Lactacyd Hydraterende Wasemulsie

Lactacyd Hydraterende Wasemulsie

€ 7.50

Meer informatie >>

Naam: Lactacyd Hydraterende Wasemulsie
Prijs: € 7.50
Tags: Gezondheidsproducten, Specifiek voor de Vrouw, Intieme Verzorging, Lactacyd

Lactacyd Hydraterende Wasemulsie is een hydraterende wasemulsie die de natuurlijke vochtbalans van de intieme huid herstelt en versterkt. Het heeft dezelfde lage pH-waarde als de vagina en bevat lichaamseigen melkzuur dat helpt de natuurlijke balans van Het was zeker een interessante vraag. Op zaterdag 6 december, een hoofdstuk Georgië van Alpha Kappa Alpha, upsilon alpha omega, een bericht geplaatst ontmoedigen hun leden van het dragen van parafernalia terwijl ze protesteren voor michael bruin of eric schuur. Het is een beetje moeilijk te geloven, maar hier is wat de post, vastgemaakt aan de top van hun Facebook-pagina, te zeggen had Specifiek voor de Vrouw. Blijkbaar is de impuls achter dit bericht was dat een delta werd gearresteerd dragen van haar brieven en het maakte de voorpagina van de Dallas Morning krant. In plaats van te kijken naar dit als een smet op de goede naam van de organisatie, moeten zwarte corpora openlijk vieren dit soort protesten en zelfs arrestaties in sommige gevallen. Of de foto van hem wordt sloeg neer op een bureau door politieagenten. En als visuals zijn niet uw ding, lees zijn brief van de birmingham gevangenis. Als ze in verlegenheid gebracht toen, die arrestaties en koning algemene erfenis is een opscheppen punt vandaag Lactacyd Hydraterende Wasemulsie. Dus ik hoop van harte dat dit hoofdstuk van akas heroverweegt hun standpunt over dit.

Anders, ze zouden terugkijken op deze memo en zijn verlegenheid niet door de arrestaties, maar door hun eigen gebrek aan vooruitziendheid in wat onvermijdelijk de geschiedenis ingaan als een historisch moment en beweging. Het is algemeen bekend dat vitamine K helpt bloedstolsel en deze vorm is vitamine K-1 genoemd Intieme Verzorging. Het is echt pas sinds kort dat we hebben ontdekt hoe belangrijk (En hoe verschillend) vitamine K 2 echt is. Er is al veel gemaakt van toxiciteit calcium onlangs. De gemeenschappelijke wijsheid is dat als je te veel calcium, zal het uw slagaders verharden en leiden tot zaken als hoge bloeddruk, nierstenen en zelfs eventueel een beroerte! Terwijl supplementen moet worden gedaan met mate, lijkt het erop dat het complexer dan. Een aantal studies hebben aangetoond dat teveel calcium concentratie calcium niet echt veranderen in de plaque die zich vormt in slagaders, hetgeen ongeveer 20% Lactacyd Hydraterende Wasemulsie. Dit arteriële plaque is in wezen uit het bot! Je wil zeker niet bot in uw slagaders. Maar er is hoop! Vitamine K 2 is gevonden om een eiwit genaamd matrix GLA, die fungeert als een bezem op je bloedvaten te activeren. Niet alleen het reguleren van de vrij zwevende calcium in uw bloed, maar het borstels weg de verkalkte bloedvaten die je hebt opgebouwd Intieme Verzorging. Met andere woorden, kan het dienen om laten stoppen en vernauwing van bloedvaten.

De meeste mensen weten dat calcium is essentieel voor sterke botten. Calcium duurt slechts de weg van de minste weerstand en nestelt zich in zacht weefsel. Teneinde krijgen calcium te houden aan je botten, je vitamine K 2 tot actief een eiwit genaamd osteocalcine nodig. Osteocalcin draagt vervolgens het calcium in je botten waar ze sterker en gezonder botten kan bouwen. Het bot gebouw cellen genaamd osteoblasten kunnen storingen en maken bot in uw slagaders. Het is een elegante dans tussen vitamine K 2. Vitamine d 3 en diverse mineralen die dit proces maakt. Je zou kunnen zeggen dat vitamine K 2 geeft calcium benen. er is een groot lichaam van verwaarloosde onderzoek door een Canadese tandarts noemde dr. Weston prijs die, terug in de jaren 1930, ontdekte een verband tussen voeding en gezonde tanden. Hij reisde de hele wereld met zijn vrouw op zoek naar mensen die nog steeds op een traditionele dieet, omdat hij had gehoord dat er mensen waren met fantastische tanden Lactacyd. Deze mensen niet vertrouwen op de tanden te poetsen voor tandhygiëne. Hij vond dat hun dieet hadden allemaal iets gemeen. Hij wist niet wat de agent was, dus belde hij deze agent activator x. In 2007 wetenschappers eindelijk geïdentificeerd deze activator x als vitamine K 2. Dit onderzoek werd perfect getimede bij de geboorte van de fotografie en kon vandaag niet herhaald worden, want er zijn niet echt geen culturen die niet zijn overgestapt op een moderne dieet.

Desalniettemin, het onderzoek, compleet met 100s van foto's, is overtuigend bewijs dat vitamine K 2 is essentieel voor de gezondheid van de botten Lactacyd Hydraterende Wasemulsie – In een paar voorbeelden, een eerstgeboren kind had mooie rechte tanden, terwijl de 2e kind (geboren na een wijziging in een moderne dieet een tekort aan vitamine K) had scheve tanden druk en een smaller gezicht. Hij ontdekte dat de lichaamsholten kan repareren als de kans krijgen! Nu dat is goed nieuws voor iedereen die de tandarts haat! Het is bekend dat bladgroenten zoals boerenkool, spruitjes, spinazie en peterselie zijn rijk aan vitamine k. Echter, deze voedingsmiddelen zijn rijk aan vitamine k 1. Hoewel onze lever zet vitamine K1 tot vitamine K2. realistisch de meesten van ons eten niet genoeg vitamine K 1 rijk voedsel en ons lichaam zal de conversie niet zonder teveel. Je bloed niet kan stollen, zodat je lichaam stelt dat als een prioriteit. Krijg het mengen van een drankje een kersensap vandaag! Een campagne door grote plantaardige olie fabrikanten in de jaren 1970 gaf kokosolie zo'n slechte naam dat veel caribbean huishoudens verlaten is het gebruik. Maar gelukkig deze desinformatie wordt in evenwicht met het laatste onderzoek waaruit blijkt dat kokosolie is waarschijnlijk de gezondste olie op aarde met zo veel genezende eigenschappen en toepassingen.