La Drome Rode Kastanje Essentie

La Drome Rode Kastanje Essentie

€ 8.00

Meer informatie >>

Naam: La Drome Rode Kastanje Essentie
Prijs: € 8.00
Tags: Aroma en Bloesem therapie, Etherische olieen, La Drome

Rode kastanje helpt mensen die zich overdreven zorgen maken om de anderen. Ze hebben voortdurend de angst dat geliefde personen (familie, vrienden) iets gaat overkomen op financieel, privé-, beroepsmatig- of gezondheidsgebied. Dosering2 à 4 Door het gebruik van de natuur en natuurlijke middelen in afschilfering kunt u voorzichtig verwijderen van de dode huidcellen zonder de ontsteking die kan duren voor dagen en vaak agressieve chemicaliën gebruikt in schillen en salon behandelingen. Je mag hun oude schoonheid methoden thuis kopiëren met behulp van veel van deze ingrediënten te vinden in vele lokale reformwinkels, en hen te malen tot een pasta, dan van toepassing zijn op het gezicht wanneer bevochtigd met water, en schrobben zachtjes in een cirkelvormige beweging, het gebied rond de ogen, indien mogelijk te vermijden Aroma en Bloesem therapie. Lijnen en rimpels kunnen worden verminderd, ook door wat je verbruikt. Gewaardeerd door Chinese kruidendokters de Aziatische peer werd niet alleen gebruikt om donkere kringen te verminderen onder de ogen, maar als een remedie voor keelpijn, laryngitis, en hoesten. Elke sporter traint om grotere spieren in staat te werken op een hoger niveau van de macht La Drome Rode Kastanje Essentie. Om echte resultaten te creëren, intensieve training vereist levensonderhoud dat de belangrijkste voedingsstoffen die je gebruikt, met inbegrip van vet, water, elektrolyten aanvult, en vooral koolhydraten en aminozuren.

Toename van collageen en productie, vcip is een sterke anti oxidant en anti-inflammatoire actief die de huid herstellen, verlichting en hydraterende. verbetert Om een stabiele en actieve vcip aan de huid, Tagra biotechnologie ltd La Drome. Plantenmateriaal bemonstering leveren: Vruchten van borassus aethiopum werden verzameld in de deelgemeenten van Kousseri (Logone en de Chari divisie verre noorden regio kameroen, 12 en deg; 04'North lengte- en 15 en deg; 01'East lengte) en wakwa (Vina divisie Adamaoua van kameroen, 7 en deg; 08 noorderbreedte en 13 en deg; 10East lengte). Deze twee steekproeven locaties werden gekozen omdat ze in het hart van de twee belangrijkste productieregio's, namelijk de Sahel soudanian (Kousseri) en soudanian (Ngaoundéré) agro ecologische zones La Drome Rode Kastanje Essentie. On de vooravond fruit bemonstering, ruimten rond palmboom voeten werden schoongemaakt De volgende dag weg te nemen oude vruchten. vroeg in de ochtend, werden volwassen vruchten verzameld op het voedsel van elke boom, in iceboxes bewaard en vervoerd naar het laboratorium van de universiteit van Ngaoundere (15 Km van wakwa en 700 km van Kousseri). Bij de receptie in het laboratorium werden de vruchten gewassen en gesorteerd door middel van visuele appreciatie van de gele oranje kleur en palpatie van de vrucht om aandelen met een vergelijkbare looptijd mate en te elimineren vormen niet rijp of verslechterd vruchten Aroma en Bloesem therapie. In het algemeen, deze studie beschouwd mals en geel oranje palmboom vruchten als volwassen.

De uitgezocht vruchten waren verder gewassen en veegde met een schone doek katoen om monsters voor latere analyses vormen. Een elektrische droger CKA 2000 auf (1999) werd gebruikt. De droger had geforceerde convectie, constante luchtstroom (2 M sec 1), thermogereguleerde (20 60 En deg; c) en 6 kW warmte. Het wordt de maximale belasting is 15 kg verse producten. 7 M terwijl het diepte en breedte waren respectievelijk 52 en 40 cm. De lucht uitgangsopening is cirkelvormig en heeft een diameter van 10 cm. Een elektrische Type culatti mfc molen werd gebruikt om de gedroogde pulp vermalen. Dit laatste Gemeten werd inbrengen van een lange naald (15 cm) in het vlees uitgevoerd totdat de kern (gemarkeerd door een verharding die de penetratie van de naald voorkomen) bereikt Etherische olieen. penetratie afstand van de naald werd gemeten met een liniaal om de pulp te bepalen dikte. De vruchten werden vervolgens geschild en verpulverd met behulp van een roestvrij mes om de pulp (Mass mp), de huid (Mass ms) en de kern (Mass mc). De kern werd gekraakt met een hamer en de amandel van de massa te scheiden (Ma) werd gescheiden van de schelpmassa (Sm) door schrapen met een mes. Het vruchtvlees verkregen nadat deze voorrondes fasen werden twee aandelen. De eerste bestaat uit de verse pulp (Fp) verdeeld werd gebruikt voor fysisch chemische analyseert en de tweede werd gedroogd bij 40 ° en c gezien verkrijgen gedroogde pulp (Dp) en bepalen drogen kinetiek La Drome Rode Kastanje Essentie – Het drogen van de pulp: Voor het drogen, pulp van elke bron werden in stukken (5 g) gesneden gemiddelde afmeting (50X20x8 mm) met een roestvrij mes.

Op de grote lade van de droger, 3 kleine laden met elk 10 g pulp zijn verwijderd. Deze drie kleine bakjes vormen herhalingen. Dan, de bakken met monsters werden geïntroduceerd de droger gedurende 48 uur. De bedrijfsomstandigheden werden gekozen met die van boeren in traditionele zonne drogen. Opeenvolgende gewicht vergroting tijdinterval met een zwakke incrementeren aan het begin van de bewerking werd uitgevoerd, gevolgd door progressieve weergave tijd benaderen (0, 0. Evolutie van de massa van de laden met de tijd werd opgemerkt totdat deze massa gestabiliseerd, waardoor die het einde van het drogen. De resultaten hielpen bij het volgen van de evolutie van instant watergehalte in vergelijking met de initiële watergehalte (Genormaliseerde waarden). De gedroogde pulp werden teruggetrokken uit de droger, gemalen gedurende 30 sec met de molen, zoals eerder aangegeven.