Lavera Deoroller 50ml

Lavera Deoroller 50ml

€ 6.50

Meer informatie >>

Naam: Lavera Deoroller 50ml
Prijs: € 6.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Deodorant, Sticks en Rollers, Lavera

AlgemeenLavera Deoroller met biologische calendula en biologische aloë vera. De natuurlijke en huidverzorgende formule van deze deodorant is ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Met biologische calendula, biologische aloë vera gel en Voor een uitgebreidere lijst van oplossingen en het immuunsysteem stimuleren factoren, zie onze tips voor het houden van uw weerstand tegen infectieziekten artikel. Eerste genetische karakterisering van de 1918 Spaanse griepvirus. Karakterisering van de 1918 influenza-polymerase genen. Een discussie over de behandeling van griep en het is complicaties zoals te zien in de huidige epidemie. (Gezondheid geheimen) een brief gepubliceerd in het New England Journal of Medicine stelt dat bijna de helft van ernstig zieke patiënten op de intensive care (ICU) lijden aan vitamine D-deficiëntie, een rode draad in toenemende mate gekoppeld aan allerlei ongunstige omstandigheden de gezondheid Verzorgingsproducten. Paul Lee, een endocrinoloog en research fellow bij het Garvan Institute of medisch onderzoek in Sydney, Australië en auteur van de studie, gaf een direct verband tussen vitamine D-tekort en ernstige ziekte. Dit is een hypothese lang erkend door velen in de natuurlijke gezondheid gemeenschap die begrijpen de kritische rol speelt vitamine D in het handhaven van de gezondheid en het voorkomen van de ziekte Lavera Deoroller 50ml. Een noodzakelijke component in het bestendigen van wellness, vitamine d vergemakkelijkt juiste bloedsuikerspiegel en calcium in het lichaam en zorgt voor de juiste hartfunctie en gastro-intestinale gezondheid.

Ook is aangetoond dat het lichaam te beschermen tegen verschillende infecties, osteoporose, diabetes, en zelfs kanker Sticks en Rollers. Omdat vitamine d nature presenteren in zeer weinig voedsel, wordt het best verkregen door middel van blootstelling van de huid aan zonlicht wiens UVB-stralen veroorzaken het lichaam aan de vitamine als hormoon natuurlijk en op de juiste niveaus te produceren. Volgens het kantoor van voedingssupplementen, de aanbevolen dagelijkse inname of een adequate intake (Ai), vitamine D bij gezonde volwassenen onder 50 is ongeveer 200 internationale eenheden (IE) terwijl u. Institute of Medicine beveelt tussen 200 en 400 IU iu Lavera Deoroller 50ml. Hoewel deze niveaus voldoende preventie van rachitis kunnen zijn, zij zijn gevonden om veel te laag in het voorkomen van de belangrijkste ziekten eerder vermeld zijn. Veel natuurgeneeskundige artsen erkennen dat ergens tussen de 4.000 IE en 10.000 IE vitamine da dag is een meer geschikte therapeutische range, overweegt hogere niveaus van vitamine D zijn algemeen erkend te ongeveer 40.000 IE per dag, een niveau dat veel groter is dan de aanbevolen dagelijkse inname drempels vastgesteld door de reguliere geneeskunde Deodorant. In tegenstelling tot de populaire misvatting, vitamine d is niet gevaarlijk het is ook niet giftig. Met andere woorden, vitamine d is veilig en voordelig in relatief grote hoeveelheden. Door de eeuwen heen, met een zon tan is geëvolueerd van ongewenst aan het zijn van een show van de status.

Echter, zoals we beter inzicht in de schade veroorzaakt aan onze dna van overmatige blootstelling aan ultraviolet licht, herkennen we het gevaar achter de schoonheid van de zon gebronsde huid. Elke keer als we de stap naar de zon, strijden we drie verschillende golven van ultraviolet licht UVA, UVB en UVC. Terwijl uvb is de golf verantwoordelijk voor gebruinde huid en zonnebrand, alle drie, in overmaat, schade aan de huid. Deze schade kan variëren van vroegtijdige rimpels, en de afbraak van de elasticiteit van DNA-schade en zelfs huidkanker. Terwijl de gevolgen nog jaren duren soms opdagen, veel deskundigen geloven dat de meerderheid van de schade die optreedt in de eerste twintig jaar van het leven Lavera. Gelukkig, door gebruik te maken van bewezen ingrediënten dagelijks, u kan helpen voorkomen en het terugdraaien van de tekenen van trauma. Sunscreen is een cruciaal onderdeel van de bescherming van de huid. Er zijn bepaalde factoren te letten bij het kiezen van een zonnescherm. Bijvoorbeeld, is het actieve ingrediënt minerale of chemische gebaseerd? Voorkomende chemische vormen omvatten avobenzone (Parsol 1789), Octinoxate, octisalate, octocryleen, oxybenzone, ecamule (Mexoryl SX), homosalaat, padimaat een en padimaat o. In tegenstelling, zijn er slechts twee minerale zonnefilters door de FDA titanium dioxide en zink goedgekeurd oxide Lavera Deoroller 50ml – Chemische zonnefilters werk door het absorberen van de zonnestralen, terwijl minerale zonnefilters reflecteren ze weg van de huid.

Om deze reden, veel huid professionals vandaag raden de minerale vorm, die ook beschikbaar is in bepaalde minerale make-up. Als het gaat om de bestrijding van de tekenen van schade, anti-oxidanten zijn essentieel. Uv overbelichting ontstaat vaak door vrije radicalen watervallen waar zeer instabiele moleculen met ongepaarde elektronen belasting van het lichaam. Antioxidanten helpen verlichten van deze stress door het opofferen van een elektron om de vrije radicalen bedreiging. Kijk voor neutraliseren, haver glucan, d-alfa-tocoferol, tocomin, astaxanthine, gluconolacton, en mijn favoriet, l superoxide dismutase, bij het vergelijken van producten. Andere herstellende bestanddelen te beschouwen, omvatten aminoguanidine, aloë vera, koper complex en niacinamide.