Its Amazing Spirulina Powder

Its Amazing Spirulina Powder

€ 14.50

Meer informatie >>

Naam: Its Amazing Spirulina Powder
Prijs: € 14.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Superfood, Vorm van Inname, Poeder, Its Amazing

Spirulina is een blauwgroene spiraalvormige zoutwateralg. Spirulina behoort tot de meest hoogwaardige natuurlijke vitaminen- en mineralenbronnen ter wereld. Bevat behalve hoge concentraties chlorofyl (bladgroen) vele andere phytochemicaliën, enzymen en Voeg de boter toe en klop tot een bleek en pluizig, ongeveer 3 minuten. eigeel en amandel extract toevoegen en klop tot goed gecombineerd, ongeveer 2 minuten. Verminder snelheid te laag is, voeg dan bloem en zout en meng tot het net gemengd. Vouw de helft van eiwit mengsel in amandel mengsel lichter, vouw in de resterende blanken grondig, maar voorzichtig Poeder. Roer rode kleurstof in een en groene kleurstof in de andere, het verlaten van de derde partij vlakte. Bak rode laag 8 tot 10 minuten, tot ze net set. Ze zullen kijken als ze niet gedaan, maar een tester komt er schoon uitkomt. Het gebruik van papier overhang, overdracht laag om een rek om af te koelen, ongeveer 15 minuten. Clean pan, dan lijn met perkament of vetvrij papier en boter papier op dezelfde manier als hierboven. Bak witte laag in de voorbereide pan tot ze net set. Als witte laag bakt, breng groene beslag op kamertemperatuur. Bereid pan als hierboven, dan bakken groene laag op dezelfde manier als voorheen Its Amazing Spirulina Powder.

Als alle lagen zijn cool, omkeren groen op een perkament of vetvrij papier beklede bakplaat. Gooi papier van laag en verspreid met de helft van conserven. Omkeren wit op de top van groene laag, teruggooien papier. Omkeren rode laag op de top van witte laag en gooi wax of perkament papier. Dek af met plasticfolie en gewicht met een grote bakpan. Smelt de chocolade au bain marie of een metalen kom die over een steelpan van nauwelijks sudderend water, en roer tot een gladde. (alternatief, je kunt doen wat ik deed: Smelt de chocolade 3. 5 ounces in een tijd alleen maar om ervoor te zorgen het maakt niet vastlopen tussen de stappen, maar dat moet geen probleem zijn als je alleen maar laat het voor 15 Vitamine en Supplementen. Snijd de randen van geassembleerde lagen met een lange gekarteld mes. verspreidde zich snel de helft van chocolade in een dunne laag op de top van de taart. Chill, blootgelegd, tot de chocolade is stevig, ongeveer 15 minuten Its Amazing Spirulina Powder. Bedek met een ander vel vetvrij papier en leg een andere bakplaat bovenop, keer dan taart op plaat en verwijder het papier. verspreidde zich snel met de resterende chocolade. Doe vooruit: Koekjes houden, gelaagd tussen vellen vetvrij papier of perkament, in een luchtdichte verpakking bij kamertemperatuur 2 weken. Ze zullen nog langer te houden in de vriezer. Stapel niet gekoeld taarten: Zodra mijn eerste twee taart lagen waren cool (En nog steeds op hun perkament liners) en ik nodig had om ruimte op de koeling rack te maken voor de derde, ging ik vooruit en gestapeld hen, hun liners tussen hen Poeder.

Niet omdat ze elkaar verpletteren (Zij zullen niet) of omdat ze zullen stok (Dat doen ze niet), maar omdat dat papier liner wordt ingevet aan beide zijden van het bakken en de chocolade shell nooit helemaal vast recht om de roze taart vanwege het vet per ongeluk op het. Ik kan je niet vertellen hoeveel koekjes werden afgewezen omdat hun chocolade viel. Te weinig was geen biggie, maar waar er was te veel het vloeide uit en was bijzonder moeilijk te houden gestapeld wanneer door het zagen met een gekarteld mes. Dus, als u gebruik maakt van een schaal met twee zes maken ounce divisies van jam, bedenk dan dat je waarschijnlijk hebt gespannen uit een goede ounce of zo van jam vaste stoffen, of met andere woorden duh. Jouw verdeeld bedragen minder dan zes gram per. Ze zijn gemakkelijker te snijden wanneer ingevroren: Niettemin, ze smaakte verbazingwekkend en ik was al klaar om een ereronde te doen rond mijn wee aanrecht, echter, wanneer ik kreeg te snijden ze op en dan ging het allemaal zuiden Poeder. Het probleem ligt binnen de verschillende texturen van de lagen de bovenste harde chocolade shell meer gebaat bij een scherpe gekarteld mes (Een regelmatige, zelfs zeer scherp mes zal barsten de randen wanneer u drukt op neer), dezelfde gekarteld mes dat wordt gegomd met jam en probeert de zachte taart lagen trekken tussen elkaar. Ik pakte wat voor een feestje en gevulde de rest in de vriezer, alleen om de volgende dag ontdekken dat deze cut fantastisch wanneer ingevroren.

Ik heb de kleverige vloer en grijze haren om het te bewijzen Its Amazing Spirulina Powder – Je hebt gelijk, ziet eruit als een veel werk, maar de moeite waard ze zijn volledig schattig (kan ik bellen foodAdorable '?). Leuk! Hey, tis het seizoen voor gecompliceerde gebak. Vooral als je onder deze arctische kou. En je in een stad die meestal niet krijgen sneeuw leeft. Dus je bent van binnen zitten omdat ze niet de wegen te wissen. Ik ben een van de mensen die niet houden van die koekjes, maar ik denk dat ze zijn schattig! Hou van de kleuren. Ik denk dat ik zou eten van de chocolade laag. Crazy stuff ik dit recept online net gisteren gevonden en gepland om deze fantastische koekjes te maken volgende week! Ik heb willen om regenboog cookies thuis te maken voor jong en oud. In antwoord op je problemen met het in plakken snijden, denk je dat het mogelijk zou zijn om de chocolade laag bovenop scoren vóór het koelen het zo dat het gemakkelijker is om door te snijden zonder gekarteld mes, zodat de onderliggende taart lagen niet beschadigd raken? Gewoon een gedachte.