Labello Stick Care en Colour Red Blisterverpakking

Labello Stick Care en Colour Red Blisterverpakking

€ 3.00

Meer informatie >>

Naam: Labello Stick Care en Colour Red Blisterverpakking
Prijs: € 3.00
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Lipverzorging, Sticks, Labello

Labello Stick Care & Colour Red combineert verzorging met een vleugje kleur voor een optimale lipsensatie. De kern bevat Panthenol en verzorgt de lippen intensief. De buitenste gekleurde laag zorgt voor een prachtige subtiele rode kleur.&nbsp Bovendien, in alle patiënten, radiotherapie kan worden gebruikt om hersenmetastasen, ruggenmergcompressie of plaatselijke laesies die veroorzaakt behandelen symptomen, zoals zenuw verlamming of de obstructie van de luchtwegen (NCCN 2014a; O'Hanlon 2013; Baskar 2012) Labello. heeft Preventieve craniale radiotherapie gemeld om dit risico (NCI 2014a) aanzienlijk te verminderen. Conventionele radiotherapie nalaat inoperabele NSCLC controle over 70% van de tijd. Slechts 40% van de mensen met inoperabele NSCLC die conventionele ontvangen radiotherapie overleeft 2 jaar (Ferri 2013). Radiotherapie verbetert de overleving van patiënten met een beperkte fase SCLC en wordt binnenkort aanbevolen na diagnose (ACR 2012). Het wordt meestal geleverd in combinatie met chemotherapie bij patiënten met beperkte ziekte en voor een selecte groep patiënten met uitgebreide stadium ziekte die reageren op chemotherapie (NCCN 2014b; Provencio 2011) Labello Stick Care en Colour Red Blisterverpakking. kunnen hoge doses bestraling worden geassocieerd met een aantal neveneffecten, afhankelijk van de delen van het lichaam gerichte.

Gelukkig zijn vele moderne bestralingsmethodes zoals intensiteit gemoduleerde radiotherapie (IMRT), spiraalvormige TomoTherapy, en volumetrische boogtherapie doel kankerweefsel meer precies, het verminderen van schade aan nabijgelegen weefsels en organen (Chi 2013) Verzorgingsproducten. Een vorm van gerichte bestraling genoemd stereotactische radiotherapie is steeds meer aandacht als een nuttig hulpmiddel voor behandeling van vroege stadium longkanker. Een techniek genaamd gamma knife wordt gebruikt om gerichte radiotherapie leveren, terwijl spaarde het omringende gezonde weefsel en is intensief bestudeerd in de context van hersenmetastasen afkomstig van longkanker (Abacioglu 2010; Serizawa 2000; Serizawa 2002). Een 3 jaar postoperatief studie op 59 patiënten met een vroeg stadium, maar inoperabele longkanker vond een overlevingskans van 55. 6% met stereotactische radiotherapie, ongeveer tweemaal zo groot met conventionele radiotherapie (Timmerman 2010) Labello Stick Care en Colour Red Blisterverpakking. De kanker bestraling protocol biedt een uitgebreide discussie over bestraling en schetst een aantal stappen die genomen kunnen worden om te maximaliseren is het voordelen en minimaliseren het is bijwerkingen. Chemotherapie beschrijft de behandeling van de ziekte met chemische stoffen (drugs) Labello. In het geval kanker chemotherapie, de aan de patiënt toegediende geneesmiddelen schade aan kankercellen veroorzaken gewoonlijk door te interfereren met het proces van celdeling (Goodin 2007).

Hoewel chemotherapie kunnen beïnvloeden maligne en gezonde cellen, die cellen getroffen met kanker veroorzaken mutaties neigen more kwetsbaar voor deze medicijnen omdat ze groeien en veel sneller dan de meeste normale cellen. Bepaalde celtypen, zoals in de haarfollikels, maagdarmkanaal en het mondslijmvlies, verdeel snel onder normale omstandigheden verdelen, waardoor verwekken de gemeenschappelijke zijde effecten geassocieerd met chemotherapie (Mukherjee 2010; Hanahan 2011; PubMed gezondheid 2012). chemotherapie, zowel in de neoadjuvante (vóór chirurgie) en adjuvans (postoperatieve) toepassingen blijft een steunpilaar van longkanker therapie (Ripley 2013; Daly 2011; reungwetwattana 2011). Patiënten met NSCLC die een adjuvante chemotherapie typisch ontvangen cisplatine (Platinol) met vinorelbine (Navelbine); carboplatine kan worden gebruikt in plaats van cisplatine in sommige gevallen, hoewel beschikbare gegevens blijkt dat cisplatine aan doeltreffendheid (NCI 2014b) kan Verzorgingsproducten. Andere geneesmiddelen gebruikt omvatten gemcitabine (Gemzar), docetaxel (Taxotere) en pemetrexed (Alimta). cisplatine is vaak onderdeel van neoadjuvante chemotherapie (Daly 2011). Patiënten met beperkte SCLC meestal ondergaan chemotherapie met cisplatine of carboplatine met etoposide. Degenen met uitgebreide stadium van de ziekte kunnen andere regimes ontvangen zoals irinotecan (Camptosar, CPT 11) met cisplatine (NCCN 2014b; NCI 2014c) Labello Stick Care en Colour Red Blisterverpakking – De meeste chemotherapeutische stoffen zijn over het algemeen actief in snelgroeiende cellen, met inbegrip van gezonde cellen. Ze kunnen ernstige en vaak levensbedreigende bijwerkingen (zoals bloedarmoede, en schade aan het hart). De chemotherapie protocol schetst verschillende integratieve strategieën die kunnen helpen verlichten enkele bijwerkingen van chemotherapie. Het succes van de behandeling van NSCLC en SCLC met chirurgie, radiotherapie en chemotherapie traditionele grotendeels afhankelijk diagnose longkanker vroeg mogelijk (Daniels 2013; yasufuku 2010; Herbst 2008). Echter, slechts een derde van NSCLC gevallen gediagnosticeerd in de vroege stadia bij remissie met chirurgische resectie alleen mogelijk (Byron 2014). Ook dan tot 40% van de patiënten met stadium I, 66% van de stadium II, en 75% van de met stadium III NSCLC sterven binnen 5 jaar (Byron 2014).