Kneipp Badschuim Lavendel 400ml

Kneipp Badschuim Lavendel 400ml

€ 9.00

Meer informatie >>

Naam: Kneipp Badschuim Lavendel 400ml
Prijs: € 9.00
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Bad, Badschuim, Kneipp

De ontspannende Kneipp Badschuim Pure Ontspanning bevat waardevolle natuurlijke lavendelolie voor ontspanning van lichaam en geest. De speciale verzorgende formule houdt de huid zacht en soepel. Ervaar zelf de werking van de natuurlijke etherische oliën In Om steun van ANC bedrijven krijgen, moet je om hen te contacteren op het adres 71 grand av of telefoonnummer. Toevoeging informatie van kleine lokale bedrijven anc bedrijven, dan kunt u contact met hen op 71 grand av Cliffside Park, NJ 07010 of bel naar telefoonnummer. Hieronder staan alle adressen van anc ondernemingen in Cliffside Park NJ en je kunt het ene adres naar de kaart van die locatie te kiezen Lichaamsverzorging. Ik heb nogal terughoudend geweest door de jaren heen om te proberen en lokaliseren van een vitamine of mineraal te richten voor een reumatoïde artritis dieet. Sinds ik zorgvuldig creëerde een ra dieet dat is zo nutriënt-dichte dan is er niets dat lijkt te beMissing '. Echter, ik maak een uitzondering als het gaat om kalium. Aangezien geen gezondheidsrisico canada monografieën bestaan voor anti aging producten, en geen dubbelblinde klinische studies zijn nog niet uitgevoerd op vivix aan de anti aging beweringen Inde Nederland onderbouwen, werd besloten door shaklee canada te vivix registreren als een antioxidant product Kneipp Badschuim Lavendel 400ml. antioxidant claims voor de medicinale ingrediënten in vivix worden ondersteund door een sterke menselijke wetenschappelijke gegevens en zijn voor de gezondheid canada's beoordelaars acceptabel. Dus wat is nu precies een antioxidant?

Het Institute of Medicine definieert een dieet antioxidant als bestanddeel van voedingsmiddelen die de nadelige effecten van reactieve species, zoals reactieve zuurstof en stikstof species aanzienlijk vermindert, normale fysiologische functie bij mensen Bad. De term reactieve species is een wetenschappelijk manier om naar vrije radicalen van korte duur, zeer reactieve moleculaire fragmenten die destructieve kettingreacties kunnen veroorzaken binnen de cellen van je lichaam. Deze reacties kunnen een directe invloed op de levensduur van cellen en de gezondheid van het DNA in elke cel hebben. Antioxidanten zijn in staat om stoppen met deze reacties door het vernietigen van de vrije radicalen Kneipp Badschuim Lavendel 400ml. De meest bekende anti-oxidant voedingsstoffen bevatten vitamine C en E; mineralen zoals selenium, koper, mangaan en zink; co-enzym Q10; en de carotenoïden. Echter, er zijn tal van andere voedingsstoffen die antioxiderende eigenschappen, waaronder een grote groep van organische moleculen in planten gevonden genaamd polyfenolen bezitten. Shaklee wetenschappers hebben een aantal van deze planten polyfenol bronnen gekozen vivix te maken op te nemen het een uniek antioxidant product Badschuim. De eerste geselecteerd voor opname in vivix ingrediënt is een stof genaamd resveratrol. Dit onderdeel van rode wijn wordt gecrediteerd met het helpen lager de incidentie van hart- en vaatziekten in Frankrijk voor mensen die eten van een vetrijke dieet en ook drinken veel rode wijn. Dit is wat bekend staat als de Franse paradox.

Resveratrol is doorgaans te vinden in druiven gebruikt om rode wijn te maken, maar niet alle druiven bevatten hetzelfde percentage van resveratrol. Om variabiliteit in potentie te vermijden, shaklee toepassingen een andere natuurlijke resveratrol bron die ten minste 98% zuiver: Het is van een plant genaamd Japanse duizendknoop (foto links), die de Latijnse naam Polygonum cuspidatum heeft. Resveratrol van Japanse duizendknoop is zeer goed verdragen en het is potentie is onovertroffen. De dagelijkse dosis van één theelepel (5 ml) vivix levert 100 mg van resveratrol, wat hetzelfde bedrag dat zou in 100 glazen rode wijn Bad. Een tweede krachtige ingrediënt in vivix komt uit een opmerkelijke super druif, bekend als muscadine of Vitis rotundifolia. Muscadine druiven zijn veel groter dan de reguliere druiven en zijn de enige druiven gevonden in de natuur met een extra chromosoom, die wetenschappers geloven, geeft hen de mogelijkheid om meer gunstige polyfenol antioxidanten dan andere druivenrassen produceren. Deze polyfenolen beschermen de druif als het groeit in warme, vochtige omgevingen, zodat u meestal vindt het commercieel geteeld in de zwoele Amerikaanse zuidoosten, in zulke staten als Georgia, Florida, en de carolinas. Muscadine druiven (links afgebeeld) bevat vele speciale verbindingen bekend bieden voordelen voor de gezondheid Kneipp Badschuim Lavendel 400ml – Ze zijn geconcentreerd in de huid en het zaad van de druif.

Onze extract deals met de hele druif, niet zoals andere extracten die alleen de pulp of afvallen van de druiven te gebruiken en dan hebt toegevoegd suiker en water. Onze extract is bijzonder rijk aan ellaginezuur, een phytonutrient niet gevonden in gewone druiven. Ontwikkeling van de super druivenextract was nogal een avontuur voor de shaklee wetenschappers! Zij hadden behoefte aan een manier om de potentie van de polyfenol verbindingen gevonden in deze super druiven te maximaliseren, zodat ze werkte samen met wetenschappers van de Universiteit van Georgia tot een zachte extractie proces dat de hoogst mogelijke biologische activiteit zou garanderen creëren. Het proces combineert twee verschillende rassen van muscadine druiven en concentreert ze maar niet zo droog als niet aan de potentie van een van de polyfenolen te vernietigen. De volgende ingrediënten toegevoegd aan vivix zijn het sap en twee verschillende extracten van Europese vlier (Sambucus nigra) fruit.