Jacob Hooy Geurwater Cranberry

Jacob Hooy Geurwater Cranberry

€ 9.50

Meer informatie >>

Naam: Jacob Hooy Geurwater Cranberry
Prijs: € 9.50
Tags: Cadeauwinkel, Cadeaus voor Haar, Woonaccessoires, Geurstokjes, Jacob Hooy

Jacob Hooy Geurwater Cranberry voor wekenlang geurplezier. Zet daar neer waar u het lekker wilt laten ruiken. Hoe te gebruiken?Zet de stokjes in de fles en draai ze iedere 5 dagen om. Was daarna de handen met water en zeep.  WaarschuwingLicht analistenbureau Gartner verwacht wereldwijde uitgaven aan IT-outsourcing diensten aan EUR 251. 1 Procenten jaar bereiken op-jaar stijging van 2011. De snelst groeiende gebied is cloud computing. Welke de analist verwacht te groeien met 48. Het is een teken dat CIO's blijven doen op externe diensten en zie verder gaan dan de corporate grens voor het als essentieel voor het waarborgen van de waarde voor de business Cadeauwinkel. Hier biedt hij zijn vijf beste tips voor CIO's op zoek naar de meest te maken van outsourcing contracten. Dit klinkt misschien vanzelfsprekend, maar elke cio heeft specifieke zakelijke doelstellingen en, als het gaat om outsourcing, precieze doelstellingen echt belangrijk. Gausden's advies aan CIO's is duidelijk: Zorg ervoor dat je weet wat je verwacht te krijgen van de uitbestede deal en hebben duidelijke criteria voor succes. Je moet specifiek te zijn, zodat uw externe partner weet wat succes eruit ziet, hij zegt. Zorg ervoor dat uw focus ligt op uw zakelijke doelstellingen Jacob Hooy Geurwater Cranberry. Cios op zoek om ervoor te zorgen dat hun opdrachtgevers stokken om hun doelstellingen moeten overwegen kortere contracten.

Uw doelen kunnen evolueren en wordt het moeilijker om uw succes op doelstellingen vergadering controleren over lange termijn contracten, gausden zegt. Wat ook de lengte van de deal, gelooft hij de bouw van verandering in het contract op een bepaalde manier is absoluut cruciaal Cadeauwinkel. U kunt instemmen met de drempels en de parameters op desktop support, zoals de waardering van het deal variëren volgens het aantal transacties die plaatsvinden, zegt hij. Maar je moet toekomstbestendig het contract met de leverancier en moet u een idee van uw behoefte aan flexibiliteit. streven naar lange termijn voordelen van een externe partner hebben is één ding steeds de juiste soort deal in de eerste plaats is een andere kwestie helemaal. Outsourcing is een potentieel mijnenveld, met kleine lettertjes en kleine details die zelfs verwarren de meest ingeschakeld cio Jacob Hooy Geurwater Cranberry. Je moet een adviseur die uw belangen op het hart heeft, zegt gausden, toe te voegen dat deze deskundigheid kan afkomstig zijn van een aantal bronnen. Cios die werken voor een groot bedrijf zou kunnen putten uit een interne en full time juridische team. een IT leider zonder dergelijke luxe zal hebben buiten de onderneming te kijken, zegt gausden Geurstokjes. Je hebt iemand nodig om u te helpen met de finesses van het contract, zegt hij. Er is een hoop werk betrokken bij de planning van een fatsoenlijke uitbesteden, zegt gausden. Van verzoeken om voorstellen tot ondertekening contract dient cio zorg ervoor dat ze volledig voorbereid.

Haal je selectiecriteria gelijk, het gaat niet alleen over de prijs, zegt gausden, die zegt CIO's moeten aan het senior team spreken met pointers over hun business drivers voor externe voorziening krijgen. Geld besparen mag niet worden je enige motivatie, net zoals de outsourcer niet uw bedrijf zou moeten zien als een potentiële cash cow. Als je weet hoe ze gaan om geld te verdienen van de deal, die u kunnen helpen ervoor zorgen dat uw doelstellingen en die van de uitbesteder zijn uitgelijnd, zegt gausden. Doe niet alsof je externe partner niet wil om geld te verdienen door middel van de deal. Begrijp de rendementen en zorg ervoor dat uw bedrijf wordt steeds waarde, ook. Het gaan naar een externe provider is niet alleen om de technologie Woonaccessoires. Mensen zal bijna altijd worden beïnvloed en als uw bedrijf is het uitbesteden van personeel, alsmede het, gausden zegt uw organisatie moet begrijpen, evolueert en boeiende. Het is geen gemakkelijk proces voor de meeste mensen om onvrijwillig van werkgever te veranderen, zegt hij. Geef medewerkers de tijd en communiceren de hoeveelheid verandering die betrokken zijn bij de nieuwe manier van werken. Je mag je medewerkers zich bezighouden te vroeg in het proces, maar je moet oppassen niet om mensen bang te zijn. Gausden zegt dat het zinvol is om te werken met de belangrijkste mensen, het creëren van interne communicators en om te helpen tonen de potentiële voordelen van outsourcing Jacob Hooy Geurwater Cranberry – Een voordeel voor het personeel, zegt hij, is dat ze een nieuwe skillset en hebben de mogelijkheid om te zien hoe het wordt bevoorraad bij een bedrijf waarvan de werkzaamheden omvat het beheer van de technologie voor andere organisaties. eerder.

Gausden maakte een soortgelijke overgang zelf in zijn carrière, toen hij verhuisde van Barclaycard naar externe provider Xansa. Het kan u helpen een kennis van risk management en contracting ontwikkelen, en kan een scherpe focus op de klant. Deze disciplines zijn voorzien echt nuttig als je inhouse terug te gaan, zegt hij. ondertekening van de overeenkomst is slechts het einde van het begin. Succesvolle outsourcing vraagt om continue aandacht en gausden zegt uw eerste business case voor externe voorziening moet geld toegevoegd voor de overeenkomst betrekking heeft op. Management niet vanzelf, zegt hij. Hoe nauw je zal moeten werken met uw provider is variabel. Maar het nemen van een pro-actieve houding heeft de neiging om de outsourcer te stimuleren om te werken aan de productie van de best mogelijke waarde voor uw bedrijf. Als je in aanraking doet niet om een negatief proces zijn.