Its Amazing Tarwegras Powder

Its Amazing Tarwegras Powder

€ 14.50

Meer informatie >>

Naam: Its Amazing Tarwegras Powder
Prijs: € 14.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Superfood, Vorm van Inname, Poeder, Its Amazing

It's Amazing Tarwegras Powder is gemaakt van de jonge groeischeuten van de tarwekiem, die normaal uitgroeien tot tarwe. Tarwegras is rijk aan enzymen, waaronder het belangrijke enzym Superdioxide dismutase. Daarnaast is het een van de meest basen-rijke Ik had eerder maakte de andere recept op de site en dacht dat ik zou dit een te proberen (Hoewel ze zeer dicht). Ik ben het volledig eens dat deze zijn veel meer ontmoedigend uit dan ze zijn om te maken, omdat de buitenkant van het houden van de lagen intact genoeg om te stapelen, het is echt een relatief eenvoudig recept. Dat is toevallig een van mijn favoriete koekjes van alle tijden (En een show stopper als een opbrengst eetbare vakantie cadeau!) Vorm van Inname. Hoewel gepubliceerde gegevens al bestaat (Ping et al. 1996) die aangeven dat DMAA voorkomt in geraniumolie afgeleid van geranium (Pelargonium graveolens) planten verzameld in specifieke regio's van China, translationeel en grammaticale fouten in deze rapport hebben ertoe geleid dat sommige om de geldigheid van de gegevens in twijfel. Bijgevolg USPlabs ondernam een wetenschappelijk onderzoek naar die DMAA controleren wel degelijk optreden in de geraniuminstallatie (Evenals het is olie) en in welke concentraties Its Amazing Tarwegras Powder. De gegevens die USPlabs heeft verkregen uit twee onafhankelijke en zeer gerespecteerde analytische chemie laboratoria, gebruik maakt van geavanceerde gevalideerde analytische apparatuur en methoden, bevestigen de oorspronkelijke gegevens gepubliceerd door ping et al, en verder aan te tonen het optreden van DMAA in de geranium plant, Rozenpelargonium. De studies waren als van nog niet gepubliceerde en nog steeds in peer review Its Amazing.

De ping studie op grote schaal in diskrediet in de analytische testen gemeenschap was de enige literatuur in het bestaan koppelen DMAA om een natuurlijke bron, tot nu toe. Elf maanden later, een van die studies identificeren en kwantificeren van de in geranium door vloeistofchromatografie tandem massaspectrometrie gevonden ligplaats in de analytische chemie inzichten. Volgens de auteurs van de studie, een gevalideerde methode voor de kwantificering van DMAA in geranium planten is in het huidige onderzoek is vastgesteld en heeft de aanwezigheid van 1,3 DMAA en 1 bevestigd, 4 DMAA in het plantenweefsel en essentiële olie Its Amazing Tarwegras Powder. Er is veel gebeurd, terwijl dit en het is zus studie zijn geweest stationair draaien in de ether. Militaire terugroepen van alle DMAA bevattende producten, een golf van class action rechtszaken, verbiedt in heel europa en in australië, FDA de uitgifte van 10 waarschuwingsbrieven aan DMAA leveranciers, en twee belangrijke analyses bepalen dat DMAA is, in feite, niet in geranium Poeder. Een juni studie in het tijdschrift van de analytische toxicologie vonden geen detecteerbare niveaus van DMAA in geraniumolie, bladeren of stengels. En meer recent, een studie van de Universiteit van Texas, Arlington chemicus Dan Armstrong vond dat de DMAA gewonnen uit supplementen heeft een chemische structuur die niet bestaat in de natuur. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de DMAA in supplementen is afkomstig uit natuurlijke bronnen zoals geranium olie om drie redenen, armstrong gesloten.

De DMAA gehaald uit deze supplementproducten had diastereomerische ratio's die uit de synthetische DMAA normen waren; ze zijn allemaal racemisch; en geen DMAA werd gedetecteerd op een niveau en ge; 10 ppb in elk van de 8 geranium monsters. Als een stof racemisch is typisch synthetische. Maar de nieuwe studie van intertek suggereert dat natuurlijke DMAA in geranium nature racemisch. De resultaten van de huidige studie tonen aan dat het 1,3 DMAA in planten en geranium olie lijkt een uitzondering op dit idee zijn, zegt de studie Superfood. Oke, dus we hebben een wetenschappelijk impasse kreeg. Het gevoel van eigenwaarde of eigenwaarde is vaak erg laag, en Hyosciamus particulieren kunnen een sterk gevoel van schuld (Angst van het geweten, waan dat hij een crimineel is, zelf verwijten) voelen. Samen met de Hyosciamus stress van emotionele verwaarlozing of verwaarlozing, de desertie kan zijn gecompliceerd door seksueel misbruik. Dit misbruik leidt tot veel conflicten op latere leeftijd een misbruiker kan someAttention bieden ', maar niet de emotionele steun die ze echt nodig hebben. Fundamenteel, hun vertrouwen werd verraden, en gevoeligheid voor verraad is een belangrijk thema onderliggende veel gedragingen in Hyosciamus Its Amazing Tarwegras Powder – In die situaties waarin dat vertrouwen niet werd geleerd, kan Hyosciamus ook problemen bij het verkrijgen van vertrouwen van anderen (onthult geheimen, roddelen, bemoeizuchtige, indiscretie).

Hyoscyamus individuen kunnen begrijpelijkerwijs achterdochtig zijn ervaren andere motieven, maar kan ook jaloers zijn als ze het gevoel het weinig aandacht die ze ontvangen wordt bedreigd. Een gevoel van deze bedreiging is te zien in de rubricJealousy tussen kinderen, wanneer er een nieuwe broer of zus neemt de familie aandacht weg. Hyoscyamus canAct outIf ze voelt een dergelijke bedreiging, en zijn manipulatief in hun verlangen om othersAttention krijgen. Sommige volwassenen omschrijven zichzelf asDrama koninginnen ', bewust of onbewust creëren drama in hun leven, zodat anderen zullen notNeglectThem. Helaas voor de Hyosciamus individu, kan dergelijk gedrag zelf verslaan zijn, als mensen moe van te reageren op dergelijke behoeften. Veel Hyosciamus individuen beschrijven angsten verband met situaties van wordt verlaten of verlaten door geliefden, vrienden, etc.