten van de lippen wordt voorkomen. Bovendien bevat deze balsem bevat een natuurlijk UV filter en En terwijl ik op de universiteit had ik een marketing opdracht waarin ik moest verkopen een product dat, een, ik hield, en twee, ik wist veel over. Op het moment dat ik begon mijn project, ik was niet helemaal zeker wat het was dat ik was goed in. Natuurlijk, dat is de reden waarom ik ging terug naar school Mond en Gebit. ik probeerde uit te vinden wat het was wat ik wilde doen met mijn leven. Na zware contemplatie, ik keek rond mijn kamer op een dag thuis en zag niets, maar cosmetica op mijn dressoir. ik moet echt hou van make-up en cosmetica. Een gloeilamp ging af in mijn hoofd en ik dacht, ik denk dat zou een perfecte ding voor mij om mijn project op, want ik ben erg gepassioneerd over het. Lang verhaal kort te beginnen, ik deed onderzoek, ik deed huiswerk, en ik ontdekte een heleboel informatie over de cosmetica-industrie. En niet alleen dat, vond ik dat ik was gepassioneerd over Himalaya Herbals Lippenbalsem Nourishing. Die passie was het een drijvende kracht die heeft me geholpen om mijn bedrijf te starten. Ik hield van make-up, ik was altijd mijn friendsGo tot persoon toen het tijd was om ofwel maken hun gezichten of geef ze achtergrondinformatie over bepaalde cosmetica merken. Het belangrijkste ding dat ontbrak in de industrie was sterk gepigmenteerde producten voor Afro-Amerikaanse vrouwen.

Als Afro-Amerikaanse vrouwen, we hebben vaak een harde tijd vinden van een perfecte match voor onze huid, huidtype, en teint Verzorgingsproducten. Dus ik keek naar producten die ons zou helpen in dat gebied. Dat is hoe ik begonnen met mijn zakelijke. Jasper: Wat deed je voordat je begon uw bedrijf, ponchitta? Ponchitta: Ik was een vertegenwoordiger van het helpen van mensen bestand voor de sociale uitkeringen en het leren over handicap. Jasper: Hoe heb je de overstap maken? Heeft u uw bedrijf geleidelijk aan beginnen terwijl je nog werkt en dan bouwen het op, of heb je rechtdoor van de ene naar de andere Himalaya Herbals Lippenbalsem Nourishing. Ponchitta: Ja, ik begon mijn bedrijf, terwijl ik nog werkte en, om eerlijk te zijn, ik begon grand. Ik dacht dat ik was van plan om dit grootse entree te maken in de markt, want ik had een geweldig idee. Ik ben blij dat ik niet gestopt met werken meteen, omdat het niet zo snel had opstijgen omdat ik dacht dat het zou. Echter, heb ik krijgen wat momentum uiteindelijk naar waar ik begonnen om mezelf uit te faseren van de andere baan, zodat ik in kon gaan mijn zakelijke full time Sticks. Meredith: Hoe heb je over het ontwikkelen van een lijn van cosmetica? Wat was uw eerste stap om dat te doen? Ponchitta: Ik deed wat onderzoek naar fabrikanten te vinden in de Nederland en in het buitenland.

Ik keek voor specifieke fabrikanten die verzorgd aan een groot scala van klanten voor vrouwen van kleur. Dat was mijn grootste zorg, in een poging om een fabrikant die specifiek verzorgd vinden om onze huid. Nu, ik heb klanten die niet Afro-Amerikaanse of Spaanse zijn; Maar ik grotendeels markt die daadwerkelijk op de markt, omdat ik weet dat veel meer van hen, natuurlijk, want ik ben Afro-Amerikaanse mezelf. Echter, zodra ik vond de fabrikanten en de producten, dan klaar om het bedrijf te starten was i. Ik begon eigenlijk mijn eerste ronde van het testen producten. mijn producten op een groep van familieleden die zo licht als een aantal van mijn mooiste blanke vrienden waren die ik getest Mond en Gebit. Ik heb een aantal familieleden die een lichte huid en dan heb ik een aantal echt, echt donker familieleden. Ik wilde in staat zijn om dat bereik en diepte in mijn producten, zodat ik kon de markt te brengen die in mijn bedrijf als goed. als ik zeg sterk gepigmenteerde, ik kijk naar producten die een hoge pigmentatie hebben in kleur die opdagen heel goed met de donkere huid en een lichte huid alike. Meredith: Bent u vooral de verkoop van deze zelf online, of heb je een kleine studio waar mensen komen in en krijg makeovers, of verkoopt u uw producten via verschillende winkels? Ponchitta: Ik verkoop mijn product online meestal, en direct.

Toen ik begon mijn bedrijf, met het oog op mijn markt ik begon hosting maken partijen testen Himalaya Herbals Lippenbalsem Nourishing – We zouden grote, grootse feesten met eten en champagne te hebben en zouden we letterlijk hebben een make up slaapfeestje. We zouden proberen aan en uit te testen producten, vrij veel plezier hebben tijdens het doen, en ik zou mijn producten uit te leggen in vergelijking met andere producten die op de markt waren de vrouwen die geïnteresseerd waren. Ponchitta: Overige mensen zijn niet te geven de partijen gewoon nog niet, maar ik heb gevraagd en ik dacht erover. Ik heb eigenlijk niet dat ik in mijn business model zet gewoon nog niet, maar dat is een toekomstplan van mij langs de lijn. Echter, op dit moment heb ik hulp, ik heb enkele medewerkers. Mijn dochter heeft me geholpen en ik heb haar vriend die ook helpt met de partijen die wij hosten. Maar het is in de nabije toekomst, hopelijk, dat ik distributeurs zullen krijgen. Ik ben ook op zoek naar vertakken en eventueel plaats mijn producten in warenhuizen langs de lijn. Meredith: Hoe lang heb je deze lijn van cosmetica had? Meredith: Hoe lang duurde het voordat het begonnen met het maken van een winst voor u? Ik heb hard gewerkt, want ik moest mijn baan op te zeggen. Ik kon mijn werk niet verlaten totdat ik begonnen om winst te maken.