Jacob Hooy Ginkgo Biloba Gemalen 1000gr

Jacob Hooy Ginkgo Biloba Gemalen 1000gr

€ 28.50

Meer informatie >>

Naam: Jacob Hooy Ginkgo Biloba Gemalen 1000gr
Prijs: € 28.50
Tags: Eten en Drinken, Smaak en Kleur, Kruiden, Kruiden Enkelvoudig, Jacob Hooy

Jacob Hooy Ginkgo Biloba Gemalen, de Ginkgoboom, oftewel de Japanse notenboom heeft in Azie een hoog aanzien vanwege het feit dat deze boom duizenden jaren oud kan worden. Aan de bladeren van de ginkgo boom worden talrijke heilzame werkingen toegeschreven. Natuurlijk hebben ze een aantal dodgy degenen daar, niet elk merk doet alles perfect, maar over het algemeen de kwaliteit is fantastisch. Dus laten krijgen in de lijst! Er zijn monsters van al deze kleuren op het einde van de post. Een rose goud vorst textuur met een metallic afwerking. Ik hou dit als een hele deksel kleur, en soms als highlighter op mijn jukbeenderen (Alleen als ik fake tan op wel) Jacob Hooy. Het is een zeer zachte textuur die gaat echt gepigmenteerd en het is zeer gemakkelijk te mengen. Excuses voor de staat van deze, zoals u kunt kleur te zien krijgt veel liefde van mij! Het is een van de meer gepigmenteerde matte highlight kleuren van mac. Het is echt een romige bot schaduw, met een lichte roze ondertoon (Het beeld ziet er een beetje geler dan in het echte leven). Ik hou van deze als een wenkbrauw hoogtepunt, soms als een hoogtepunt elders op het gezicht, en als basis kleur Jacob Hooy Ginkgo Biloba Gemalen 1000gr. Het is niet dat dit is een van mijn favoriete kleuren, het is gewoon dat het zo'n handig kleur te hebben. Ik weet dat veel mensen zijn doodsbang van zwarte oogschaduw maar er is zo veel kan je er mee doen!

Carbon is niet de zachtste meest gepigmenteerde zwarte die er zijn, maar dat is een soort van de reden i love it. ik vind ik veel meer controle over hoe zwaar het van toepassing is en ik ben beter in staat om het te mengen, omdat het niet te gepigmenteerde Smaak en Kleur. Gah! Ik hou van deze kleur zo veel! Het is een matte textuur, super zacht en echt gepigmenteerd, en het is oh zo makkelijk te mengen. Het is een prachtig warm grijs met een soort mauve ondertoon die goed werkt met silvers, zwart, paars en koele bruintinten. Deze andere kleur die heel veel liefde krijgt van mij! Het is een prachtige mid afgezwakt warm bruin met een matte textuur, die goed werkt als een plooi kleur, het mengen van kleuren, wenkbrauw kleur, of zelfs gemengd over het oog voor een prachtige zachte smokey effect Jacob Hooy Ginkgo Biloba Gemalen 1000gr. De warmte in deze oogschaduw maakt echt blauw of groene ogen pop. Dit is een geweldige kleur voor degenen die koelere tinten liever op de ogen. Het is een vorst textuur, wat betekent dat het een metallic afwerking, maar het is niet super glanzend, waardoor het zeer draagbaar op zowat maakt elk oog (Mature inbegrepen!). Een ander essentieel in mijn kit, deze slechte jongen werkt verbazingwekkend als een plooi kleur in bruine smokey eyes Eten en Drinken. Het is een koele bijna grijs getinte bruine, dat is geweldig als een wenkbrauw kleur, eyeliner en alleen voor krijgen die echt dramatische donkere ogen kijken. Het is zeer zacht, die het heel gemakkelijk en soepel te mengen.

Nylon is een grote markeerstift te hebben in uw collectie. Laat je niet van de kleur in de pan bedriegen je maakt, het eigenlijk komt uit bijna wit op de huid. Het is heel erg glanzend en metallic, toegevoegd aan dat het feit dat het is echt zacht en het is heel gemakkelijk om overboord echter te gaan met deze kleur. als je het toepast met een zachte borstel, als een 217, het geeft een mooie parelmoerglans die echt verheldert de huid rond de ogen. Ik gebruik omega in zowat al mijn tutorials, en als het niet omega, het is een dupe voor het. Deze kleur is een van de meest saaie degenen om naar te kijken in de pan, maar waarschijnlijk de meest veelzijdige één te hebben in uw collectie Kruiden Enkelvoudig. Het is een midden tot licht getinte koel bruin, met een zeer grauwe bijna grijze ondertoon. Ik gebruik het door mijn wenkbrauwen, als een vouw kleur in natuurlijke oog kijkt, als een contour onder mijn jukbeenderen, om zich te mengen uit oogschaduw onder het oog voor een echt smokey look, ik kon gaan en op. Dit is één van mijn ga naar alledaagse oogschaduw kleuren. Het is een gepolijst gouden bruin met een zeer subtiele glans die verder gaat met alles. Het is warm genoeg is het blauw in mijn ogen naar boven te halen, maar niet helemaal orangey of koperachtige op. Het is zeer gepigmenteerd en gewoon een genot om te passen. Ik draag meestal het allemaal over het oog, licht gemengd langs de vouw en eindig met veel mascara, gemakkelijke peasy Jacob Hooy Ginkgo Biloba Gemalen 1000gr – Satin taupe, waarom ben je zo fricken mooi?

Ik heb nog een dupe, dat dicht bij de lieflijkheid van deze oogschaduw komt. Het is een minky taupey kleur die de lijnen van paars, grijs en bruin. Dit is een kleur die veel meer liefde dan krijgt het verdient kruist vinden. Ik gebruikte dit de hele tijd toen ik werkte bij mac. Het is een geweldig neutraal alternatief voor bruin en kan gedragen worden in een smokey eye als de basiskleur, of een meer natuurlijke oog in de plooi. Kijk maar naar het! Dus pretty.Tempting is een glans wat betekent dat het metaal, maar met stukjes schitteren doorheen, ik denk dat je kunt zien dat uit de foto. Het is een droom om te passen en echt gepigmenteerd. De kleur is een gebronsde bruin, maar het is niet te oranje. Dit is een andere kleur die zoveel liefde niet krijgt als het verdient. Vex is een ongewone kleur, het heeft licht zilverachtig grijs, roze en zeer subtiele groene tinten doorheen. Ik hou ervan om het te gebruiken als een lichte kleur met koele paarse afgezwakt oogschaduw, zoals schalie of satijn taupe.