Hyland's, Bug Bite Ointment, 26oz

Hyland's, Bug Bite Ointment, 26oz

€ 6.50

Meer informatie >>

Product: Hyland's, Bug Bite Ointment, 26oz
Prijs: € 6.50
Inhoud: Afmetingen: 5.7 x 2 x 0.6 in, 0.05 lbs (0.02 kg)
Trefwoorden: kever, kever, Hyland's, Bug & Insect Repellant, Bug & Insect Repellant

Hyland's, Bug Bite Ointment, 26oz: Hyland, Bug insectenspray, Bug insectenspray. Hyland, Bug Bite Zalf, 26oz Bug Hyland's Bite Relief is een natuurlijke homeopathische formule voor eerste hulp na beten en steken. Of ontsteking is rood, warm en verlicht door een koud kompres, of als het is wit en hard, deze zalf zal helpen verlichten de pijn. Wanneer gebruikt volgens label indicaties, zal dit product uur van verlichting van de symptomen van pijn, zwelling en jeuk veroorzaakt door beten en steken. Tijdelijk verlicht de symptomen van ontsteking, pijn en jeuk geassocieerd met beten en steken. Was de aangetaste plek met lauw water en vrij als nodig toe te passen; of zoals aanbevolen door een erkende zorgverlener. Let op: Het kan een paar minuten duren om verlichting van Hyland's Bug Bite Zalf, maar opluchting is langdurig. Hyland's Andere ingrediënten. Actieve ingrediënten. Doel. Apis Mellifica 3X HPUS. verlicht pijn van rood, gezwollen beten. Calendula officinalis 3X HPUS. helpt om de huid te genezen. Echinacea Ang. 3X HPUS. verlicht pijn en zwelling. Ledum Palustre 3X HPUS. verzacht de pijn van wit, hard bijt. Urtica Dioica 3X HPUS. vergemakkelijkt jeukende, rode beten. Inactieve Ingrediënten: petrolatum USP, bijenwas USP, Citronella Olie, Methylparaben USP, Propylparaben. Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken als sabotage band kapot is of ontbreekt.

Raadpleeg een arts als de symptomen aanhouden voor meer dan 7 dagen of verergeren. Hyland's, Bug Bite Ointment, 26oz Bij zwangerschap of borstvoeding vraag een zorgverlener voor gebruik. In geval van accidentele inname, onmiddellijk contact op met een antigifcentrum. In geval van nood kan de fabrikant 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 800 / 624-9659. Ik was onder de indruk (en opgelucht) door deze bug zalf. Ik werd gestoken door een gele jas en na het verwijderen van de angel en het aanbrengen van de zalf meteen de pijn verdwenen binnen 15 minuten. Ik herhaalde aanvragen, totdat de pijn en de zwelling was helemaal weg, ongeveer 30 minuten. Hyland's De volgende dag, de angel site is alleen een beetje jeuk. Het is handig om bij je te dragen de hele tijd – het is een beetje groter dan een lippenbalsem. Uitstekende keuze als je kinderen hebt. Ik kom uit Amsterdam City nu ik verhuisd naar de bergen wanneer ik uit te gaan van de nats ik denk dat ze het noemen. vliegjes. Ik denk dat mijn lichaam niet gewend. vallen ze mij en dan het gebied krijgt gezwollen en jeukende echt slecht. Ik had mijn beide enkels gezwollen en rood, dus ik kocht Hylands Bug Bite zalf. het verlicht jeuk, die is het zeer belangrijk dat u niet scracth als je een infectie kunnen veroorzaken. het duurde een paar dagen weg te gaan. volgende keer zal ik het te gebruiken voordat ik naar buiten of in ieder geval zo snel als ik voel de beet. Hyland's, Bug Bite Ointment, 26oz Ik kocht deze maanden geleden en nooit gebruikt, en toen vond het toen ik was gebeten door een bos van insecten.

Ik was echt slecht jeuk, en over de toepassing van deze zalf, de jeuk ging weg! En je hoeft niet toe te passen voor een paar uur. kever Uitstekend product en erg handig om mee te nemen. Ik ben zeer gevoelig voor muggenbeten en hebben een zeer sterke reacties toen ik ze (veel zwelling rond beten). Deze balsem was een geschenk uit de hemel, mijn zwelling ging 's nachts na een paar toepassingen. Dit is nu een nietje in onze holistische geneeskunde kit. Lekker ruikende, makkelijk te gebruiken, maar niet iets voor mijn kinderen insectenbeten doen. Persoonlijk denk ik dat dit is jammer, want het geeft mensen de verkeerde indruk van visolie supplementen. Dit kan of niet waar. Nu, alvorens over te gaan naar de ware antwoord, laten we eerst uit te vinden de vele bewezen voordelen omega-3 visolie is in staat om te voorzien, en geven we hen als volgt: 1: Het kan helpen bevorderen van een gezonde cardiovasculaire functie, 2: Het kan slechte cholesterol te verlagen en triglyceriden, terwijl het verhogen van het niveau van goede cholesterol, kan beduidend lager 3: 4: bloeddruk kan helpen bevorderen een betere functie en het geheugen 5 hersenen: U kunt het risico op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker te voorkomen. Het passeren van het rapport vergeet niet om de datum te controleren op. Gevriesdroogd pollen zijn de meest favoriete van alle, want het is een hoog vermogen. Naast vitaminen, kan anti aging supplementen ook mineralen en andere voedingsstoffen die het verouderingsproces te stoppen. kever Het kleinere aantal gezonde cellen die beschadigd zijn ook sommige gevallen van ziekten veroorzaakt door celbeschadiging. Calcium supplementen voor energie, groei, botten en tanden, zenuwen, spieren, en ook gladde lichaamsactiviteiten handhaven nodig. Hyland's, Bug Bite Ointment, 26oz Een dergelijke gemeenschappelijke behandeling is gebaseerd op grashalm papaya.

3: Dat zou moeten doen is het eerste wat je moet doen is om meer over hoe je grote hoeveelheden nodig hebt om verschillende ziekten te voorkomen worden ingenomen lezen. Bovendien wordt resveratrol natuurlijk gewonnen plantaardige Polygonum cuspidatum bekend toxisch en effectief. 5% transvetten, en toch, door de wet, het label kan zeggen dat dit product heeft geen transvetten. Het is de intern afweersysteem in ons lichaam dat weert en ziekten veroorzaakt door pathogenen van alle soorten, ook virale, bacteriële of chemische vergiften. 9 wateroplosbare (C, thiamine (B1), riboflavine (B2), niacine, pyridoxine (B6), pantotheenzuur (B5), vitamine B12, biotine en foliumzuur). 3: Hyperfx – BSN, van de makers van de legendarische geen Xplode komt hyper fx. Veel vissen kunnen gevaarlijke niveaus van kwik en andere verontreinigende stoffen bevatten, dus het is een onaanvaardbare bron. Ik was niet erg verrast door de lijst van goedkope, grote vis toxine, gezien de winkel merk, maar ik was verrast om soja te zien in de ingrediëntenlijst. Vraagt je lichaam tussen 7 of meer uur slaap is in principe vragen om katabole en de enige weg te gaan om dit tegen te gaan is het consumeren van caseïne. Het wordt ook geassocieerd met coronaire hartziekte, arteriosclerose, nierproblemen, obesitas, diabetes, voedselallergieën en problemen van de endocriene klieren die hormonale onevenwichtigheden veroorzaken. Te hoog gehalte aan omega-6 vetzuren veroorzaken al onze ontwikkelen inflammatoire ziekten. Het is een code voor iets anders, en dat is het belangrijkste of basismetaal is een symbool van het valse zelf of ego, en goud is een symbool van de transformatie van het ego in een lichaam van geestelijk licht.

Bovendien, salicylzuur bevatten dus natuurlijk helpt verminderen de kans op het krijgen van atherosclerose en andere hart-gerelateerde ziekten. Daarom, als de hersenen van een persoon een hoger prikkelende inhibitoren, aangevuld met GABA kan nuttig zijn.