Labrada Nutrition, Super Charge! Xtreme 4.0, Pre-Workout, Strawberry Dreamsicle, 1.76 lbs (800g)

Labrada Nutrition, Super Charge! Xtreme 4.0, Pre-Workout, Strawberry Dreamsicle, 1.76 lbs (800g)

€ 41.00

Meer informatie >>

Product: Labrada Nutrition, Super Charge! Xtreme 4.0, Pre-Workout, Strawberry Dreamsicle, 1.76 lbs (800g)
Prijs: € 41.00
Inhoud: 1.76 lbs (800g)
Trefwoorden: Pre Workout Formules, herstel Formules, herstel Formules, Labrada Nutrition, Pre Workout Formulas, Recovery Formulas, Recovery Formulas

Labrada Nutrition, Super Charge! Xtreme 4.0, Pre-Workout, Strawberry Dreamsicle, 1.76 lbs (800g): Labrada Nutrition, Pre Workout Formules, Recovery Formules, Recovery Formules. Labrada Nutrition, Super Charge! Xtreme 4.0, Pre-Workout, Strawberry Dreamsicle, 1,76 lbs (800g) 10 Performance Products in One Daily Dose, Enhance kracht, energie, uithoudingsvermogen mentale focus, geen kunstmatige kleurstoffen en prestaties te verhogen Drink Mix, Met NO Boosters BCAA, Natuurlijke kunstmatige smaakstoffen, Dietary Supplement, 2: 1: 1 BCAA Peptiden – PepForm, CarnoSyn – Carnosine Synthesizer, Universiteit getest, 110% meer kracht Verhoging van 8 weken, voel de kracht met de 1e dosis, geen verboden stoffen, Certified cGMP – Current Good Manufacturing Practices, steroïde-gratis, veilig voor High School en College Atleten, “Vergelijk Maak een slimme keuze!”. In tegenstelling tot concurrerende producten, Super Charge! Pre Workout Formulas ingrediënt bedragen worden niet verborgen in een “melange”. Wanneer u koopt Labrada, weet je precies wat je betaalt voor – ingrediënten die werken, in hoeveelheden die werken. Labrada Nutrition is de slimme keuze. Lee Labrada's Kwaliteitsgarantie – “Als het op het etiket, het is in de fles!” Dit product is onafhankelijk laboratorium getest op zuiverheid. Krijg Xplosive Workouts. Verbeter kracht, energie, uithoudingsvermogen Mental Focus. Supercharge biedt u alle van de beste prestatieverhogende supplementen, in een gemakkelijk te gebruiken, geconcentreerde dagelijkse dosis. Labrada Nutrition, Super Charge! Xtreme 4.0, Pre-Workout, Strawberry Dreamsicle, 1.76 lbs (800g) Verhoogt kracht en macht – Super Charge is in een studie van de universiteit getoond aan de macht te verhogen met maximaal 110% en lichaamsbeweging herhalingen uitgevoerd door maximaal 39%. Verhoogt de bloedtoevoer naar Spieren – Super Charge bevat krachtige stikstofmonoxide (NO) boosters om slagaders verwijden en de spieren doet toenemen pompen. Verhoogt Endurance – Super Charge bevat CarnoSyn om spiercarnosineconcentraties winkels te verhogen, wat resulteert in tot een toename van 29% in uithoudingsvermogen. Recovery Formulas Verbetert de mentale focus tijdens het sporten – Super Charge bevat tyrosine en cafeïne om mentale focus te verbeteren tot 82%, voor topprestaties. Vertragingen Vermoeidheid – Super Charge bevat Pikatropin om vermoeidheid te bestrijden, zodat je langer kan uitoefenen. Jump Start Recovery – Super Charge bevat PepForm vertakte keten aminozuren en n-acetyl-L-glutamine te beschermen tegen spierafbraak en te verbeteren na de training herstel.

Wat is nieuw in Super Charge Xtreme 4.0. Super Charge is nu Kunstmatige Color Gratis, PepForm BCAA 2: 1: 1 zijn vrije vorm vertakte keten aminozuren (BCAA) gebonden aan BCAA peptiden. Recover Sneller, CreaLean is zuiver, farmaceutische kwaliteit creatine om u te helpen kracht op te bouwen sneller, PowerCarb is een aangelegde koolhydraten die het transport van voedingsstoffen ondersteunt en onderhoudt energie. Pre Workout Formules Workout langer, is Super Charge gemaakt in een steroïde en prohormoon gratis. FDA-gekeurd, farmaceutische kwaliteit productiefaciliteit. Dit product is puur en onversneden, en zal een positief testresultaat voor verboden stoffen veroorzaken. Spiermassa, Energie Kracht. 110% meer vermogen, 82% Meer Focus, 39% meer herhalingen, Genoeg voor 50 Workouts, 8 weken durende studie uitgevoerd aan de Universiteit van Kansas in 2010,30 getrainde mannelijke proefpersonen werden verdeeld in twee groepen. Labrada Nutrition, Super Charge! Xtreme 4.0, Pre-Workout, Strawberry Dreamsicle, 1.76 lbs (800g) Beide groepen werden op een effectieve gewicht trainingsprogramma gezet en maakte aanzienlijke winst. Echter, de ene groep gebruikte Super Charge! Xtreme (SCX!) Voor de training, de andere niet. De SCX! groep ervaren significant grotere winsten. De SCX! groep toonde verhogingen gedrongen kracht die 110% hoger dan de controlegroep waren. De SCX! groep ook ervaren bankdrukken max toeneemt dat 70% groter is dan de controlegroep waren. * Klinische studie uitgevoerd door Human Performance Specialisten, Tempe, Arizona, in 2008. Onderzoek uitgevoerd op proefpersonen die een dosis van Super Charge! vóór een training, in vergelijking met de controlegroep. De SCX! groep genoten als 82% stijging van de pre-workout mentale energie en een stijging van 39% in bankdrukken reps. Jour. ISSN, februari 2009, Smith et al. Gebruik dagelijks voor het beste resultaat.

Meng 2 lepels (Super intensieve training) of 1 schep (intensieve training) met 10-16 ml water en drink 30 minuten voor de training. Om slapeloosheid te voorkomen, niet consumeren in de avond. Neem niet meer dan 2 schepjes per dag. Andere ingrediënten. Vermogen Carb (Karbo-Lyn homopolysaccharide afgeleid van rijst, aardappelen en maïs), maltodextrine, citroenzuur, natuurlijke kunstmatige smaakstoffen, siliciumdioxide, sucralose, biet. Niet geschikt voor personen onder de leeftijd van 18. Raadpleeg een arts of in licentie gekwalificeerde zorgverlener voordat u dit product gebruikt als u of een familiegeschiedenis van, hart-en vaatziekten, aandoeningen van de schildklier, diabetes, hoge bloeddruk, terugkerende hoofdpijn, depressie of andere psychiatrische stoornis, glaucoom, moeilijkheden bij het plassen, prostaatvergroting, of epilepsie, als u een monoamine oxidase remmer (MAO-remmers) of enig ander voedingssupplement, medicijnen of over-the-counter geneesmiddelen die efedrine, pseudo-efedrine of fenylpropanolamine (ingrediënten gevonden in bepaalde allergie, hoesten / koud, en gewichtsbeheersing producten). Overschrijding aanbevolen portie kan ernstige nadelige gevolgen voor de gezondheid, waaronder een hartaanval en een beroerte veroorzaken. Stop het gebruik en bel een arts of een erkend gekwalificeerd zorgverlener onmiddellijk als u een snelle hartslag, duizeligheid, hoofdpijn, kortademigheid, of andere soortgelijke symptomen ervaren. Personen die cafeïne consumeren van dit product kan ernstige nadelige gevolgen voor de gezondheid ervaren. Labrada Nutrition, Super Charge! Xtreme 4.0, Pre-Workout, Strawberry Dreamsicle, 1.76 lbs (800g) Onjuist gebruik van het product kan schadelijk zijn voor de gezondheid van een persoon te zijn. Buiten bereik van kinderen houden. Super Intense. Intensieve training. Serving Size. 2 bolletjes (32g). 1 schepje (16g). Doseringen per verpakking.

25.50.% DV.% DV. Calorieën: 64,32. Totaal Koolhydraten. 16g. 6%. 8g. 3%. Suikers. 1g. 1g. Super Charge Prestatie Blend. 14,5 g. 7,2 g. Energie / verwijden van de vaten Complex. Nitrous Malate (di-arginine malaat). 2250mg. 1125mg. Taurine. 2000mg. 1000mg. Arginine Alpha-ketoglutaraat. 1742mg. 871mg. L-Tyrosine. 500mg. 250mg. Methylxanthines (cafeïne). 450mg. 225 mg. Sterkte Endurance Complex. CreaLean (creatine monohydraat). 2000mg. 1000mg. Pikatropin (Picamilon). 50mg. 25mg. CarnoSyn (beta alanine). 1500mg. 750mg. Post-Workout Recovery Complex. Instantized BCAA. 2000mg. 1000mg. Pepform BCAA (2: 1: 1). 500mg. 250mg. N-Acetyl-L-Glutamine. 500mg. 250mg. Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Geweldig product. Uitstekende kwaliteit. Mijn vriend gebruikt dit als een pre-workout drank, hij vindt het veel en houdt van de smaak. Hij is een zeer gespierde man en ik hou van zijn spieren, dus ik ben er helemaal voor. Ik probeerde een aantal keer eerder beachvolleybal (ik meestal meng appelsap met honing voor mijn energy drink) en ik voelde me als Id genomen een drug. Toen ik crashte een paar uur later werd ik met een aantal belangrijke kwesties nauwkeurigheid met de bal. Dit zou hetzelfde voor mij zijn als Id had een kopje koffie of een cola – cafeïne hoog, gevolgd door een crash. Dit is de reden waarom ik geef het vier. er nog niet, het duurt een lange tijd. Oefening met een vriend om meer calorieën te verbranden en nog meer fun. Wordt verondersteld om depressie te verlichten. Problemen met ALA is dat meer dan 80 procent verloren tijdens het conversieproces. Dat komt omdat dit type olie kan leiden tot nadelige effecten op het menselijk lichaam, het bevat veel verontreinigingen.

U kunt meer inzichten leren door het bezoeken van mijn website en het ontdekken van meer natuurlijke ingrediënten ik persoonlijk dagelijks gebruik. Aan het einde van mijn proces, dat meer dan 5 £ verloren. Ze kunnen alleen worden genomen, maar voor de beste resultaten, kan worden geoptimaliseerd met een goed dieet en lichaamsbeweging. 71 mg per 100 g) zijn ook uitstekende bronnen van deze anthocyanine. Als algemene regel, is het altijd veilig om te volgen wat is de aanbevolen merk en de dosis door uw arts voorgeschreven. Een dampscherm is een waterdichte voering die de grond op het oppervlak van de kruipruimte in de muffe lucht van de kruipruimte dekt wordt verhoogd tot het huis. Vitamine c misschien is dit een van de beste anti aging vitamines en supplementen, en geeft je niet alleen een mooie huid, maar ook een sterk immuunsysteem. 3: De val van drankjes met cafeïne. Alleen waarschuwingen zijn als je een diabetische moet je zorgvuldig toezien op de effecten van glucosamine wanneer een programma begint en als je soortgelijke antistollingseffecten bewaken. Xenadrine is een product van veilige en effectieve dieet? Xenedrine aanbevolen voor mensen die proberen in goede vorm te krijgen. De zelfmedicatie fentermine wordt afgeraden. Omega 3 is noodzakelijk voor uw hart blijven bloed goed te pompen. Het wordt ook gevonden in groenten en fruit. Vind je niet? 3 Manieren om visolie omega 3-supplementen aan het hart en het cardiovasculaire systeem te verbeteren.

Hier zijn 10 tips voor het leven op wetenschap gebaseerde supplementen voor u. Acaibes diëten hebben meer en meer populair in de afgelopen jaren uitgegroeid, zijn klaar om te ontdekken dat acaibes het enige dat ontbreekt om al het gewicht dat je altijd sonaste verliezen zou kunnen zijn. Omdat de wereld van bodybuilding en sport ondersteuning van onderzoek op creatine? Lees verder om erachter te komen wat ze wisten en weten. Een voedingsstof als zeaxanthine is een van de instrumenten die we nodig hebben om dat te doen. Zoals cafeïne heeft positieve resultaten in de cognitieve vaardigheden intellectuelen.