Klinisport Koudwarm Kompress Small

Klinisport Koudwarm Kompress Small

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Klinisport Koudwarm Kompress Small
Prijs: € 2.50
Tags: EHBO, Warm, Koudkompres, Klinion

Koud/Warm kompressen zijn natuurlijke pijnverlichters. Zij zijn als koudetherapie te gebruiken bij: aandoeningen van de gewrichtsbanden, uitgerekte spieren, kwetsuren, bloeduitstortingen, een zeurend gevoel in het hoofd, geirriteerde kiezen, verhoging, pijn Dus de gedachte is: Hey, weet je, laten we het de focus. Greene: Je hebt een grote pint van consumptie-ijs in de studio. waarvan ik weet dat waarschijnlijk niet goed voor mij. Ik bedoel, ik kijk naar het etiket om te weten dat? Of wat is de deal? Aubrey: Nou, als je goed hier kijkt, wat je ziet is dat het zegt 120 calorieën per portie. Nu, dat niet al te slecht klinkt, toch Klinion. Aubrey: Ik bedoel maar de portie is een halve kop. Ik bedoel, het zou niet eens de helft van deze mok te vullen hier en het zou oplopen tot een half kopje, dus de meesten van ons eten veel meer dan een half kopje. Het nieuwe label zal een standaard ingesteld voor het ijs portie: Eén portie is een beker, die is een stuk dichter bij wat we eten. En het is minder waarschijnlijk dat we ons zullen wijsmaken dat we het eten van slechts 120 calorieën. Momenteel zijn er misschien twee of twee en een halve porties in een fles. Het nieuwe label zou een 20 ounce fles dwingt om calorieën van de hele fles als een portie Klinisport Koudwarm Kompress Small. Dus je hoeft niet aan de wiskunde te doen en je zult weten dat de calorieën tellen aan de top is precies wat je krijgt. Greene: Ja, ik drink gewoon mijn flesje cola light. Ok, dus wat zijn de veranderingen die we zien?

Welke andere veranderingen zien we hier? De huidige label alleen moeten fabrikanten lijst totale suikers, waardoor het echt, echt moeilijk, bijna onmogelijk om te vertellen hoeveel suiker is van nature aanwezig in iets als een yoghurt, en hoeveel is aan het voedsel toegevoegd door fabrikanten Koudkompres. Dus het nieuwe voorstel vraagt om een aparte lijst van toegevoegde suiker. Dit zijn een van de geraffineerde suikers u over horen; iets van high fructose corn syrup te verdampt suikerrietsap. En dit is iets dat voeding advocaten hebben echt aangedrongen op. Overmatig, je weet wel, een hoge inname van suiker verhoogt het risico op hart-en vaatziekten, diabetes, andere kwalen, en het blijkt dat de meesten van ons consumeren gewoon veel te veel van het Klinisport Koudwarm Kompress Small. Greene: Dus, ulieden dit bewijzen ze zijn op zoek naar. ik bedoel is dat wat is het besturen van de veranderingen hier? Gaan ze na een bepaald segment van de bevolking? Ik bedoel waarom nu en wie zijn ze gericht? Aubrey: Nou, grotendeels deze veranderingen komen als een verschuiving in de voedingswetenschap. ik bedoel als dit label in de vroege jaren 1990 werd geïntroduceerd, was er een grote nadruk op het vermijden van vet Warm. Vet was de vijand in veel ogen van mensen. Maar er is veel genuanceerder denken nu. Er zijn goede vetten die we geacht worden te krijgen meer van, en slechte vetten krijgen we te horen te beperken.

Dus als je kijkt naar dit nieuwe label hier, ze zijn afgestapt van de etikettering van genomen calorieën uit vet geen melding gemaakt van het. En dat is omdat dit niet langer gedacht om behulpzaam te zijn. Nu, in termen van de timing van deze aankondiging, het is niet gebonden aan de vierde verjaardag viering van beweging het initiatief van de eerste dame laat ons, die echt heeft geholpen om een schijnwerper op de natie probleem van overgewicht en de noodzaak voor de Amerikanen om hun eetgewoonten te veranderen. En alleen deze week schitteren, CDC gepubliceerde nieuwe gegevens wijzen op een daling van het percentage overgewicht onder zeer jonge kinderen. Dus Er is veel, je weet wel, optimisme over dit. En het bestuur ziet het voorstel als het onderhavige, de nieuwe voedingswaarde-etiket, als een instrument om echt een soort van hoe mensen die hard proberen om gezonde keuzes te maken wanneer ze winkelen Koudkompres. Ik weet niet over u, maar als ik naar de supermarkt, heb ik vaak heb er een kind in de wagen en een zeurende me. Dus voor moeders als ik, het idee van een echt duidelijk, eenvoudig label is echt aantrekkelijk. Greene: U kunt dat ijs hier achterlaten als u de studio. Greene vertrekken: We hebben gesproken over wijzigingen in voedseletiketten met NPR's Allison Aubrey. Greene: En je luistert naar haar rapportage over ochtend editie van NPR nieuws. transcript door NPR, auteursrecht npr.

Combineer water, zout en margarine volgens de grafiek hieronder Klinisport Koudwarm Kompress Small – Voor het beste resultaat, hoeft de melk niet toe tot stap 3. Zet koude melk; Roer aardappelen zacht en laat staan totdat vochtig. Opmerking: Voor een romiger aardappelpuree, roer er extra warm water of melk. Let op: Alle magnetrons variëren en verwarming tijden kunnen moeten worden aangepast. Rond de feestdagen, het woord dieet wordt een vier letter woord. We zijn uit de voeding, terug op het dieet, het starten van een nieuw dieet voor onze nieuwe jaar resoluties, dieet dieet dieet. In de woorden van Charlie Brown deze kerstmis, aaugh. Genoeg! Deze maand, ik heb seattle eigen holistische voedingsdeskundige breanne rijst uitgenodigd, ntp om met ons praten over gezond eten het hele jaar. Ik koos breanne omdat ik weet hoe belangrijk een gezonde voeding is voor ons allemaal en met zo veel informatie die er over wat te eten, wat niet te eten en de nieuwste dieet rages, ik dacht dat het misschien leuk zijn om dingen beneden smal een beetje. Natura Culina is niet alleen over natuurlijke schoonheid aan de buitenkant.