Lavera Firming Serum

Lavera Firming Serum

€ 17.50

Meer informatie >>

Naam: Lavera Firming Serum
Prijs: € 17.50
Tags: Verzorgingsproducten, Gezichtsverzorging, Serums, Lavera

Speciaal voor de ouder wordende huid heeft Lavera de Firming lijn ontwikkeld. Deze producten verzorgen de huid op milde wijze en zorgen er tegelijk voor dat de huidcellen optimaal worden beschermd tegen het ouder worden. De Lavera Firming r Serum is een Klinisch onderzoek bleek het bewijs van de huid celvernieuwing tegen gemiddelde snelheid van 288%. De ontdekking van EGF zeer innovatief medische gemeenschap, vooral op het gebied van behandeling van brandwonden en huid celregeneratie. Epidermale groeifactor groeifactor die een belangrijke rol in de regulatie van huid celgroei speelt voor de genezing van huid blessures. Dit bespoedigt bloedvat synthese rond beschadigde onderdelen Verzorgingsproducten. Daarom is deze geneest de huid verwondingen zonder littekens. Afa algenextracten toename cel dynamiek en celregeneratie mogelijkheid. Stamcellen zijn zeer belangrijk voor onze gezondheid en voor de toekomst van de geneeskunde. Afa extract is aangetoond dat het vermogen te verhogen stengels celproliferatie remmen en oxidatie hebben. Dus afa algenextract kan gunstig zijn degenen die verouderen en verliezen het vermogen om te regenereren en onderhouden van de gezondheid van hun stamcellen. rimpels en veroudering van de huid is een feit van het leven, als we ouder worden van de huid op ons gezicht verliest elasticiteit, lijnen beginnen te verschijnen op onze gezichten en verdiepen om rimpels te worden naarmate de tijd verstrijkt, tassen verschijnen onder de ogen en kraaienpootjes ook een bijdrage leveren in het maken van ons kijken veel ouder dan we binnen voelen Lavera Firming Serum.

Rg cel huid Timeslip is klinisch bewezen dat de verschijning van rimpels te verminderen Lavera. Zie een significante vermindering van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels zonder gezondheidsrisico's. De meest kritische stappen om het omkeren van het verouderingsproces zijn te vertragen celdeling en versterken cellulaire herstelprocessen. Dit wordt effectief uitgevoerd door het minimaliseren van oxidatieve stress en optimaliseren humaan groeihormoon. Arganolie helpt de huid vast door het handhaven van de elasticiteit van de huid. Het vermindert vlekken en vertraagt het proces van veroudering (rimpels). U kunt genieten van een glanzende huid na gebruik rg cel; als de olie heeft antioxiderende eigenschappen Lavera Firming Serum. Je zou zeker genieten stralende, gezonde huid; als de olie werkt als een schild om je huid te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen en milieuvervuiling. Het is een natuurlijke anti-aging ingrediënt en maakt je huid zacht en soepel. Het is een goede huid moisturizer en het voelt niet vettig aan gezicht. Nieuw onderzoek suggereert dat lavendel kan worden gebruikt als een antibacteriële en antischimmel middel Lavera. Studies hebben aangetoond dat terwijl het niet de meest potente antibacteriële bestanddeel kan zijn, het heeft enige werkzaamheid, dus het kan best worden gebruikt als een ondersteunend secundaire element om de geur van het product te verbeteren, terwijl ook het stimuleren van het reinigende vermogen ook. milieu-toxines en de dagelijkse stress kan de huid te belasten, waardoor het een grove en ontstoken uitstraling.

Lavendel kan helpen bij de bestrijding van zowel daders met een één twee punch. Het bevat krachtige antioxidanten die zal voorkomen en tegengaan van de irriterende effecten van verontreinigende stoffen op de huid. Kaviaar extract zeer rijk aan vitamine A, D, B1, B2, B6 en micro-elementen co, cu, p, si, zn als en aminozuren zoals glycine, lysine, histidine, arginine, asparagine. Deze ingrediënten intensiveren de processen in de huidcellen en tegelijkertijd vertragen het verouderingsproces van vochtinbrengende Gezichtsverzorging. Caviar extracten (of roe extract) zijn een bron van vitamines, nucleïnezuren, fosfolipiden en eiwitten. Ze zijn op zichzelf een bron van mariene dna, een sleutelelement huid celregeneratie. Onderzoekers zeggen de kaviaar wordt geladen met eiwitten, vitaminen en mineralen, en ze hebben celnotatie vergelijkbaar menselijke huid. Het helpt om het versnellen van de natuurlijke productie van collageen, en in de tijd dat het helpt om mollige en dikker de huid en geven zo een jongere, stevigere huid. Herbal heuvels Dudhi vermogen (zorg van het hart), 0. aub contact op met de verkoper voor de beschikbaarheid van de artikelen en voor de minimale bestelhoeveelheid van levering aan huis. Justdial is niet verantwoordelijk voor de onbeschikbaarheid van items of aansprakelijk voor eventuele fouten begaan door de verkoper Lavera Firming Serum – Chasteberry kan direct infleunce aantal anti inflammtory paden. anti-inflammatoire en lipoxygenase remmende verbindingen uit vitex agnus castus.

Verschillende secundaire metabolieten, artemetin (1), Casticin (2), 3,3Dihydroxy 5,6,7,4Tetramethoxy flavon (3), Penduletin (4), Methyl 4 hydroxybenzoaat (5), P hydroxybenzoëzuur (6), Methyl 3,4 (7), 5 Hydroxy 2 methoxybenzoëzuur (8), vanillinezuur (9) en 3,4 dihydroxybenzoëzuur (10) werden geïsoleerd uit een folkloristische medicinale plant Vitex agnus castus. De structuren van verbindingen 1 10 werden geïdentificeerd met behulp van spectroscopische technieken. De verbindingen 3 werden geïsoleerd 10 voor het eerst van deze plant. Deze verbindingen werden onderzocht op hun anti-inflammatoire en lipoxygenase remmende activiteiten. Verbindingen 6, 7 en 10 bleken significante ontstekingsremmende activiteit in een cel op basis van hedendaagse test hebben, terwijl verbindingen 1 en 2 vertoonden een krachtige lipoxygenase remming. Banga, dds bezoeken HealthGrades voor informatie over dr.