Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau De Toilette 25ml

Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau De Toilette 25ml

€ 42.50

Meer informatie >>

Naam: Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau De Toilette 25ml
Prijs: € 42.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Vrouwen Parfum, Issey Miyake

Issey Miyaki lanceerde in 1992 het parfum L'eau d'Issey op de markt. De parfumeur van dit parfum is Jacques Cavallier. L'eau d'Issey is al jaren populair bij de vrouwen en is niet meer van vele kaptafels af te denken. Dit parfum werd geïnspireerd Beperk de vetrijke muesli, muesli, en haverzemelen rassen die zijn gemaakt met kokos of kokosolie en noten, die het verzadigd vetgehalte verhoogt. Houd de vetrijke sauzen (boter, kaas, room, wit, enz. Limit zoete gebakken producten die zijn gemaakt met veel verzadigd vet meestal van boter, eieren, en volle melk, zoals croissants, broodjes, muffins, koekjes, boter broodjes en donuts Issey Miyake. Als onderdeel van een dieet het cholesterol te verlagen, er zeker van te verlagen de hoeveelheid dierlijke producten eten. Veel van dierlijke producten zijn beide hoog in cholesterol en verzadigde vetten. Verzadigde vetten eigenlijk verhogen cholesterolgehalte in het bloed meer dan cholesterol zelf. Gebruik eiwitrijke plantaardige voedingsmiddelen, zoals soja, tofu, en edamame. Zoals eerder vermeld, verzadigde vetten zijn de belangrijkste oorzaak van verhoogde cholesterol in een dieet Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau De Toilette 25ml. Een ander type vet, genaamd trans vetzuur (Trans vet), is ook aangetoond op het niveau van LDL (slechte cholesterol) verhogen, hoewel niet zo veel als verzadigde vetten.

Transvetten ook HDL (het goede cholesterol) verlagen. U kunt zien of een voedingsmiddel bevat transvet door te kijken naar de ingrediëntenlijst op de voedsel-label. Als de ingrediëntenlijst bevat de woorden verkorten, gedeeltelijk gehydrogeneerde plantaardige olie, of gehydrogeneerde plantaardige olie, het voedsel bevat transvet Parfum en Cosmetica. Omdat ingrediënten in aflopende volgorde van hoeveelheid worden vermeld, kleinere hoeveelheden aanwezig zijn wanneer het ingrediënt is dicht bij het einde van de lijst. U kunt ook vertellen als een voedingsmiddel bevat transvet door te kijken onder vet op het voedsel etiket. Transvet wordt vaak vermeld net na verzadigd vet. etiketten Voedsel leveren waardevolle informatie. een geïnformeerde consument in staat om beter te maken is, hart gezond voedsel keuzes Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau De Toilette 25ml. Om een laag cholesterol dieet te houden, kiest u goede vetten rijk aan enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetten, zoals olijfolie, koolzaadolie, sojaolie, maïsolie, arachideolie en avocado's. Koop margarine gemaakt met onverzadigde vloeibare plantaardige oliën (zoals olie moet worden aan de top van de lijst met ingrediënten). Kies zachte bad of vloeibare margarine of plantaardige olie spreads Parfum en Cosmetica. Limit boter, reuzel, fatback, en solide braadvet. Ze zijn hoog in verzadigd vet en cholesterol. Koop licht of magere mayonaise en salade dressing in plaats van de reguliere rassen, die hoog in vet zijn.

Bijvoorbeeld, twee eetlepels gewone Italiaanse dressing kan maar liefst 14 gram vet toe te voegen. Mensen die overgewicht hebben meestal hoger cholesterolgehalte in het bloed dan mensen met een gezond gewicht. Wanneer u het vet te verminderen in uw dieet, je bezuinigen op de rijkste bron van calorieën, evenals op verzadigd vet en cholesterol. Een eetpatroon rijk aan fruit, groenten, volle granen, weinig vet of magere zuivel producten en een matige hoeveelheid mager vlees, gevogelte zonder vel, en vis is een goede manier om gewicht te verliezen en het verbeteren van uw cholesterolgehalte in het bloed. Je moet je cholesterolverlagende strategieën voor het leven voort te zetten. Veel mensen vinden levenslang veranderingen, zoals het naleven van een laag cholesterol dieet, moeilijk te beheren Parfum en Cosmetica. Het is belangrijk te onthouden dat, omdat je niet altijd de stok met uw nieuwe dieet of lichaamsbeweging plan, je bent niet een mislukking; je bent gewoon de menselijke. Het belangrijkste onderdeel van uw nieuwe gezonde levensstijl is te leren hoe om deze uitdagingen te overwinnen en snel terug te keren naar uw doel. Plaque is een verzameling van overtollige cholesterol bedekt door een litteken dat wordt afgezet op de aderwanden. In de meeste gevallen is deze opbouw resultaat na jaren van het hebben van een hoog cholesterol.

De grootste buildups de meeste kans om angina pectoris veroorzaken Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau De Toilette 25ml – Kleine buildups van deze stof wordt gedacht onstabiel en meer kans op scheuren, het vrijgeven van hun inhoud in de bloedbaan, mogelijk veroorzaakt te zijn een bloedstolsel dat een hartaanval kan veroorzaken. Wanneer we spreken over cholesterol en hart-en vaatziekten, is het nuttig om plaque te begrijpen. Het effect van de vorming van tandplak in de slagaders is de belangrijkste oorzaak van hart-en vaatziekten en hartaanvallen bij mensen met een hoog cholesterol. Cholesterol is een belangrijk ingrediënt in de plaque, dat zich opstapelt in de kransslagaders (De bloedvaten die bloed naar het hart) en veroorzaakt hartziekten. is Overtollig cholesterol afgezet op de vaatwanden als het reizen door de bloedbaan. Dan, speciale cellen in de vaatwand slokken dit overtollige cholesterol, het creëren van een hobbel in de vaatwand. Dit cholesterol rijke bult dan wordt gedekt door een litteken dat een harde coating of shell over de cholesterol en celmengsel produceert. Het is deze verzameling van cholesterol onder een litteken dat plaque genoemd. de tandplak versmalt de ruimte in de kransslagaders waardoorheen bloed kan stromen, het verminderen van de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar het hart. Als onvoldoende zuurstof die bloed kan passeren door de vernauwde slagaders naar de hartspier te bereiken, kan het hart reageert met pijn genaamd angina.