Labello Soft Rose

Labello Soft Rose

€ 2.00

Meer informatie >>

Naam: Labello Soft Rose
Prijs: € 2.00
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Lipverzorging, Sticks, Labello

Labello Soft Rose maakt je lippen fluweelzacht en de voedende jojoba-olie zorgt voor een langdurige hydratatie. Het pure roze versterkt de natuurlijke kleur van je lippen en de heerlijke geur van rozen prikkelt de zintuigen.&nbsp Als tandvlees is pijnlijk en bloeden, een scala aan supplementen kunnen helpen. De resultaten moeten zichtbaar worden binnen ongeveer twee weken. Als je op hoog risico op tandvleesontsteking, kunt u ze elke dag te nemen om acute aanvallen. vitamine C en flavonoïden zijn antioxidanten die het tandvlees te beschermen tegen celbeschadiging voorkomen, verhaasten helen, en het versterken van het immuunsysteem om te vechten tegen de bacteriële infectie die veroorzaakt tandvleesaandoeningen Labello. Deze twee ingrediënten, die werken als een team, ook versterking van het bindweefsel en houden ontsteking naar beneden. Verlaag uw vitamine c dosis als het veroorzaakt diarree. CoenzymeQ10 is een andere krachtige antioxidant. Het is ook aangetoond in onderzoeken naar helpen het tandvlees close up zakken die zijn gevormd rond de tanden en de snelheid van genezing na een tandheelkundige ingreep. CoenzymeQ10 is efficiënter geabsorbeerd wanneer het wordt ingenomen met voedsel. plaatselijk aangebracht, vitamine e kan ontsteking van het tandvlees te kalmeren en te bezuinigen op bloeden Labello Soft Rose. Om de andere dag, knijp de olie uit een vitamine E capsule en wrijf het op gevoelig tandvlees. Breng twee keer per dag, nadat je je tanden poetsen in de ochtend en 's nachts.

Foliumzuur heeft een werking vergelijkbaar met die van vitamine e. On de dagen dat je niet solliciteert vitamine e, schar foliumzuur vloeistof op het tandvlees met een wattenstaafje Mond en Gebit. vitamine C in poedervorm is een manier om de voordelen van vitamine c's direct op het tandvlees te brengen. Na het aanbrengen van foliumzuur, borstel langs de tandvlees met een zeer zachte tandenborstel en vitamine c poeder. Kamille werkt goed als mondspoeling of gorgelen voor mensen met gingivitis. Om ervoor kamille thee, zet 2 tot 3 theelepels van het kruid in een kop heet water, steil voor 10 minuten, stam en cool. Zorg ervoor dat u een keer per dag flossen (of meer) en borstel de tanden en tong twee keer per dag (of meer) met een zachte tandenborstel Labello Soft Rose. Met een goede techniek; als je niet zeker dat je weet wat dat is, vraag dan uw tandarts of mondhygiënist om aan te tonen. Borstelen harder is niet de oplossing, omdat dit ook daadwerkelijk kan eroderen het tandvlees. Eet meer vezelrijk fruit en groenten, die helpen bij het schoonmaken van uw tanden. Bezuinigen op snoep en kleverig koolhydraten, of kwast onmiddellijk na het eten van hen. Helaas, deze voedingsmiddelen kan gemakkelijk in te dienen in het tandvlees abcessen en zakken Sticks. Het is met name een probleem voor oudere mensen, die meer kans om blootgesteld tandwortels hebben. Heeft u een professionele reiniging ten minste eenmaal per jaar door uw tandarts.

Ga vaker als je tandvlees problemen die bijzondere aandacht nodig hebben. Denk aan het drinken van gefluorideerd water, waardoor het risico van verlies van tanden enorm vermindert. Fluoride is een sporenelement dat verhardt het tandglazuur en maakt het zo veel als 70% beter bestand tegen verval. Kijk voor een natuurlijke tandpasta of mondwater bevat het kruid bloodroot, die een natuurlijke antibacteriële stof genaamd sanguinarine die helpt stoppen tandplaque voordat het wordt gestart bevat. Zorg een afspraak met een tandarts wanneer uw tandvlees rood of gezwollen of je tanden los komen te zitten. Plan een professionele reiniging als het meer dan een jaar is geweest sinds de laatste. Op wholehealth chicago: De sleutel tot het hebben van geen tandvleesproblemen in uw hele het leven is, natuurlijk, preventie Sticks. Echter, als je wat tandvleesproblemen nu hebben gekregen, ons doel is om te genezen uw tandvlees en de supplementen in onze lijst kan helpen. Uw tandarts moet ook een onderdeel van dit project in orde om uw vooruitgang te controleren professioneel. Mensen met gingivitis of parodontitis te zien van hun tandarts om de drie maanden, of zoveel als nodig. Als je tandvlees te genezen, uw tandarts kan dan verminderen de frequentie van check-ups. Als je vrij bent van tandvleesaandoeningen nu, maar je bent in gevaar (Door genetische factoren of chronische ziekten die je weerstand te verlagen), neem deze supplementen op de lange termijn voor de preventie.

Begin met vitamine C, flavonoïden, en co-enzym Q10; allemaal zijn antioxidanten die helpen bij de bescherming tandvlees van cel schadelijke vrije radicalen Labello Soft Rose – Deze supplementen handelen ook om bacteriën die tandvlees aanvallen te beperken. Ben zeker ook om de calcium, wat bijdraagt aan het behoud van tandweefsel toe. De overige supplementen zijn actueel remedies die kunnen verminderen ontstekingen en bloedingen. Om de andere dag, van toepassing foliumzuur vloeistof om uw tandvlees met een wattenstaafje, dan, met een zeer zachte tandenborstel, borstel heel voorzichtig vitamine c poeder langs je bovenste en onderste tandvlees. Alternate deze behandeling met een actuele toepassing van vitamine e. Breek een capsule en wrijf de olie op een ontstoken tandvlees gebieden om genezing te bevorderen. Tot slot, probeer gorgelen met wat kamille thee; het werkt goed voor de ontsteking van gingivitis.