Kappa Douchegel Viola Woman 250ml

Kappa Douchegel Viola Woman 250ml

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Kappa Douchegel Viola Woman 250ml
Prijs: € 2.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Douche, Douchegel, Kappa

Een frisse, sprankelende en bloemige geur, ontwikkeld voor de jonge en fruitige Kappa vrouw. Deze shower gel is verfrissend en vochtinbrengend Ik wil gewoon duidelijk dat zijn de adviezen van Xtend leven te maken en geen voordat je het vraagt ik ben niet in het loon van hen, ik denk gewoon dit is een verpletterend blog post. Dit is een moeilijk ding om te doen, gezien hoe hongerig marketing bedrijven zijn aan zwangere vrouwen te identificeren. Toekomstige moeders zijn druk bezig het maken van grote aankopen en nieuwe keuzes (Welke luiers? Welke flessen) Dat zal hun patronen voor de komende jaren Lichaamsverzorging. In de big data tijdperk van gerichte reclame geworden, detectiealgoritmen ruiken potentieel zwanger klanten op basis van hun boodschappen en zoekpatronen. Het is een lucratieve business; volgens een rapport in de Financial Times. Het identificeren van een enkele zwangere vrouw is evenveel waard als het kennen van de leeftijd, het geslacht en de locatie van maximaal 200 personen. Sommige van deze systemen kunnen zelfs raden welke trimester je in. Het vermijden van deze laag van data detectors is niet een kwestie van een vakje. Vorig jaar, veel mensen waren geschokt door het verhaal van de tiener in Minnesota wiens lokale doelgroep winkel wist dat ze verwachtte voordat haar vader heeft Kappa Douchegel Viola Woman 250ml. Op basis van haar in petto koopgedrag bijgehouden met creditcards en loyaliteitsprogramma's, doel begon het verzenden van haar advertenties voor luiers en baby benodigdheden, effectief uitje haar naar haar familie.

Net als het meisje in het doel te slaan, ik wist dat soortgelijke systemen Mijn status zou afleiden op basis van mijn acties Douchegel. Dus houden van mijn geheime vereist nieuwe gewoonten, zowel online als offline. Social media is een van de meest indringende dataverzameling platformen, dus het was duidelijk dat ik niets op facebook of twitter zou kunnen zeggen, of klik op baby gerelateerde link bait. Maar sociale interacties online zijn niet alleen over wat je zegt, maar ook wat anderen over je zeggen. Een tag foto met een zichtbare bult en de cascade van harte gefeliciteerd! Zou de kat laten uit de zak Kappa Douchegel Viola Woman 250ml. Dus toen we belden onze vrienden en familie om hen te vertellen het goede nieuws, we vertelden hen over ons experiment, met het verzoek dat ze niets te zetten over de zwangerschap online. Veel websites en bedrijven, in het bijzonder baby verwante degenen, volgt u rond het internet. Een eigen browser die routes uw verkeer via buitenlandse servers. Hoewel het heeft een reputatie voor het faciliteren van illegale activiteiten, ik gebruikte het om te bezoeken BabyCenter Kappa. En als het ging om te winkelen, ik deed al mijn aankopen van prenatale vitamines om babyspullen en zwangerschapskleding in contanten. Het maakt niet uit hoe goed de deal, ik afgewezen klantenkaart jat. Com-account gekoppeld aan een e-mailadres gehost op een persoonlijke server, het leveren van een locker, en betaald met cadeaubonnen gekocht met contant geld. Het was een lastig negen maanden, maar het experiment is blootgesteld harde realiteit achter de opt out mythe.

Bijvoorbeeld, zeven maanden, mijn oom stuurde me een facebook bericht feliciteren me op mijn zwangerschap. Mijn antwoord was ronduit onbeschoft: Ik verwijderde de draad en zonder vrienden hem meteen. Toen ik gemaild om te vragen waarom hij het deed, legde hij uit, ik heb het niet op je muur. Een ander familielid die op facebook de chat een bereikte Enkele weken later riep, wist ik niet dat er een privé bericht was niet privé! Internet bedrijven hopen dat de gebruikers niet alleen zal accepteren de afweging tussen gratis diensten en prive-informatie, maar zal ook vergeten dat er een afweging in de eerste plaats Lichaamsverzorging. Zodra deze bedrijven hebben dat persoonsgegevens, gebruikers hebben geen controle over waar hebben het gaat of die misschien toegang tot het in de toekomst hebben. En in tegenstelling tot de begindagen van het internet, waarin digitale interacties waren efemere, het huidige internet diensten een aanzienlijke economische prikkels op te sporen en te onthouden voor onbepaalde tijd. Proberen afmelden dwong me in toenemende mate lastige interacties met mijn familie en vrienden. Maar, zoals ik ontdekte toen ik probeerde om een kinderwagen te kopen, opt-out is niet alleen asociaal, maar het kan voorkomen crimineel Kappa Douchegel Viola Woman 250ml – Voor maanden had ik grapte mijn familie dat ik was waarschijnlijk op een watch list voor mijn overmatig gebruik van Tor en geldopnames.

Maar toen mijn man gingen naar onze plaatselijke winkel op de hoek om genoeg cadeaubonnen Er kopen om een wandelwagen genoteerd op amazon veroorloven. een waarschuwing achter de kassier deelde hem mee dat de winkel behoudt zich het recht voor om de dagelijkse hoeveelheid prepaid kaart aankopen te beperken en heeft een verplichting om excessieve transacties te melden aan de autoriteiten. Het was geen grap die bij elkaar genomen, de dingen die ik moest doen om te ontwijken marketing detectie leek verdacht van illegale activiteiten. Alles wat ik probeerde te doen was om te vechten voor het recht om een transactie tot slechts een transactie, geen excuus voor duizend kleine trackers om mij te volgen rond. Maar het vermijden van de big data sleepnet betekende dat ik niet alleen leek te zijn een onbeleefde familielid of een onbezonnen vriend, maar ik ook zag eruit als een slechte burger.