Komo Vuilniszakken 60x80cm Rol

Komo Vuilniszakken 60x80cm Rol

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Komo Vuilniszakken 60x80cm Rol
Prijs: € 2.50
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Schoonmaak: Specifiek, Tuin en Om het huis, Kliko, Komo

Komo Vuilniszakken 60x80cm Rol is de meest gebruikte afvalzak van Nederland. De Komo Vuilniszak is gemaakt van hergebruikt plastic. Deze zak is multi inzetbaar voor zowel professioneel als thuisgebruik. Komo Vuilsniszak zitten op een rol met 20 stuks, 'It tijd weet je '. Om eerlijk je kunt houden om jezelf te zijn. Zei ik de recensies waren gemengd? Ja, ze waren niet. En ja, je leest het goed een trol 2 fan denkt Sirius is verschrikkelijk. Maar we hebben krijgen wat Greer beloofd: De langverwachte resultaten van de twee Amerikaanse wetenschappers die de Atacama humanoïde geanalyseerd Komo. Nolan is een professor in de microbiologie en immunologie aan de Stanford University's School of Medicine, en Lachman is een pediatrische radioloog gespecialiseerd in de studie van skeletdysplasie (dwerggroei). Na het bestuderen van DNA-monsters en afbeeldingen van het lichaam voor meer dan een half jaar, wat deze doen gerespecteerde medische professionals hebben over te zeggen? Het is een zes tot acht jaar oude kind dat zou kunnen passen in de palm van je hand. Als het nog niet waait je gedachten, na te denken over het wat meer. Het lichaam is blijkbaar niet zo ai oorspronkelijk verdacht een Piltdown man of een onopvallend Komo Vuilniszakken 60x80cm Rol.

Gestikt of verlijmd uit delen van verschillende soorten voor het vermaak van enkele bedrieger. Greer's team gewonnen van een DNA-monster uit het lichaam door operatief ontleden twee van het is tien ribben. Deze monsters bevatte beenmerg materiaal. DNA-analyse uitgevoerd door Nolan (Welke is aan de gang) toont de kleine wezen is een mannelijke menselijke kind, waarschijnlijk geboren om een inheemse Chileense vrouw Schoonmaak: Specifiek. Volgens Nolan, uiteraard, het ademde, was het eten, het werd metaboliseren. Het in vraag hoe groot het ding zou kunnen geweest zijn toen het werd geboren. U kunt een voorlopige samenvatting van zijn en Lachman bevindingen hier lezen. Zoals u zult zien, niet iedereen is het eens met zijn conclusies. Bizar, Greer staten in het begin van de film die de lichaam is buitenaards, pas later te worden weerlegd door zijn eigen experts, en zijn verslag over het skelet bevat rare verwijzingen naar Mars obelisken en dna dat is 10 miljard jaar oud Komo Vuilniszakken 60x80cm Rol. Hij verwijst nog steeds naar het skelet als humanoid, en is van plan om te praten Meer informatie over het dit jaar op de wederzijdse ufo netwerk symposium. Als iemand kan achterhalen wtf Greer denkt dat hij aan het doen is, laat het me weten. Op dit punt, we weten heel weinig over de jongen gevonden in de woestijn. Zijn lichaam werd opgegraven door een schatzoeker in het najaar van 2003 Kliko.

Als de rekening van zijn ontdekking accuraat is, lijkt de jongen kreeg een ruwe begraafplaats naast de katholieke kerk in de lange verlaten mijnstadje van La Noria, in het noorden van de Chileense Atacama woestijn. Dit is een desolate plek, ooit het huis van een van de vele salpeter mijnactiviteiten chili's, maar nu alleen bekend als een letterlijke spookstad met een spectaculair griezelige begraafplaats. Eschewing een doodskist, iemand had het lichaam in een stuk wit doek gewikkeld, gebonden is met wat paars lint, en begraven in een ondiep graf in de buurt van de kerk. kan ze het bestaan van het kind bewaard heb een geheim, uit schaamte en angst. Het is zelfs mogelijk de jongen werd nooit aan de wereld bekend buiten zijn directe familie, of misschien nonnen die belast is met zijn zorg. Tot op heden zijn er geen hedendaagse meldingen van een klein kind dat is geboren in Chili zijn opgedoken. Men moet zich afvragen wat zijn korte, verbazingwekkende leven en vroegtijdige dood waren als Kliko. Was hij gedoopt? Werd hij hield? Heeft de schedelbreuk waargenomen door de artsen hebben iets te maken met zijn dood? Had een huilende moeder knielen naast zijn graf? Als de laatste bewoners van La Noria reed weg in de jaren 1950, hebben ze staren terug door de wervelingen van stof op de kleine katholieke kerk en fluisteren een afscheid van de jongen hadden ze nooit gekend, maar altijd gehoord over? Na zijn ontdekking in 2003, werd de gruwelijke dwerg buitenaardse kort uitgelicht in Chili's tabloid media.

Daarna werd hij van hand tot hand als een carnaval sideshow tentoonstelling, uiteindelijk eindigend in het bezit van een barcelona Exobiologist genaamd ramon navia osorio Komo Vuilniszakken 60x80cm Rol – Hij werd veel behandeld meer als een collectible nieuwsgierigheid dan een wetenschappelijke exemplaar, maar navia osorio deed overtuigen verschillende wetenschappers hun adviezen over het lichaam te maken. Volgens een artikel op de ufo terrein open geest, drie artsen x doorgelicht het en bepaald het was een volledige humane skelet in plaats van een assemblage van onderdelen. Greer, anderzijds, besloot buitenaardse biologische entiteit was en opdracht Lachman en Nolan hem onderzoeken. Als de jongen enkel was als een menselijke eigenaardigheid dan een mogelijk Ebe, is het twijfelachtig dat hij zou enige mate van aandacht te hebben herwonnen. Ik hoop zeker dat zodra de vreemdeling onzin verdwijnt, zullen ook andere wetenschappers hem onderzoeken en vertellen ons veel meer over hem. Ze moeten in staat zijn om de verschillen op te lossen tussen dr. Denk niet dat van de Atacama skelet als gewoon een alien hoax, of nog een andere zwarte vlek tegen Steven Greer, of de grote hype haak voor sommige goofy documentaire. Denk aan hem als het jongetje uit La Noria. Mensen van de jaren negentig willen empowerment over ziekte.