Its Amazing Foelie Gemalen 33gr

Its Amazing Foelie Gemalen 33gr

€ 6.50

Meer informatie >>

Naam: Its Amazing Foelie Gemalen 33gr
Prijs: € 6.50
Tags: Eten en Drinken, Smaak en Kleur, Kruiden, Specerijen, Its Amazing

It's Amazing Biologische Gemalen Foelie Zoals americansWaistlines verder uit te breiden, wat bijdraagt aan een groeiende epidemie van diabetes type 2, de wetenschappelijke jury is in en het verdict is duidelijk: Gewichtsverlies en een verhoogde lichamelijke activiteit is direct gerelateerd aan een verbeterde diabetes controle. Om u te helpen de Amerikanen vechten tegen de dramatische toename van diabetes type 2, heeft Joslin Diabetes centrum vervaardigde nieuwe voeding en lichamelijke activiteit richtlijnen voor mensen met overgewicht en zwaarlijvige mensen met type 2 diabetes en mensen die risico lopen op het ontwikkelen van diabetes (pre-diabetes) Specerijen. Aangezien obesitas lijkt niet te vertragen en de complicaties van diabetes zijn zo ernstig, we waren vooral verontrust over de gezondheid van het Amerikaanse publiek. We voelden ons de beste manier om het grootste aantal mensen dat van invloed was op versterking van onze voeding richtlijnen, zei james l. D, hoofd van Joslin klinische richtlijnen commissie. Het team van artsen, diëtisten, oefening fysiologen en opvoeders maanden bezig geweest met de herziening van de wetenschappelijke literatuur tot het opstellen van nieuwe richtlijnen Its Amazing Foelie Gemalen 33gr. De zoektocht was voor richtlijnen dat zou de gevoeligheid voor insuline, de cardiovasculaire gezondheid te verbeteren en het verminderen van lichaamsvet. En nog belangrijker, wilden we een plan dat duidelijk maakt wat mensen moeten doen om hun doelen te bereiken leveren, zei dr.

Rosenzweig, die ook directeur is van de ziekte van Joslin management programma en assistent-professor in de geneeskunde aan de Harvard Medical School Smaak en Kleur. De nieuwe richtlijnen adviseren ongeveer 40 procent van iemands dagelijkse calorieën komen uit koolhydraten; 20 tot 30 procent uit eiwitten (tenzij de persoon nierziekte); 30 35 procent afkomstig zijn uit vet, (Meestal mono- en meervoudig onverzadigde vetten); en ten minste 20 35 gram vezels. initiëren en verder gewichtsvermindering, een bescheiden doel van £ 1 elke 1-2 weken wordt geadviseerd door vermindering dagelijkse calorie-inname met 250-500 calorieën. moet totale dagelijkse calorieën niet minder dan 1.000 tot 1.200 vrouwen en 1.200 tot 1.600 voor mannen Its Amazing Foelie Gemalen 33gr. met overgewicht of obesitas, wat resulteert in een torenhoge rente van diabetes type 2, dat nu van invloed op zijn minst 18. 2 miljoen Amerikanen, waaronder een toenemend aantal jongeren. een geschatte 41 miljoen Amerikanen hebben pre-diabetes en lopen het risico op het ontwikkelen van full blown diabetes type 2, tenzij ze gewicht te verliezen en meer lichaamsbeweging Smaak en Kleur. Diabetes is een belangrijke oorzaak van hart-en vaatziekten, beroerte, blindheid, nierziekten, amputaties en andere complicaties. instellen de normen voor de behandeling van diabetes voor meer dan 100 jaar is Joslin Diabetes centrum's benadering van de behandeling van diabetes altijd geweest om zich te concentreren op het individu en niet dicteren AONE size fits allStrategy.

Hoewel deze richtlijnen zijn zeer eenvoudig, moet amerikanen ontmoeten met hun zorgteam zo ze kunnen de richtlijnen aan te passen aan hun persoonlijke behoeften te voldoen, zei osama hamdy, m. Klinische directeur van obesitas programma Joslin en een obesitas-onderzoeker, die mede voorzitter van de commissie die de nieuwe richtlijnen. Het eten van kleinere porties, bescheiden koolhydraten en iets meer ontwikkeld eiwit met een zorgvuldige selectie van vet, eiwit en koolhydraten bronnen is de weg te gaan als je met overgewicht of obesitas en diabetes of pre-diabetes en een normale nierfunctie. Deze aanbevelingen kunnen mensen helpen gewicht te verliezen, hebben een betere controle diabetes en het voorkomen van ernstige cardiovasculaire complicaties, dr Specerijen. Ongeveer 40 procent van iemands dagelijkse calorieën moet afkomstig zijn van koolhydraten; het totaal niet minder dan 130 gram per dag. Dit is een significante verandering van Joslin eerdere aanbevelingen die een hogere koolhydraatinname bevorderd. wetenschappelijke gegevens blijkt dat het verminderen iemands koolhydraten verhogen gelijktijdig gezondere eiwit en vet keuzes een betere aanpak kan zijn om gewicht onder controle. Het kan ook helpen verminderen hart-en vaatziekten bij mensen met overgewicht met diabetes type 2. De beste bronnen zijn verse groenten, fruit en bonen Its Amazing Foelie Gemalen 33gr – Volkoren voedingsmiddelen zijn te verkiezen boven het eten van pasta, wit brood, witte aardappelen en weinig vezels granen. Fiber inname moet ongeveer 50 gram per dag, indien dat bedrag kan worden getolereerd worden; een minimum van 20 35 gram per dag wordt aanbevolen en een externe supplement kan nodig zijn. Vezelrijk voedsel zijn onder andere fruit, groenten, volkoren granen, brood, noten en zaden. Ongeveer 30 tot 35 procent van iemands dagelijkse calorieën moeten komen uit vet. De meeste moet komen van mono-en meervoudig onverzadigde vetten, zoals olijfolie, koolzaadolie, noten, zaden en vis (vooral die hoog in omega-3 vetzuren, zoals zalm, makreel, meer forel, haring en sardines). Voedingsmiddelen die rijk zijn aan verzadigde vetten zijn, zoals rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en vetrijke zuivelproducten (Cream kaas, volle melk) moet in kleine hoeveelheden worden gegeten.