K2r Vlekkenspray

K2r Vlekkenspray

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: K2r Vlekkenspray
Prijs: € 4.50
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Wassen en Strijken, Vlekverwijderaar, Regulier, K2R

K2r Vlekkenspray verwijdert olie-, vet-, jus- en smeervlekken uit wasbaar textiel en uit textiel met de onderhoudskenmerken A en P Terwijl de twee zorgverzekeraars werden apotheekdiensten overeenkomsten met Omnicare onderhandelen, ze waren ook de onderhandelingen over een fusie met elkaar. Na de verdachten ondertekende hun fusieovereenkomst (Maar voor sluitingstijd), Omnicare hervatte onderhandelingen met PacifiCare en Omnicare en PacifiCare uiteindelijk een overeenkomst die economisch gezien gunstiger om PacifiCare dan de termen die in het UnitedHealth geaccepteerd opgenomen getekend is akkoord met Omnicare. Na de twee gezondheidscentra verzekeraars voltrokken hun fusie, UnitedHealth trok zich terug uit het apotheek diensten overeenkomst met Omnicare en vervoegde PacifiCare's gunstigere overeenkomst met Omnicare Wassen en Strijken. Omnicare vervolgens aangeklaagd UnitedHealth en PacifiCare, te weten dat de twee zorgverzekeraars geschonden deel 1 van de Sherman Act door de vorming van een buyersCartel in die ze deelden informatie en samengespannen om lagere prijzen van Omnicare verkrijgen tijdens fusie-onderhandelingen en pre-integratie planning. De rechtbank oordeelde dat Omnicare geen bewijs van het optreden van UnitedHealth en PacifiCare dat in strijd is met de regels houdt, aan de zijde van twee concurrerende entiteiten produceren bezig met legitieme fusiebesprekingen en planning en defendantsMotion verleend voor summier vonnis K2r Vlekkenspray.

Ter ondersteuning van het complot claim, Omnicare zocht aan te tonen dat de verdachten ten onrechte had gedeeld met elkaar concurrerend gevoelige strategische informatie en het voorschrijven van geneesmiddelen prijsstelling gegevens tijdens fusie onderhandelingen K2R. De uitwisseling tussen UnitedHealth en PacifiCare van gemiddelden en bereiken? Of het voorschrijven van geneesmiddelen terugbetalingstarieven. De zevende circuit merkte op dat het moest een fijne lijn te lopen bij de behandeling van pre fusie uitwisseling van informatie. De rechtbank was huiverig om zakelijke activiteiten relaxen door bedrijven die zouden fuseren maar voor een bezorgdheid over mogelijke rechtszaken. Echter, alleen al de mogelijkheid van een fusie kunnen zakelijke rivalen niet staat te stellen vrij te wisselen concurrentiegevoelige informatie K2r Vlekkenspray. Om concurrenten in staat om dit te doen toshamMerger onderhandelingen zou kunnen leiden en zorgen voor periodes van kartelgedrag voordat een fusie is voltrokken. In dit geval, de rechter vond dat de defendantsExchange van informatie was geen voorstander van een gevolgtrekking van een samenzwering. Ten eerste, de zorgverzekeraars uitgewisseld geaggregeerde prijsstelling gegevens en leverde geen gedetailleerde drug prijs gegevens of specifieke prijsstrategie te delen Regulier. De rechter merkte op dat PacifiCare soms bekendgemaakt minder informatie dan werd gevraagd, omdat dat wasWhat de advocaten permittedAnd dat de informatie is beperkt tosample regio, 'Hoog niveau reviewAndEstimates.

5 tweede, de informatie werd gedeeld met een beperkt aantal high level executives evaluatie van de fusie op de vooravond van de fusieovereenkomst. En, ten slotte, werd de informatie-uitwisseling proces gecontroleerd door externe antitrust raadsman. 6 Als gevolg hiervan, de rechtbank vond de uitwisseling van informatie onvoldoende om een gevolgtrekking van samenzwering tot stand was. Omnicare ook beweerd dat een verwijzing naar het gebruik van PacifiCare als stalking horse om de beste service en contracten op een strategische notitie na de fusie-overeenkomst opgesteld te verkrijgen werd ondertekend, maar voordat de deal gesloten was aangetoond dat de verdachten had samengespannen om lagere prijzen te verkrijgen van Omnicare Huishoudelijke en Dieren Artikelen. De rechtbank vond dat terwijl de memo zonder twijfel aangetoond dat de verdachten werden communiceren over hun plannen voor de toekomst, de aspirant-taal in de memo maakte het onwaarschijnlijk dat een jury zou concluderen dat de memo was bedoeld om vóór het sluiten acties PacifiCare betreffende Omnicare begeleiden. 9 De rechtbank ook vraagtekens bij de timing van de memo, omdat het lang werd verspreid na de samenzwering had naar verluidt begonnen. De rechtbank ook beschouwd en ontslagen andere gepresenteerd door Omnicare op het bewijs is samenzwering vordering. De rechtbank vond dat de carve out was niet voldoende bewijs waaruit te concluderen een samenzwering K2r Vlekkenspray – De rechtbank concludeerde dat de bepaling was als verenigbaar met de defendantsLegitimate bedrijfsactiviteit zoals het was met Omnicare's samenzweringstheorie. Deze beslissing is in het algemeen overeen met de huidige leiding van het Ministerie van Justitie en de Federal Trade Commission op het delen van informatie in het kader van de fusie-onderhandelingen tussen concurrenten. partijen moeten informatie alleen als het rechtmatig noodzakelijk voor due diligence-delen. Het delen van geaggregeerde gegevens vermindert antitrust risico's. Het creëren van een beperkte due diligence-team met medewerkers die niet verantwoordelijk zijn voor de prijsstelling en marketing beslissingen wordt sterk aangeraden. Er kan een zwakkere rationale voor het delen van bepaalde concurrentiegevoelige informatie geruime tijd vóór de ondertekening van een fusieovereenkomst zijn.