Lanaform Mass Slim Legging – Maat 2 (M 38/40)

Lanaform Mass Slim Legging - Maat 2 (M 38/40)

€ 26.50

Meer informatie >>

Naam: Lanaform Mass Slim Legging – Maat 2 (M 38/40)
Prijs: € 26.50
Tags: Afvallen, Non Food, Afslankkleding, Lanaform

De revolutionaire Mass & Slim Legging is voorzien van honderden kogels van Tourmaline die bijdragen tot het verlies van centimeters in contact met de huid. De Mass & Slim Legging heeft een dubbele werking. De Mass & Slimm Legging werkt namelijk zowel Hoe vreemd het ook mag klinken, de adductoren zijn belangrijk omdat zowel heupbuigspieren en extensoren tijdens het sprinten beweging (3,4). Afhankelijk van het individu, de verschuiving van flexor naar extensor rol optreedt tussen de 50 en 70 graden heupflexie. Dit verschijnsel is mogelijk door het distale invoegpositie op de femur Afvallen. Wanneer de heup wordt verlengd, de adductorsLine pull is juist voor de heupgewricht as, terwijl deze trekrichting is posterieur van de as wanneer de heup wordt gebogen (2). Helaas, tenzij je een ruiter of breaststroker, de adductoren krijgen weinig werk in de gewone menselijke beweging (1). Om verder verergeren de natuurlijke gebrek aan opleiding, de meeste opleidingen splitst zijn uitsluitend gericht op hammen en quads. Tenzij je traint met een zeer brede houding of aanzienlijke hoeveelheden van unilaterale oefeningen, die u waarschijnlijk niet het raken van je adductoren direct genoeg om hun volledige groeipotentieel Daarnaast beseffen Lanaform Mass Slim Legging – Maat 2 (M 38/40). terwijl de hamstrings worden voornamelijk fast twitch in de samenstelling, de adductoren hebben meestal een groter deel van de slow twitch vezels (5).

Als zodanig, als u gedeeltelijk aan de tijd onder spanning school van denken zijn, uw lage rep hamstring training waarschijnlijk niet veel doen voor uw adductoren (6) Lanaform. Daarnaast naar grootte en sterkte tekortkomingen in je dijen, kan onderontwikkelde adductoren leiden tot een andere vervelende probleem: Lies stammen. adductoren stammen zijn zeer gebruikelijk in de sport die gepaard gaan splitsen tweede veranderingen in richting en de voortstuwing en de versnelling die volgen (7). In feite, wordt geschat dat 10% van alle professionele hockey verwondingen over de hele wereld zijn lies stammen (8). Denk dat dit een sport die het controleren, snijden, ponsen, disemboweling, rituele offers van maagden, en af en toe een gescheurde supraspinatus uit woelen een octopus op het ijs, en je zal de betekenis van het cijfer van 10% te realiseren Lanaform Mass Slim Legging – Maat 2 (M 38/40). De primaire heupabductoren zijn de gluteus medius en minimus (1). Het is echter belangrijk te erkennen dat het groter en krachtiger gluteus maximus heeft een lichte ontvoerende en laterale roterende effect tijdens het sprinten, dat moet worden tegengegaan door de adductor magnus (3,4). Samen met kern zwakte, heup adductoren zwakte is een sterke risicofactor voor lies stammen (9) Afslankkleding. Er waren 11 in totaal adductor stammen onder acht spelers. In die acht spelers, gemiddelde voorseizoen heupadductie kracht was 18% lager dan die van de spelers die niet een liesblessure heeft ervaren.

Spelers zonder adductor verwondingen aangetoond voorseizoen adductie kracht dat 95% van de ontvoering was sterkte (Zoals bepaald uit een geïnstrumenteerde manuele spiertesten apparaat). Omgekeerd, in de geblesseerde spelers, dit cijfer was slechts 78%. Toen adductor de sterkte van een speler was minder dan 80% van zijn ontvoerder kracht, was hij 17 keer meer kans om een adductor stam lijden. De acht geblesseerde spelers in kwestie hadden 99% minder seks dan hun niet gewond teamgenoten tijdens de herstelperiode. De 1% bestond uit enkele groupie met een fetisj voor NHL krimp. Oke, ik heb niet echt een referentie voor dit, maar ik weet zeker dat je kunt je voorstellen hoe weinig actie die je zou krijgen met een ijspak twee centimeter van uw unmentionables Lanaform. Amsterdam yankee werper Mariano Rivera heeft twee keer op de lijst met een handicap in de afgelopen twee jaar met zeurende liesblessure. Ik denk dat dit komt omdat de god is een Red Sox fan, hoewel een wereldkampioenschap voor boston meer geschikt dan ravage aan te richten op onze rivalsGroins zou zijn. Ik ging van 90 mg naar 60, dan naar 30 voor ongeveer een week. Vanmorgen ik vergat om het te nemen en de frustratie niveau is overweldigend. Mijn intolerantie voor incompetentie gaan door het dak als ik ga off die shit. ik gestopt zolft eens en had dezelfde terugtrekking. ik omgaan met cronic pijn en u mijn sympathie.

1,25 dihydroxyvitamine D3 (1,25 (OH) 2 d3) uitoefent anti- proliferatieve activiteit door binding aan de vitamine D receptor (VDR) en reguleren van genexpressie Lanaform Mass Slim Legging – Maat 2 (M 38/40) – We eerder gemeld dat non small cel longkanker (NSCLC) cellen die epidermale groeifactorreceptor haven (EGFR) mutaties vertonen verhoogde expressie VDR (VDR hoog) en zijn vitamine d gevoelig. Omgekeerd degenen met k ras mutaties zijn VDR laag en vitamine d vuurvaste. Omdat EGFR mutaties worden voornamelijk gevonden in NSCLC cellen met een epitheliaal fenotype en k ras mutaties komen vaker voor in cellen met een mesenchymale fenotype, onderzochten we de relatie tussen vitamine d signalering capaciteit en de epitheliale mesenchymale transitie (EMT). Met behulp van NSCLC cellijnen en publiekelijk beschikbaar longkanker cellijn microarray data, identificeerden we een relatie tussen vdr expressie, 1,25 (OH) 2 D 3 gevoeligheid, en emt fenotype. Verder hebben we ontdekt dat 1,25 (OH) 2 D 3 induceert e cadherine en vermindert emt gerelateerde moleculen slak. 1,25 (OH) 2 d 3 gemedieerde veranderingen in genexpressie worden geassocieerd met een significante afname in celmigratie en onderhoud van epitheliale morfologie.