Jacob Hooy Etherische Olie Anijs 10ml

Jacob Hooy Etherische Olie Anijs 10ml

€ 4.00

Meer informatie >>

Naam: Jacob Hooy Etherische Olie Anijs 10ml
Prijs: € 4.00
Tags: Aroma en Bloesem therapie, Etherische olieen, Jacob Hooy

Jacob Hooy Etherische Olie Anijs heeft een stimulerende en genezende werking op spieren en organen. De olie is op verschillende manieren te gebruiken: zowel inwendig als uitwendig en voor verdamping De verhouding tussen leptine en reproductieve functie is complex en niet volledig begrepen (6). Leptine is een belangrijk hormoon energie homeostase en neuroendocriene functie en een permissieve rol bij de pathogenese van reproductieve dysfunctie (7). Recente studies suggereren dat sommige hormonen sommige van de nadelige gevolgen van obesitas op ovariële functie PCOS (8, 10) kunnen bemiddelen Etherische olieen. Studies over het leptine in pcos hebben tegenstrijdige resultaten; sommige vertonen verhoogde leptine (11), terwijl anderen tonen geen verschil leptine bij PCOS dan gezonde personen (12 14). Ghreline, een endogene ligand voor de groeihormoonsecretagoog receptor wordt hoofdzakelijk gesynthetiseerd in de maag. Het voedselinname stimuleert en transduceert signalen hypothalamus regulerende kernen die energiehomeostase reguleren en zijn gekoppeld aan de controle van de belangrijkste aspecten van voortplanting functie. Het peptide bestaat uit 28 aminozuren (15). Studies naar de ghreline bij PCOS zijn tegenstrijdig. (16) toonden geen verschil in ghreline bij PCOS en gezonde controles. (17) Opgemerkt hoog ghreline, terwijl Mitkov et al. (18) toonden lage niveaus van ghreline bij PCOS patiënten vergeleken met de controlegroep. (14) hebben ontdekt dat ghreline niveaus gedaald in behaarde pcospatiënten Jacob Hooy Etherische Olie Anijs 10ml.

Er is bewijs van leptine en ghreline opereren als endocriene paracrien bemiddelaars, tot oprichting van een koppeling tussen energie homeostase en reproductie (19) Jacob Hooy. De belangrijkste plaats van deze nieuwe mediatoren van de eetlust het centrale zenuwstelsel (CNS), in het bijzonder de hypothalamus en hypofyse, waar zij van invloed gonadotropine releasing hormoon (GnRH), pulseren, follikelstimulerend hormoon (FSH) en luteïniserend hormoon (LH) en secretie (20. tegenstrijdige resultaten in studies naar het serum leptine en ghreline moedigde ons aan om de uitvoering van het huidige onderzoek. Wij de associatie tussen LH, FSH, testosteron, geslachtshormoon bindend globuline (SHBG), body mass index (BMI), taille tohip ratio (Whr) verder beoordeeld en insulineresistentie, met de twee bovengenoemde hormonen Jacob Hooy Etherische Olie Anijs 10ml. De huidige case-control studie werd uitgevoerd op 30 pcospatiënten en 30 gezonde patiënten gevonden voor leeftijd, BMI en WHR die werden doorverwezen naar Alzahra ziekenhuis in Tabriz, Iran. Sampling geduurd van november 2008 tot februari 2009 Jacob Hooy. Het studieprotocol werd goedgekeurd door de ethische commissie van de Tabriz Universiteit van medische wetenschappen. Na te zijn geïnformeerd over het doel en de procedures van de studie, alle vakken ondertekenden een informed consent formulier. Medische geschiedenis, fysieke en onderzoek van het bekken, en het complete bloedonderzoek werden gebruikt om de gezonde status van vrouwen in de controlegroep.

Geen van de patiënten werden getroffen door een neoplastische, metabole, of andere gelijktijdige medische ziekte. Gewicht en lengte te bepalen werden gemeten om te berekenen de bmi. Lichaamslengte werd gemeten op de dichtstbijzijnde 0. 1 cm met het onderwerp staan zonder schoenen. Lichaamsgewicht in lichte huiskleding werd gemeten op de dichtstbijzijnde 0. taille en heup omtrek (Op het niveau van het heupbeen anterior superieure iliacale stekels) werden ook gemeten in de staande positie om de WHR. De analyses werden uitgevoerd tijdens de vroege folliculaire fase uitgevoerd (Dagen 3 5) bij vrouwen die menstruele cycli gehad te berekenen, en in welke fase van de cyclus in pcospatiënten Aroma en Bloesem therapie. Basale bloedmonsters werden verkregen serum leptine, ghreline, LH, FSH, totale testosteron, SHBG, nuchtere insuline en glucose. Alle bloedmonsters voor elke proefpersoon werden in tweevoud en onmiddellijk gecentrifugeerd beoordelen. Alle bloedmonsters 08:00-09:00 na een nacht vasten. Het serum leptine niveau werd gemeten met behulp van een menselijk leptine ELISA-kit (Biovendor gmbh. D 69120; Heidelberg, Duitsland), die een intra- en inter-assay-test variatiecoëfficiënt, 4. In alle proefpersonen hadden plasma immunoreactieve ghreline niveaus werden gemeten met een commercieel beschikbare ria die gebruikt 125I gelabelde bioactieve ghreline als een tracer en een konijn polyklonaal antilichaam opgewekt tegen volledige lengte geoctanoyleerd menselijk ghreline (Phoenix farmaceutische inc Jacob Hooy Etherische Olie Anijs 10ml – Belmont CA, USA), die erkent zowel acyleerd en des geacyleerde ghreline. Niveaus van serum FSH en LH werden bepaald door directe immuno-methode (Diametra s. De intraassay cvs van de assays gebruikt waren: 7. De inter-assay cvs van de testen waren: 9. De meting van serum SHBG werd uitgevoerd met behulp van een enzym-linked immunosorbent assay (Elisa) kit (Ibl immuno biologische laboratoria; Flughafenstrasse 52a, d 22.335, hamburg, Duitsland) met een intra-assay cvs van 3% en inter-assay cvs van 8. Totaal testosteron niveaus werden bepaald met behulp van een commercieel verkrijgbare ELISA-kit (Monobind inc. 100 Noord-pointe rijden, meer bos, 92630, USA), die had intra assay cv van 5. Alle parameters onderzocht of berekende vertoonden normale verdelingen die zijn bevestigd door het ene monster Kolmogorov Smirnoff proef.