Kamillosan Zalf

Kamillosan Zalf

€ 5.00

Meer informatie >>

Naam: Kamillosan Zalf
Prijs: € 5.00
Tags: Geneesmiddelen, Huid, Huiduitslag, Eczeem – Nat, Kamillosan

Kamillosan Zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Bij luieruitslag, bij uitgedroogde huid en schralen plekken, en bij tepelkloven. Ook te gebruiken voor de verzorging van tepels tijdens de borstvoedingperiode.Hoe werkt het?Kamillosan Zalf wordt Na het bereiken van succes, zowel academisch als professioneel op slechts 20 jaar oud, sommige mensen kunnen besluiten om een pauze te nemen. Voor Marisa sergi, haar niet stoppen nu mentaliteit heeft haar bereiken voor de sterren; onlangs uitgeroepen tot miss Amsterdam collegiale Nederland 2015, Marisa is een kracht om rekening mee te houden. Van het bijwonen van een Ivy League universiteit, het creëren van haar eigen wijnmerk, helemaal aan het zijn van een zus van alpha chi omega de nieuwe naam miss Amsterdam collegiale Nederland 2015 is niet te stoppen Huiduitslag. Marisa sergi, 20, werd onlangs gekroond tot Miss Amsterdam collegiale Nederland 2015; zij zullen strijden om de nationale titel, missen collegiale Nederland, op nationaal optocht in Orlando, Florida (30 juni 5 juli 2015). Een inwoner aan Lowellville, Ohio, Sergi is een rijzende senior met een wijnbouw en oenologie gestudeerd aan de Cornell universiteit. Sergi is lid van de Cornell vrouwen voetbal rugby club (Cwfrc), ontwerper voor de Cornell mode collectieve, voorzitter van de Cornell University's wijnbouw en oenologie club (Cuvec), zuster van alpha chi omega en een ambitieuze zakenvrouw die al heeft lanceerde haar eigen wijnmerk, roodharige Kamillosan Zalf.

Met het aantal activiteiten Sergi participeert in, samen met haar uitstekende academische ervaring, is het geen schok dat ze in staat was om naar huis te nemen de kroon als miss Amsterdam collegiale Nederland Huid. Hieronder is een exclusieve interview met Marisa waarin ze Gegevens hoe het voelde om haar kroon, het platform zal ze vertegenwoordigen, en plannen voor de toekomst te winnen heeft ze zowel persoonlijk, maar ook plannen om te concurreren in de nationale optocht in Orlando, Florida. Kiara butler: Gefeliciteerd op je titel te winnen! Vertel me, hoe voelde je je toen je werd aangekondigd miss Amsterdam collegiale Nederland 2015? Marisa Sergi: Om eerlijk te zijn, ik voelde me alsof ik was in shock; Ik was echt sprakeloos. Ik voel me zo vereerd te zijn gekozen uit zoveel fantastische meisjes en de mogelijkheid om de staat Amsterdam te vertegenwoordigen Kamillosan Zalf. ik echt resoneren met het platform dat collegiale Nederland staat voor missen, dus het kunnen vertegenwoordigen onze staat als geheel maakt me echt het gevoel dat ik kan bijdragen aan het creëren verandering. Kb: De reis naar je titel te verdienen moet stressvolle en soms overweldigend zijn geweest, wil je mij vertellen over de grote stappen die u heeft om te komen waar je nu bent Eczeem – Nat. Ms: Helaas, ik ervoer pesten als een kind. Hoewel gepest was een traumatische ervaring, ik overwon mijn persoonlijke worstelingen en ontdekte dat ik ben mijn eigen persoon.

Ik had een ondersteunende familie die hielp me beseffen dat ik niet gewoon wat mensen vertelden me dat ik was, maar meer een unieke persoon die mijn eigen succes reed. plaats van te laten anderen naar beneden te krijgen me, heb ik besloten om te monopoliseren op mijn uniciteit en het creëren van succes voor mezelf. Ik denk dat het belangrijk is om een positieve houding te behouden en altijd hard werken; draaien wat sommigen kunnen waarnemen als zwakheden in sterke punten, is de sleutel. Kb: Weten je bent een bruisende en gezellige persoon die keihard heeft gewerkt om te komen waar je bent, ik ben helemaal niet verrast door je prestaties, maar werd er ooit een tijd waar je was zeer nerveus over concurrerende of zorgen over uw plaats in de optocht Eczeem – Nat. MS: Ik was niet zeker hoeveel meisjes ik zou zijn tegen, dus natuurlijk was ik zenuwachtig, maar wat nog belangrijker is, ik zag het als een kans om positieve morele waarden professioneel en persoonlijk. Kb ontwikkelen: Wat is de meest lonende geweest een deel van je ervaring in de concurrentie om de titel? MS: Ik heb weinig ervaring in het concurreren, maar ik besef dat schoonheid komt van binnenuit en vanuit je hart. Al het geweldige steun en enthousiasme ik van mijn collega's op school, alsmede woonplaats hebben ontvangen, is overweldigend. I zal pleiten voor nationale platform, b. E, (Gebouw respect en waarden voor iedereen) de optocht's.

Ik voel me sterk over dit platform en wil het bewustzijn te verhogen, met name concentreren op anti pesten onder kinderen Kamillosan Zalf – Kb: Het platform dat u vertegenwoordigt met je titel is een anti pesten campagne die werkt aan een veilige omgeving in scholen te bevorderen. Vertel me een beetje meer over de missie en doelen van b. E (Gebouw respect en waarden voor iedereen). Staat voor de bouw respect en waarden voor iedereen. Dit platform werkt aan bewustwording binnen klaslokalen, bibliotheken en gemeenschappen over het belang van het elimineren van pesten te verhogen. Door middel van presentaties gegeven aan schoolgaande kinderen en hun ouders, b. E werkt aan een bullebak vrij en veilig te bevorderen milieu. Werkt om de negatieve effecten van pesten te verminderen, en geven advies aan schoolgaande kinderen over hoe om te gaan met kwesties met betrekking tot pesten. Kb: Dat moet een verrijkende ervaring zijn! Nu, ik weet dat je gewoon won de titel voor kort, maar heb je een aantal ideeën of plannen over hoe de doelstellingen van b.