Interprox Rager Plus Nano 6st

Interprox Rager Plus Nano 6st

€ 5.00

Meer informatie >>

Naam: Interprox Rager Plus Nano 6st
Prijs: € 5.00
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Interdentaal, Ragers, Interprox

Specifiek voor het reinigen van ruimten tussen de elementen in de zijdelingse delen is de Interprox Plus ontwikkeld. Bij de Plus is het ragertje in een hoek van 90° op de steel geplaatst, waardoor deze nog gemakkelijker tussen de tanden en kiezen Eet voedingsstof dichte voedingsmiddelen: Het verkrijgen van de juiste hoeveelheid van macro en micro voedingsstoffen in uw dieet is net zo belangrijk als het krijgen van de gifstoffen uit. Onze huid heeft bepaalde voedingsstoffen om gezond te zijn en gloeiende. Vooral vitamine A, zink, vitamine C, omega-3 vetzuren zuren, biotine, vitamine E, pantotheenzuur (vitamine B5), selenium, silica, niacine, vitamine K2 en probiotica Mond en Gebit. Deze zijn te vinden in een verscheidenheid van voedsel, met inbegrip van bladgroenten en groenten, fruit (bessen in het bijzonder), noten en zaden, biologische dierlijke producten zoals vis, eieren, orgaanvlees en superfoods zoals chia zaden, spirulina en gefermenteerde levensmiddelen. De resultaten worden beschreven, samen met het verhaal van de gouldians we bij een fokker die we dachten dat werd ervaren gekocht. Eén van de grootste fouten die ik heb gemaakt was in te stemmen met een cheque voor de betaling op twee paar dame Gouldamadines doorsturen van tevoren van een inspectie ter plaatse Interprox Rager Plus Nano 6st. Deze bijzondere fokker had ontvangen EUR 250. 00 Voor elk paar en had al de cheque geïnd. Wat ik aantrof toen ik aankwam bij zijn huis was een carport bevestigd aan een stacaravan die slecht was omgebouwd tot een vogel kamer. De sfeer stonk naar schimmel en meeldauw.

Ik vond ongeveer 20 12 lengte x 12 hoog x 8 breed kooien met nestkastjes in elke kooi Mond en Gebit. Aan de ene kant van de kamer was een kleine vlucht kooi met een handvol gouldian jongeren in het. Er was ook ongeveer 10 paar Bengaalse vinken. Terugkijkend, ik weet nu dat alle Goulds werden met ademhalingsproblemen mijt infecties. De verwachte klikkend geluid terwijl de ademhaling was duidelijk, maar ik wist niet dat op het moment dat dit een probleem was. De goulds werden gevoed gierst en een lage kostprijs dieet van vink mix. Calciumsupplementen waren ook aanwezig, maar men kon duidelijk zien dat het grit niet was veranderd in een heel tijdje want het was aangekoekt en vol van fecaal materiaal Interprox Rager Plus Nano 6st. Er was een overvloed aan motten in de kamer. Ten minste een week voorbij en de conditie van de Goulds bleef Gelukkig verslechteren. ik had 24 uur per dag toegang tot een diplomaat van aviaire geneeskunde wie ik gewerkt met voor de jaren, binnen 60 kilometer van mijn huis. Ik nam beide paar gouldians om haar te laat op een zondag middag Mond en Gebit. De positie van zowel pair was verslechterd tot het punt dat hun kleine kooien snel werden geplaatst in een temperatuur gecontroleerde incubator met eveneens toegevoerde zuurstof verbonden. We begonnen met een agressieve orale behandeling van ivermectine voor de luchtzak mijten behandelen.

We deden niet eerlijk verwachten beide paren te maken als de dagelijkse behandeling van de gouldians zou ongetwijfeld aan de spanning op de reeds belaste immuunsysteem worden gebracht. Aanvullende testresultaten gaven aan dat de paren had ook een gelijktijdige infectie en Enterobacter-bacteriën. De kansen werden niet goed uit als twee extra medicijnen zou zijn noodzakelijk om alle problemen goed aan te pakken. Het is duidelijk, deze gouldians waren letterlijk op hun laatste benen, hijgend naar lucht, terughoudend om te eten. Bijna 14 dagen later, de dierenarts belde. Alle vogels hadden de storm doorstaan en had hervat het eten van activiteiten. Nader onderzoek wees uit dat alle originele gezondheidsproblemen werden opgelost Interprox. In de tijd van hospitalisatie onze gouldian's, we waren bezig met het regelen van nieuwe woningen hier thuis. Elk paar verblijft momenteel in een kooi, dat is 4Wide, 2Deep, en ongeveer 30 hoog. De kooien werden in een oostelijke blootstelling gebied geplaatst, een rustig deel van ons huis. We hadden hun vink mix opgewaardeerd en besteld dr Marshall's vitaminen en mineralen supplementen, ioford en dufoplus. Toevoegingen van zacht voedsel en vers voedsel werden dagelijks bereid.

Egg voedsel werd ook gretig aanvaard tijdens hun overgang naar ons huis. Het doel was om opnieuw ontsteken het vuur binnen deze prachtige vogels van de hemel en hen te helpen weer hun normale gewicht zo snel mogelijk Interprox Rager Plus Nano 6st – Na 8 weken waren de vogels gezond genoeg om hun rui beginnen. Onze kleine regenbogen van vreugde leek te worden een beetje trager als dit proces geïntensiveerd. Niet al te lang na, de rui kwam tot stilstand, begroet door een kleine duizend nieuwe pin veren. Wij zijn ervan overtuigd dat de verbetering van voeding, water (gefilterd voor chloor, alsook parasieten), en ruimer leefomstandigheden droegen bij aan de geweldige herstel van deze Goulds. Aanvankelijk hadden we sceptisch over het gebruik van andere dan de in de natuurlijke voeding supplementen geweest. Onderzoek naar vink voeding snel bleek dat zelfs de beste poging om het dieet van de natuur na te bootsen was nog steeds zeer onder de maat. Ik had een aantal voedingssupplementen in het geprobeerd verleden op onze andere grotere papegaaien. Deze producten bleken te zijn van weinig of geen waarde. want ik ben een ingenieur, ik dacht dat het misschien interessant zijn om aviaire supplementen met behulp van een techniek die bekend staat als een gas spectrometer testen. Dit apparaat kan gebruikt om alle bekende verbindingen te isoleren in een stof.