Jacob Hooy Lavendelolie 100ml

Jacob Hooy Lavendelolie 100ml

€ 19.50

Meer informatie >>

Naam: Jacob Hooy Lavendelolie 100ml
Prijs: € 19.50
Tags: Aroma en Bloesem therapie, Etherische olieen, Jacob Hooy

Verdamp Jacob Hooy Lavendel Olie in een aromabrander of voeg enkele druppels toe aan een bad of massageolie Het is efficiënt in het helpen van je lichaam te herstellen van alle soorten van stress. DHEA invloed op energie en uithoudingsvermogen en helpt de hersenen reguleren stemming. DHEA bevat ook een metaboliet genoemd 7 keto dat verantwoordelijk is voor de thermogenese het vermogen om vet te verbranden. Alvleesklier optreedt bij voortdurend blootgesteld aan acute of chronische stress en de bijnieren kan niet meer voldoen aan de eisen van stress. Andere factoren die bijdragen aan vermoeidheid bijnier zijn milieu-toxines, te veel cafeïne, een dieet met veel koolhydraten en geraffineerde suikers, verwerkte voedingsmiddelen en kunstmatige suikers, niet genoeg slaap, en lage hoeveelheden verzadigde vetten en cholesterol in je lichaam Aroma en Bloesem therapie. Uw bijnieren hebben alleen zo veel winkels van hormonen, en hoe meer je rekenen op hen, hoe meer overweldigd en lage functioneren ze geworden. Vrouwen kunnen ook beginnen met de symptomen die gepaard gaan met de menopauze zoals opvliegers ervaren, 's nachts zweten, afname van het libido, de verslechtering van pms, stemmingswisselingen, en onregelmatige menstruatie Jacob Hooy Lavendelolie 100ml. Je hebt niet 's nachts afbrekende uw bijnieren, dus het is belangrijk om te onthouden dat je moet ze de tijd om te helen te geven.

Je zal vaak de eerste tekenen te zien van vrijstelling van bijnier vermoeidheid binnen 30 dagen, maar voor degenen met ernstige bijnier vermoeidheid, het kan tot twee jaar om een optimale werking van de bijnieren. Adaptogene kruiden te herstellen: Deze kruiden hebben de mogelijkheid om te helpen en te reguleren orgel en systeem-functie in je lichaam, vooral ter ondersteuning van de hypothalamus, hypofyse en bijnier as Jacob Hooy. Zoethout: Dit kruid bevat saponinen (metabolieten) die zorgen voor een evenwicht van cortisol door je hele lichaam. (Genomen in hoge doseringen zal de bloeddruk stijgen.) Meer is niet beter als het gaat om de dosering. Het beste is om 25 75 mg twee keer per dag in te nemen, in de ochtend en 's avonds. Zoethout helpt ook om het evenwicht bloedsuikers, verhogen de vetverbranding, het verbeteren van de absorptie van ijzer, en in evenwicht te houden vrouwelijke hormonen Jacob Hooy Lavendelolie 100ml. Ginkgo biloba: Verlaagt cortisol levels direct geassocieerd met een hoge spanning. U kunt 120 240 mg per dag in te nemen, en het kan worden verdeeld in twee doses in de ochtend en 's avonds. Ashwagandha: Dit kruid is afkomstig van ayurvedische geneeskunde tradities en is geweldig voor het verlichten van door stress veroorzaakte slaapproblemen Aroma en Bloesem therapie. Ook is aangetoond dat DHEA en testosteron te verhogen. Ashwagandha zal een kalmerend effect op het humeur. Neem deze kruid in hogere doses van 2 7 mg per dag. Het zal doeltreffendste genomen tweemaal per dag, 's morgens en net voor het slapen gaan.

Eleuthero (Siberische ginseng): Het kruid wordt hersenfunctie, alertheid, immuunsysteem en fysieke stress. Ook is aangetoond verhogen ondersteunen energie, en verlichting van depressie, hoofdpijn, slapeloosheid en vermoeidheid, vooral bij vrouwen met symptomen van de menopauze. De aanbevolen dosis is 100 mg 1 4 keer per dag als nodig is. Als je slaapproblemen hebt, uiterlijk 15:00 neem deze. Rhodiola: Dit kruid is uitstekend voor stress en vermoeidheid. Het verhoogt ook de mentale prestaties en kan een milde depressie te behandelen. Recente studies hebben bevestigd dat Rhodiola uithoudingsvermogen zal toenemen, vermoeidheid te voorkomen, het verbeteren van de mentale functies en het verminderen van angst Aroma en Bloesem therapie. Het beste is om neem 3 12 gram rhodiola door het scheiden van doses tot 300 van 500 mg 3-4 keer per dag. Astragalus: Dit kruid traditioneel gebruikt in de Chinese geneeskunde beïnvloedt groeihormoon niveaus, de regulering van bloedsuikers, ontsteking, de bloeddruk, de doorbloeding, en waterbalans in het lichaam. Het is geweldig voor degenen die constant het gevoel run down en hebben terugkerende infecties van de luchtwegen. Cordyceps: Deze paddenstoel heeft een uitstekende effecten op energie en uithoudingsvermogen en zal het immuunsysteem. Deze kruiden worden het best gebruikt in versterking combinaties van ten minste twee. Licorice zal vaak de meest directe en merkbare resultaten.

Ashwagandha zal presenteren als een toename in kracht, libido en uithoudingsvermogen Jacob Hooy Lavendelolie 100ml – Eleuthero zal ook ten goede aan de schildklier. Als je alleen kon kiezen uit twee kruiden ze moeten zijn ashwagandha en eleuthero, als ze elkaar de beste. Het toevoegen van Rhodiola zullen stemming, depressie, libido en mentale helderheid te verbeteren vullen. Astragalus levert voordelen die worstelen om de dag door. Als de kruiden beginnen te werken in je lichaam, cortisol in balans brengt, en slaap verbeteren. Vitamine C wordt voraciously verbruikt door de bijnieren en is essentieel voor het herstel optimale gezondheid van de bijnier. De hoogste concentratie van vitamine C in het lichaam wordt gevonden in de bijnieren en hersenweefsel. tijdens stress, wordt de uitscheiding van vitamine c sterk toegenomen. staat bekend als de anti-stress vitamine en is net als Thanksgiving-diner voor uw bijnieren. Het ondersteunt de bijnieren in de productie van cortison, dat compenseert het vrijkomen van cortisol tijdens spanning.