Its Amazing Pecannoten Biologisch

Its Amazing Pecannoten Biologisch

€ 11.50

Meer informatie >>

Naam: Its Amazing Pecannoten Biologisch
Prijs: € 11.50
Tags: Eten en Drinken, Superfood en Rawfood, Rawfood, Its Amazing

De biologische Pecannoten van It's Amazing zijn geteelt en gedroogd met aandacht voor de natuur. Deze Pecannoten zijn heerlijk als tussendoortje, maar je kan ze ook mengen door bijvoorbeeld muesli of door een salade Een van hun meest bekende claims is nul trans vetgehalte van hun product. katoenzaadolie genoemd als bevattende natuurlijke tocoferolen (vitamine E) en anti-oxidanten in katoenzaadolie nog niet vermeld dat deze delicate voedingsstoffen wordt gedenatureerd tijdens de hydrogenering van de verwerking van katoenzaad olie (Hoe meest katoenzaadolie wordt geproduceerd). De nationale katoenzaad producten vereniging trots verkondigt dat katoenzaadolie is geraffineerd en ontgeurd, waardoor het dus een van de zuiverste food producten Its Amazing. Nog een vordering wordt gemaakt dat katoenzaadolie niet snel zal verslechteren, noch afgebroken in kwaliteit snel dat het heeft een ongewoon lange houdbaarheid. De waarheid is, de verwerking van oliën zoals katoenzaad en andere industrieel geproduceerde oliën zorgt ervoor dat de stof instabiel, ranzig, worden en zijn wezen transvetten te wijten aan de aard van de verwerking ervan. Maar je zal niet de industrieën die deze producten toelaten van deze feiten aan het publiek Its Amazing Pecannoten Biologisch. Wat zijn de gevaren voor de gezondheid van katoenzaad olie en andere transvetten horen? Reguliere medische experts en bronnen zijn dol op het beschuldigen van vetten in de voeding voor veel van onze gezondheid kwalen en ziekten zoals obesitas en hartziekten.

Maar het grootste probleem is dat in het algemeen, de medische wetenschap brokken alle vetten samen als zijnde gelijk, als ze niet Superfood en Rawfood. Volgens de New England Journal of Medicine. Transvetten zijn schadelijker dan natuurlijk voorkomende oliën. De National Academy of Sciences heeft een verklaring uitgegeven dat er geen veilig niveau in de gehydrogeneerde vetten en transvetten. gehydrogeneerde oliën dragen bij aan verharding van de slagaders en cardiovasculaire problemen, terwijl de gezonde vetten daadwerkelijk hulp gezondheid van het hart, ontwikkeling van de hersenen, en het juiste gewicht en cholesterol op peil te houden. Nou bekende onderzoeker en pionier in de geneeskunde staten, transvetzuren voeren onze metabolische processen, maar gebrekkig zijn voor onze lichamelijke toepassingen Its Amazing Pecannoten Biologisch. Onze celmembranen, onze hormoonsynthese, ons immuunsysteem, ons vermogen om te gaan met ontsteking en te genezen, en vele, vele, andere vitale systemen alle defecte worden wanneer transvetzuren vervanging voor de gezondheid van het geven van cis-vetzuren. Echter gedeeltelijke hydrogenering herconfigureert meeste dubbele bindingen die niet worden chemisch verzadigd, draaien ze zodat de waterstofatomen komen op verschillende zijden van de ketting Rawfood. Dit type configuratie trans genoemd. hetzelfde molecuul, die hetzelfde aantal van atomen met een dubbele binding op dezelfde plaats, kan hetzij een trans- of cis-vetzuren afhankelijk van de conformatie van de dubbele binding.

Bijvoorbeeld, oliezuur en elaidinezuur beide onverzadigde vetzuren met brutoformule C 9 h 17 c 9 h 17 o 2. Het is de conformatie van deze band die hen onderscheidt. De conformatie heeft gevolgen voor de fysieke chemische eigenschappen van het molecuul. Het trans configuratie rechter, terwijl de cis-configuratie merkbaar geknikt zoals blijkt uit de volgende drie dimensionale representatie. Het trans vetzuur elaïdinezuur heeft verschillende chemische en fysische eigenschappen vanwege de iets andere binding configuratie. Ook het katoenzaad plantensamenstelling hoog in omega 6 inhoud een van de redenen mensen in de ontwikkelde wereld hebben zulke hoge aantallen in obesitas, hart-en vaatziekten, en andere degeneratieve ziekten zoals kanker Superfood en Rawfood. Susan Rubin's post over dit onderwerp, omdat het het heeft een aantal waardevolle informatie in het. Dus waarom dan, zijn deze producten zo alomtegenwoordig vinden op de voedselmarkten? Na het bekijken van de geschiedenis van de ontwikkeling van dit soort producten, moet het antwoord duidelijk is het allemaal scharnierende op geld te maken en het succes van bedrijven op zoek naar goedkope, industriële gebruik van producten als een middel voor het genereren van winst zijn. Wat zijn betere alternatieven aan katoenzaad en andere industriële oliën Its Amazing Pecannoten Biologisch – Al deze moet worden van schone, duurzame (niet-ggo) bronnen. Dit zijn gezonde vetten, omdat ze zijn verzadigde vetten die worden geladen met voedingsstoffen zoals een, d, e, en k2.

Voor zeer laag vuur sautee, op salades, dressings, specerijen en andere soortgelijke levensmiddelen gebruikt olijfolie. Deze vetten zijn gezond te consumeren omdat ze van natuurlijke bronnen die niet zijn gewijzigd. Het is belangrijk om te weten welke bron uw vetten vandaan komen te waarborgen ze zijn duurzaam geproduceerd en in harmonie met de natuur. Een reden dierlijke vetten hebben gekregen een slechte naam is dat de meeste van onze dierlijke vetten komen uit weidegrond en de fabriek boerderij bronnen waar de dieren niet goed worden gevoed (maïs, soja, granen en alle genetisch gemodificeerde afkomst), en zijn vol van hormonen, antibiotica gepompt, en is gehuisvest in kleine kwartalen weg van wei en zonlicht. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, verzadigde vetten van plantaardige en dierlijke bronnen zijn gezond en essentieel voor alle elementen van de gezondheid. Voor meer informatie op vetten en gezondheid, lees het belang van vetten in de voeding.