Jacob Hooy Cardamom Heel

Jacob Hooy Cardamom Heel

€ 20.50

Meer informatie >>

Naam: Jacob Hooy Cardamom Heel
Prijs: € 20.50
Tags: Eten en Drinken, Smaak en Kleur, Kruiden, Kruidenmix, Jacob Hooy

Jacob Hooy Cardamom Heel werkt afrodiserend en verwarmend. Jacob Hooy Cardamom Heel is goed voor de spijsvertering en tegen maagproblemen Echter, vet wordt verwerkt via de lever, dus voor honden met leverziekte, kan ongemak veroorzaken. Daarom is het belangrijk te voeden alleen gemakkelijk verteerbare vetten en in beperkte hoeveelheden. Samenvattend, honden die lijden aan chronische problemen lever of lever shunt kwesties moeten worden gevoed hoge kwaliteit, lage ammoniak produceren van dierlijke eiwitten, complexe koolhydraten die hoog in oplosbare vezels en lage hoeveelheden kwaliteit vetten zijn. Honden omgaan met matige problemen lever kan een normaal huis worden gevoed gekookt of rauw dieet, met zorg genomen om het vetgehalte te verminderen Jacob Hooy. U kunt eenvoudig de hoeveelheid vet te verminderen in de voeding door het aanbieden van een lage of niet-magere yoghurt en kwark, het verwijderen van de dooier van eieren, het voeden vetarm vlees en trimmen elke extra vet en de huid van pluimvee. 50% Cottage kaas, ei en kip, gekookt, met het vet afgevoerd. Hoewel sommigen dit dieet als zijnde 50% eiwit interpreteren, vergeet dan niet dat het eiwit bronnen vermeld zijn hoog in vocht, vet en bindweefsel. Daarom is de werkelijke hoeveelheid eiwit is minder dan 20% Jacob Hooy Cardamom Heel. Een gemiddelde hond moet ongeveer 2% tot 3% van hun lichaamsgewicht per dag te consumeren. Daarom is een £ 100 hond zou twee tot drie kilo te krijgen eten dagelijks en een £ 25 hond zou acht tot 12 gram per dag te krijgen.

Een kop is ongeveer 8 gram, echter, ik beveel het voedsel wegen aanvankelijk wanneer u voor het eerst het dieet om te verzekeren dat u het voeden van de juiste hoeveelheden Kruiden. Variatie is belangrijk om ervoor te zorgen de meeste voedingsstoffen worden aangeboden en om de hond geïnteresseerd in hun voedsel te houden. Met behulp van de hierboven genoemde ingrediënten, dit dieet kan worden gevarieerd. Als je eenmaal begint het nieuwe dieet, kijk het gewicht van uw hond zorgvuldig. Als uw hond begint om te kijken dun, bedienen meer eten. Omgekeerd, als uw hond begint om gewicht te winnen, vermindering van de hoeveelheid voedsel gevoed. moet je in staat om gemakkelijk te voelen de ribben, maar ze niet zien wanneer u uw hond te observeren Jacob Hooy Cardamom Heel. Het is ook nuttig voor kleine, frequente maaltijden dienen per dag, in tegenstelling tot het dienen één of twee grotere maaltijden, zodat de lever adequaat proces vetten. Daarnaast zelfgemaakte diëten nature zoutarm. Dit helpt ascites (vochtretentie) te voorkomen, die ontstaat bij sommige vormen van een leveraandoening. geen extra zout niet toe te voegen aan het dieet en zorg ervoor dat uitlekken en spoel ingeblikte vis grondig Jacob Hooy. Voor honden met problemen lever die geen ammoniak lekkage, een normaal dieet, met een verlaagd vetgehalte inhoud, is prima. Verschillende supplementen zijn gunstig voor honden die lijden aan een leverziekte. De aanbevolen diëten boven die worden voorgesteld voor de lever aangetast honden de hoeveelheid calcium die nodig is niet inbegrepen.

Daarom, calcium suppletie is noodzakelijk. Sla de eierschalen van de eieren, en droog ze 's nachts. Een andere optie is om calciumcarbonaat of calciumcitraat geven bij 900 mg per kilo voedsel gevoed. Eten opties kunnen worden beperkt wanneer uw hond is het omgaan met een chronische leverziekte of shunt problemen. Daarom, ik stel voor het toevoegen van groen mix Berte aan het dieet van uw hond om ervoor te zorgen dat ze krijgen alle benodigde mineralen en sporenelementen. De Berte spijsvertering mix bevat betaïne voor lever ondersteuning en de enzymen pancreatine en pancrealipase, die helpt breken vetten in de maag voordat ze bereikt de lever Jacob Hooy. Daarnaast hoeft honden met een leveraandoening te helpen produceren van vitamine k. Gunstige bacteriën helpt bij de productie van vitamine k. Berte's spijsvertering mix bevat de nuttige bacteriën die nodig zijn om te helpen de productie van vitamine K. immuun mix Berte's is een multi vitamine mix die bevat wateroplosbare en vetoplosbare vitamines. Vitamine C productie verloren gaat met problemen lever en de lever heeft problemen opslaan van vet oplosbare vitamines zoals vitamine A en E. Bovendien, B-vitaminen helpen ondersteunen de lever. Berte afweersysteem mix vitamines bevatten alle deze benodigde vitaminen zonder toevoeging van extra mineralen Jacob Hooy Cardamom Heel – Ik stel voor het geven van deze aanvulling op de ene helft van de aanbevolen dosering. Vetten zijn essentieel voor energie en omega-3 vetzuren zijn renale beschermende.

De beste bronnen van omega-3 vetzuren zijn EPA visolie of zalmolie (Niet levertraan). Deze moeten worden gegeven op 1000 mg per 20 30 kilo lichaamsgewicht per dag. Dit kruid is gevonden om te helpen regenereren de lever en verwijdert gifstoffen. Mariadistel komt in zowel capsules en vloeibare tinctuur, zodat u kunt beslissen welke het beste is voor u om te gebruiken, afhankelijk van de juiste dosering voor de hond. Sam e, ook wel bekend als denosyl, helpt om de leverfunctie. Verschillende onderzoeken zijn gedaan op sam e toont uitstekende resultaten te verbeteren. Sam e worden gegeven tussen de maaltijden en niet bij de maaltijden. De dosering is ongeveer 200 mg per 50 kilo lichaamsgewicht. Dit aminozuur is deficiënt in menselijke patiënten met gevorderde cirrose van de lever gevonden, en wordt aanbevolen voor honden met een leveraandoening als een ondersteunende maatregel.