Jacob Hooy Luchtwegenkruiden 80gr

Jacob Hooy Luchtwegenkruiden 80gr

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Jacob Hooy Luchtwegenkruiden 80gr
Prijs: € 2.50
Tags: Eten en Drinken, Smaak en Kleur, Kruiden, Kruidenmix, Jacob Hooy

Jacob Hooy Luchtwegenkruiden is een kruidenmengsel speciaal om thee voor de luchtwegen mee te zetten. Voor het zetten van thee, (1 eetlepel per kop) overgieten met kokend water en 10 minutenm laten trekken. 3 Maal daags, sloksgewijs warm tot afgekoeld drinken ik zal een brief die ik heb geschreven waarin staat wat ik doormaak presenteren, en ik zou graag willen weten van een professionele na het lezen van dit, waarom zou een dokter denken dat ik goed ben. Ik heb een probleem dat niemand lijkt te kunnen om hun vinger op leggen wat het is. Het probleem dat ik heb is eigenlijk een lekkende rectum Kruiden. Ik weet dat het lekt, omdat het voelt alsof er iets lekt en ik meestal voel nat of koud rond mijn wangen. Een andere grote indicator dat het lekken en geen gas is volkeren reacties. Laten we zeggen dat ik ben in een afgesloten ruimte, en ik heb een onverwachte lekkage, lijkt er een onmiddellijke reactie van de mensen in de kamer (als grappig dat ook mag klinken, het is eigenlijk heel gênant). Het is logisch dat het zou ruiken omdat een vloeistof blootgesteld in de lucht zou ruiken de kamer, het heeft een geur die de kamer als het nemen van iets uit de magnetron doordringt Bijvoorbeeld, in tegenstelling tot een passerende gas die reist en alleen de mensen naast mij zou het ruiken Jacob Hooy Luchtwegenkruiden 80gr. Dus er is een duidelijk verband tussen mijn lekkage en volkeren reacties, en dat is hoe ik weet dat ik heb een probleem. Mijn familie zegt dat het allemaal in mijn hoofd, dat ik ben op zoek naar volkeren reacties.

Maar het is niet moeilijk om mensen die je ruikt lezen, geloof me ze maken het voor de hand Eten en Drinken. Zelfs toen mijn geest niet is gericht op mijn lichaam lekkage mensen negatief reageren, en dan rechts nadat ik realiseer me dat ik had net een lekkage. Dus ik ben er 100% zeker van dat het niet in mijn hoofd, maar toch is dit wat mensen me vertellen. A) Ik voel de lekkage, en de nattigheid b) er is een oorzaak en de reactie van mijn lekkage en volkeren negatieve reacties. Dus het argument dat het in mijn hoofd is uit het raam. Laten we zeggen dat ik zou praten met iemand op de markt, deze heb ik al snel zien dat zouden ze een gezicht te maken alsof ze net iets geroken Jacob Hooy Luchtwegenkruiden 80gr. Mensen vinden meestal manieren om te bedekken hun neus bij het praten met mij. Dit lek heeft mijn sociale leven geëffectueerd 100%. Ik ben te bang om uit te gaan en om te gaan met mensen ruiken me. Ik ging niet meer naar de sportschool, yoga, op zaterdag nachten, ik bleef thuis voor halloween. Ik heb thuis sinds oktober 21 geweest en alleen uit te gaan voor de noodzakelijkheden die dan heb ik geen andere keuze dan om te gaan met vernedering Kruiden. Van wat ik heb gelezen op het internet, wat ik doormaak is precies wat mensen die fecale incontinentie ervaren doorlopen; eenzaamheid, schaamte, vernedering.

Dat is een goed voorbeeld dat de back-up van wat ik al dacht dat ik heb fecale incontinentie of een van van het. ik dit, want als ik had een intolerantie of een stoornis langs mijn spijsverteringskanaal, ik zeg zou het door een van de manieren waarop ik aan het doen was om mijn probleem te genezen. Na het doen van dit alles wist ik dat er iets mis is met de mechanica van mijn lichaam was, als een zwakke sluitspier bijvoorbeeld, en niet mijn voeding vast, of darmen. waarvan ik dacht dat sinds het begin, want wat anders zou verklaren gas afkomstig uit een ongekende, en lekkage. Ik heb een normale stoelgang, 3 keer per dag. Ik heb geen maagkrampen hebben, diarree, ik heb nul winderigheid wanneer ik neem spijsverteringsenzymen. Er is absoluut niets bijzonders afgezien van mijn lekkage Smaak en Kleur. Ik weet zeker dat als ik had een intolerantie zou er constant winderigheid, of maagkrampen, of onregelmatige stoelgang. voor mij zijn dit vermindert het idee dat het een intolerantie. Ik kreeg zelfs een intolerantie bloedtest, en alles kwam terug ok. Ik kan de oorzaak van deze te koppelen aan wat ik aan het doen was voordat de lekkage is er gebeurd met twee dingen: ten eerste, ik overgestapt naar een vegetarisch dieet, op en af voor 4 maanden. Ik was het eten van verschillende soorten voedsel dan wat ik mijn lichaam gebruikt om: bonen, groenten, soja.

Dit kan een mogelijke oorzaak zijn, als het niet voor het feit dat ik stopte met eten vegetarisch voor 6 straight weken, nam spijsverteringsenzymen en hebben de lekkage Jacob Hooy Luchtwegenkruiden 80gr – Een tweede ding dat ik kan de oorzaak koppelen van dit is een laxeermiddel ik was het nemen van een dubbele punt zuivering kit heb ik een maand voor nog. Ik was het nemen van het in de hoop van het herbeleven van een heleboel gênant gas ik had dus ook de vegetarische dieet. Ik ging naar Amsterdam voor het weekend en ik wilde gas vrij zijn voor de reis, dus ik nam een pil op donderdag, van links naar ny op vrijdag. ik geplakt met het vegetarische dieet, had nog steeds pijnlijk gas dus op zaterdag nam ik een halve pil. zondag keek ik naar iemand te spreken in een concertzaal, en nog steeds ik ervoer gas. Dus willen om het te repareren ik nam twee pillen, kan ik vertellen je dat ik was op het toilet, maar het gas bleef. Het was op de bus terug naar huis die avond waar de lekkage begon. Het was waarschijnlijk een van de meest beschamende bus ritten had ik in mijn hele leven! Dus in een kwestie van 4 dagen nam ik 4 laxerende pillen. Wat de laxerende deed was het irriteerde mijn dikke darm naar waar uitwerpselen onmiddellijk zou worden verhuurd. Ik zou zelfs nauwelijks in staat zijn om het te houden in. Het principe opende mijn kleppen en gespoeld alles uit.