Its Amazing Gemalen Kardemom 24gr

Its Amazing Gemalen Kardemom 24gr

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: Its Amazing Gemalen Kardemom 24gr
Prijs: € 3.50
Tags: Eten en Drinken, Smaak en Kleur, Kruiden, Specerijen, Its Amazing

It's Amazing Biologische Gemalen Kardemom zeevruchten in het algemeen, alsmede van pluimvee en vlees, zijn ook goede bronnen. Dus zijn granen vooral haver en bruine rijst. De concentratie van selenium deze voedselbronnen afhankelijk van een variabele die zeer moeilijk voor de consument om vast: Het niveau van selenium in de grond waarin de plant gegroeid (die het dier vervolgens at). Alleen de laatste twee decennia hebben wetenschappers begonnen begrijpen wat een vitale rol selenium speelt in tal van biologische functies. Misschien is het meest cruciale taak is om ziekte te voorkomen. Misschien wel de meest beroemde gebruik van selenium in te vullen formulier is als antioxidant; het helpt te dweilen gevaarlijke moleculen, bekend als vrije radicalen die kunnen beschadigen en veranderen gezonde cellen Kruiden. Het is ook aanbevolen voor afstand houden van de gevolgen van de vergrijzing. In veel gevallen is er relatief zwak bewijs voor dit gebruik. Test tube studies geven aan dat in aanvulling op het bevorderen van een gezonde celgroei en celdeling, selenium ontmoedigt de vorming van tumoren. Toen de onderzoekers van de Cornell University en de Universiteit van Arizona gepoolde resultaten van 5 jaar studies ontworpen om de effecten van selenium supplementen (200 mcg per dag) te beoordelen, ze kwam met een aantal verrassende bevindingen: In vergelijking met de rest van de bevolking, de deelnemers had 63% minder prostaatkanker, 58% minder colorectale tumoren, en 46% minder gevallen van longkanker Its Amazing Gemalen Kardemom 24gr.

Kortom, hun sterftecijfer voor kanker was 39% lager dan het gemiddelde. Eerdere studies hadden gevonden dat bij mensen al gediagnosticeerd met kanker, degenen wier selenium niveaus werden laagste ontwikkeld meer daaropvolgende tumoren dan die waarvan selenium niveaus waren het hoogst Kruiden. Personen met lage selenium niveaus had ook een grotere kans dat de kanker terugkeert, waren een hoger risico van het hebben van de kanker uitgezaaid naar nieuwe organen, en in het algemeen kortere perioden overleefd. Guard tegen cataract en maculadegeneratie. Selenium kan helpen voorkomen dat de twee meest voorkomende oorzaken van een verminderd gezichtsvermogen en blindheid bij oudere Amerikanen staar en maculadegeneratie door antioxidans acties die vrije radicalen Its Amazing Gemalen Kardemom 24gr. Het is deze vrije radicalen immers vaak schade lens van het oog (de plaats van staar) en de macula in het midden van het netvlies van het oog (de plaats van macula degeneratie). genezing te bevorderen van een koortslip en gordelroos. Toen het herpes virus uitbreekt uit een slapende toestand in het lichaam, kan pijnlijke koortslip en gordelroos verschijnen Specerijen. Selenium, een immuunsysteem booster, kan helpen onderdrukken van dit soort uitbarsting. Interessant is dat de bevindingen gepubliceerd in landbouwkundig onderzoek geven aan dat muizen met lage niveaus van selenium en vitamine E waren bijzonder gevoelig voor herpes virus uitbraken.

Fight ontsteking geassocieerd met lupus. anti-oxidant en anti-inflammatoire acties Selenium kan worden versterkt wanneer het wordt gecombineerd met vitamine e. Voor mensen met lupus, een autoimmune aandoening, kan deze voedingsstof duo genezing van de huid bevorderen en helpen het hart, bloedvaten, huid, gewrichten en andere delen van het lichaam gemakkelijk ontsteken beschermen. Merk: Selenium is ook gevonden nuttig voor een aantal andere aandoeningen. Voor informatie over deze bijkomende aandoeningen, zie onze aanbevelingen voor de dosering in kaart voor selenium. De ADH voor selenium is 55 mcg voor vrouwen en 70 mcg voor mannen. De meeste volwassenen gemakkelijk dit bedrag te verkrijgen door middel van hun normale dieet, en het is zeldzaam dat mensen die in een geïndustrialiseerd land geworden tekort aan deze belangrijke sporenelement Specerijen. Symptomen van selenium tekort zijn spierzwakte en vermoeidheid. Arme seleniumopname na verloop van tijd kan zelfs verhogen het risico op kanker, problemen met het immuunsysteem, hart ziekte, en diverse inflammatoire aandoeningen (Vooral de huid gerelateerde degenen). Terwijl veel voedingsmiddelen zijn rijk aan selenium het is gevonden in graan, vlees, vis en gevogelte u waarschijnlijk niet te veel van dit sporenelement binnenkrijgt uit je dieet'Re. Het nemen selenium in geconcentreerde vullen formulier is een beetje anders, maar Its Amazing Gemalen Kardemom 24gr – Toxische reacties zijn een risico als je een overdosis krijgt.

In één geval, mensen die ten onrechte duurde bijna 500 keer de ADH voor selenium uit flessen van 30 mg selenium pillen die foutief waren aangeduid als 200 mcg pillen geleden haarverlies, misselijkheid, braken en vingernagel veranderingen. Andere tekenen van mogelijke toxiciteit omvatten depressie, angst, en knoflook geur afkomstig van de adem en zweet. Ter voorkoming van de gevolgen van veroudering en bescherming tegen kanker: Neem 400 mcg per dag. Voor bewaken tegen cataract en maculaire degeneratie: Neem 200 tot 400 mcg per dag. Voor een koortslip en gordelroos: Tijdens opflakkeringen, neem 600 mcg per dag. Neem niet meer nemen dan dit bedrag, en niet langer duurt dan een paar dagen. Zorg ervoor dat u kijk op onze aanbevelingen voor de dosering in kaart te brengen voor selenium, die therapeutische doseringen voor specifieke aandoeningen geeft in één oogopslag.