Holisan Colayur 60gr

Holisan Colayur 60gr

€ 12.50

Meer informatie >>

Naam: Holisan Colayur 60gr
Prijs: € 12.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Therapie, Ayurvedisch, Holisan

I.v.m de nieuwe Europese Wetgeving mag er op bepaalde producten op de verpakking of gebruiksaanwijzing niet meer vermeld worden waar het product voor bedoeld is. Heeft u vragen over Holisan of andere producten kunt u contact met een van onze gediplomeerde Ik denk dat de boodschap steeds is dat deze zijn niet goed voor je. Andrew Vickers, een statisticus gespecialiseerd in prostaatkanker in Memorial Sloan-Kettering Cancer centrum, klokkenspel in, het probleem komt wanneer u componenten van een dieet te nemen en zet het in een pil. De ironie is dat de studie niet echt bijhouden wat de proefpersonen aten of die supplementen zij namen. In plaats daarvan, de onderzoekers eenvoudig geanalyseerd bloedmonsters om de niveaus van vetzuren ze bevatten te meten, en wordt vervolgens zij dat de monsters met de hoogste niveaus van vetzuren bleek te behoren tot personen met de hoogste percentages van prostaatkanker Ayurvedisch. geen informatie over de totale lipidenprofiel van wie prostaatkanker werd ontvangen. In feite werden bloedmonsters genomen van mensen die aan een andere studie werd serieus gebrekkig dat de effecten van selenium en vitamine E bij prostaatkanker geanalyseerd. Nog ironische is dat desgevraagd de overgrote meerderheid van de patiënten beweerden dat ze niet omega 3 supplementen te nemen op alle Holisan Colayur 60gr. En dus niet zeker is waarom de patiënten met prostaatkanker vetzuren niveaus in de eerste plaats had verhoogd. Het kan zijn dat ze aten meer vis; het zou ze namen meer supplementen andersoortige.

Nogmaals, is het theoretisch mogelijk dat prostaatkanker interfereert met het vermogen van het lichaam om omega-3 vetzuren te verwerken, en dat de kankerverwekkende de hoge niveaus van omega-3 vetzuren in plaats van andersom rond Vitamine en Supplementen. Voordat het gooien van vis overboord omdat twee studies schijnbaar kwam tot dezelfde conclusie, hoewel, het is belangrijk om op te merken dat deze studie en de 2011 studie niet echt onafhankelijk bevestigen elkaar. Bijvoorbeeld, de huidige studie bleek dat omega 6 vetzuren geassocieerd met een lager risico op prostaatkanker, wat in tegenspraak vrijwel alle eerdere onderzoeken. In feite hebben andere studies gevonden dat overmatige omega 6-vetzuren dragen bij aan het risico van prostaatkanker Holisan Colayur 60gr. Als u verward over of nemen zijn uw omega 3 vetzuren, op zijn minst let dat het een ander verhaal voor het voorkomen van kanker bij vrouwen. In de studie rapporteerden we een paar maanden geleden ook mag zijn, vrouwen die omega 3-supplementen hadden een 18 procent lagere incidentie van overlijden en ziekenhuisopnamen in vergelijking aan degenen die de placebo, hoewel mannen toonde geen voordeel op alle Holisan. Als u wilt blijven tot aanvulling met mariene omega 3's, wilt u misschien overwegen over te schakelen naar olie krill, omdat, zoals Jon Barron opgemerkt in een eerdere blog, krill olie bevat fosfolipiden speciaal geïntegreerd met omega-3 essentiële vetzuren. Deze unieke structuur zorgt voor belangrijke celmembraan bouwstenen in de juiste verhoudingen voor gebruik door het lichaam.

Terwijl de studie voort te zetten, uw beste inzet is om vast te houden aan het mediterrane dieet. Ook al vis is een nietje in dat regime, één studie na de andere bevestigt dat het mediterrane dieet verleent aanzienlijke voordelen voor de gezondheid en voegt levensduur. Aangezien het mediterrane dieet is gebaseerd op vers fruit, noten en groenten in combinatie met zeer weinig vlees, zuivel, of verwerkt voedsel, en aangezien het opnemen van vis als een nietje in die context lijkt een probleem te zijn, zou de natuurlijke conclusie zijn dat zware vis inname kan alleen lastig in het kader van een anders onevenwichtige voeding zijn Holisan. Jon Barron merkt op dat de betreffende studies zijn ernstige gebreken vertoont en moet niet noodzakelijk worden genomen tegen de nominale waarde. Hij wijst erop dat er veel meer studies die aantonen dat omega-3 vetzuren zijn eigenlijk prostaatkanker beschermende. Bijvoorbeeld, een studie 2009 uit uc san francisco bleek dat mannen met een hoog genetisch risico van prostaatkanker die hoge omega-3 vis zoals zalm had een 63% lager risico op het ontwikkelen van de ziekte aten. Die studie is ook gebleken dat mannen die weinig tot geen vis geconsumeerd opgelopen een vijfvoudig verhoogd risico op het ontwikkelen van geavanceerde prostaatkanker. De onderzoekers concludeerden dat omega-3 vetzuren ontsteking kunnen afnemen in de prostaat en vertragen de progressie van kanker door inwerken op het gen Holisan Colayur 60gr – Deze resultaten zijn weergegeven in een studie 2010 dat geen verlaging van prostaatkanker incidentie van omega-3 vetzuren, maar vond een prachtige 63% afname van prostaatkanker specifieke mortaliteit. Ook een 2012 studie van Harvard blijkt dat het eten van vette vis regelmatig kan aanzienlijk verhogen van uw kans om te overleven prostaatkanker. De bevindingen, die werden gepubliceerd in het Amerikaanse Journal of Epidemiology vonden patiënten die regelmatig aten de grootste hoeveelheden van omega-3 visolie waren tussen 34-40 procent minder kans te sterven aan de ziekte. Met name echter studies die specifiek bijgehouden grote populatie mannen over een langere tijd om specifiek te bepalen of de consumptie van hoge omega 3 voedingsmiddelen was prostaatkanker beschermende of het niet hebben bevestigd is.