Horizon Rietsuikermelasse

Horizon Rietsuikermelasse

€ 2.00

Meer informatie >>

Naam: Horizon Rietsuikermelasse
Prijs: € 2.00
Tags: Eten en Drinken, Smaak en Kleur, Suiker en Honing, Suiker, Horizon

De Horizon Rietsuikermelasse is gemaakt van 100% biologische rietsuiker. Het is ideaad voor gebruik als zoetstof Corn groeide hoog en voorzien van ondersteuning waarop de bonen kon groeien. Beans toegevoegd stikstof aan de bodem en bemest de maïs. Squash groeide over de grond het creëren van een levende mulch en het houden van onkruid neer in de tuin. De drie groenten mits ook hun menselijke tuinders met een verrassend goed uitgebalanceerd dieet. Sommige planten trekken nuttige insecten die zichzelf en hun naburige planten te beschermen tegen schadelijke insecten. Anderen trekken ongedierte en als je ze plant het ongedierte zal verlaten uw favorieten alone Horizon. Planten zoals uien, knoflook, en andere leden van de allium familie verwarren bugs met hun sterke geur en gewoon hen aanmoedigen om weg te vliegen. Anderen zijn bijzonder onaangenaam om specifieke plagen, zoals rue dat Japanse kevers afschrikt in rozen en frambozen. Gardeners weten al lang dat er iets in goudsbloemen, dat doodt de slechte aaltjes in de grond. De wortels van de Franse goudsbloem (Tagetes patula) ademen een stof die zich verspreidt in hun directe omgeving en doodt het ongedierte. Om een goede controle te hebben, wil je dichte gebieden van ze te planten Horizon Rietsuikermelasse. goudsbloemen zijn ook zeer stinkende en hun geur is abhorent om wittevlieg.

Dus als gevolg van deze twee kenmerken, goudsbloemen maken grote metgezel planten om tomaten. In aanvulling op de bewijsbaar chemische reacties, zijn er ook een aantal mysterieuze combinaties die zojuist zijn waargenomen door de jaren heen. lavas, bijvoorbeeld, is een veel voorkomende kruid dat lijkt de smaak en de gezondheid van de meeste planten te verbeteren Horizon. U kunt één grote fabriek in zet je tuin of als achtergrond in de border en het zal alles wat je groeien. Daarnaast verbeteren, het is een keukenkruid dat smaakt selderij en kan worden toegevoegd aan de salade. Als je gaat om veel verschillende dingen te planten in uw tuin toch, waarom ze niet zo te regelen dat ze elkaar profiteren. Vergeet niet dat alle peulvruchten erwten, bonen, pinda's, en enkele bomen en struiken vastleggen van stikstof uit de lucht en deponeren in de bodem, waardoor het beschikbaar als meststof naar de omliggende planten Horizon Rietsuikermelasse. Het is goed om peulvruchten in de tuin zijn onder andere elk jaar of twee om de grond vruchtbaar te houden. Geplant tussen tomaten en asperges, het weert kevers en trekt zweefvliegen dat plaaginsecten eten. Laten sommige gaan naar zaad tot kleine parasitaire trekken wespen die zorg kan dragen voor al uw hornworm problemen. Peterselie verhoogt ook de geur van rozen wanneer het wordt geplant rond hun basis Horizon. Mint (Elke smaak) schrikt bladluizen, witte kool motten, aardvlooien, vlooien en mieren. Bijen en andere nuttige insecten en bestuivers echter liefde mint. Regenwormen worden ook aangetrokken tot mint aanplant.

Sinds eenmaal vastgesteld, mint is een productieve plant, kunt u afgesneden van de toppen te gebruiken als mulch rond planten die u wilt beschermen tegen beestjes. Basil beplant met tomaten zal de groei en de smaak te verbeteren. Basil kan behulpzaam zijn bij het afweren van trips zijn. Er wordt gezegd dat vliegen en muggen af te weren. Marjolein verbetert de smaak van groenten en kruiden wanneer geplant in de buurt van hen. smeerwortel accumuleert calcium, fosfor en kalium en redeposits deze in de bodem en in compost, indien toegevoegd aan de stapel. Ook deposito mineralen als het gebruikt wordt als een mulch. Het houdt van natte plekken om te groeien in, is een traditionele medicinale plantand een goede val gewas voor slakken. chili pepers hebben een wortel exsudaat dat wortelrot en andere fusarium ziekten Horizon. Plant waar u deze problemen. Thee gemaakt van hete pepers zijn nuttig als insecten sprays hebben gehad voorkomt. Bieslook verbetert de groei en de smaak van wortelen en tomaten. Een thee van bieslook kan worden gebruikt op komkommers om valse meeldauw te voorkomen. Dill verbetert de groei en gezondheid van kool, uien en komkommers, maar houdt niet van wortelen helemaal. Houd ze uit elkaar, maar plant in de buurt sla. Dill trekt zweefvliegen en roofzuchtige wespen. Het kan afstand worden geplant van uw tomaten te trekken hornworms.

Het is ook een favoriete voedsel voor de zwaluwstaart vlinder larven. Knoflook zal bladluizen af te weren, en knoflook sprays worden gebruikt om zich te ontdoen van alle soorten ongedierte, zoals herten Horizon Rietsuikermelasse – Gebruikt als een bodem drench, nemen de planten de knoflook en word hardier en meer plaag afstotende, maar niet beginnen te proeven, zoals knoflook! Veel fruit en rozenkwekers omringen hun planten met knoflook om hen te beschermen tegen plagen en aan te moedigen een gezonde groei. Mierikswortel kan een invasieve plant, maar het is goed voor het houden van afstand de colorado aardappel bug. Plant in containers in de aardappel patch. U kunt ook een thee van de wortel die schimmelwerende eigenschappen heeft en werkt als een insectenspray en maken. Bloeiende lavendel voedt veel nectar voeden en nuttige insecten. Citroenmelisse heeft citronella verbindingen die bugs. Gedroogde en gemaakt in een poeder af te schrikken en besprenkeld rond de tuin, zal het vele ongedierte weg te houden. Wrijf de bladeren op uw huid om muggen weg te houden. Rozemarijn is een goede metgezel plant om kool, bonen, wortelen en salie.