Lavera Reinigingsmelk Gentle 125ML

Lavera Reinigingsmelk Gentle 125ML

€ 7.50

Meer informatie >>

Naam: Lavera Reinigingsmelk Gentle 125ML
Prijs: € 7.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Reiniging, Face Wash, Lavera

Lavera Reinigingsmelk Gentle bereid uw huid optimaal voor op de verzorging met uw gezichtscrème uit de serie Wilde Roos, My Age, Calendula en Munt.Lavera Reinigingsmelk Gentle reinigt de droge en gevoelige huid op een zachte manier. Verwijdert vuil Heb je ooit dit logo gezien? Veel mensen die naar Kyoto zijn geweest weet het. Het toont het gezicht van een vrouw tot uiting in een handspiegel. Het is uniek, is het niet? Yojiya, de cosmetische bedrijf waarvan logo dit is, is beroemd om is gezichtsolie vloeipapier. Dit logo wordt gedrukt op de cover van deze paper. Yojiya werd opgericht in 1904 in Kyoto door een marskramer die had de verkoop van cosmetica uit een handkar in kyoto Parfum en Cosmetica. Yoji betekent eigenlijk tandenborstel en ya betekent winkel. Oorspronkelijk opgenomen yojiya's producten tandenborstels. Daarom is deze zaken werd genoemd (en wordt nog steeds genoemd) yojiya. producten van dit bedrijf zijn gebaseerd op drie kleuren: Vermillion, wit en zwart. De hoofdkleur is dat mooi speciale rode, vermiljoen. Tegenwoordig is de belangrijkste product is aburatorigami of gezichtsolie vloeipapier en het is de oudste cosmetisch product. Oorspronkelijk was de grootte was eigenlijk vier keer groter dan nu en kon bedek je hele gezicht Lavera Reinigingsmelk Gentle 125ML. Echter, de hedendaagse product is kleiner, zodat je het gemakkelijk kan met je meedraagt; je kunt overal gaan met het in uw zak.

Facial olie vloeipapier van yojiya is zeer bekend onder de vrouwen. Daarnaast yojiya begonnen met huidverzorging items te verkopen in 2000. Japanse vrouwen gebruiken vaak gezichtsolie vloeipapier nadat ze werken, tijdens hun pauze of wanneer hun gezichten zijn bedekt met zweet; de meeste Japanse vrouwen niet gemakkelijk tolereren die situatie Parfum en Cosmetica. gezichtsolie vloeipapier Yojiya's is erg beroemd in Japan, omdat dit type papier is heel bijzonder en het kan uw olie of transpiratie absorbeert gemakkelijk. Bijna alle yojiya winkels zijn gevestigd in Kyoto: De belangrijkste winkel is net buiten de drukke Shinkyogoku winkelgalerij, op kayukoji lane: Sla rechtsaf bij de eerste bocht als je loopt in noordelijke richting langs het winkelcentrum van shijo straat Lavera Reinigingsmelk Gentle 125ML. Andere winkels zijn in Gion, Sanjo, Kyoto Hotel Okura, Sagano arashiyama, kiyomizu sannenzaka, Ginkakuji, kinkakuji, Daimaru kyoto en Kyoto station hoek. En winkels in andere gebieden van Japan behoren Hotel Okura Tokyo, Daimaru fukuokatenjin in Fukuoka en in sommige luchthavens: Haneda, Narita en kansai. Kyoto station hoek is een kleine winkel, dus ze verkopen alleen gezichtsolie vloeipapier. Als je alleen wilt kopen dat, het is een zeer handige winkel Reiniging. Echter, als je wilt ook andere producten te kopen, raden wij u naar een andere winkel. Sommige yojiya winkels zelfs hebben een elegant café grenst aan de winkel: In sanjo, Ginkakuji en luchthaven Haneda. Daarom is niet alleen vrouwen ook mannen kunnen genieten van een ontspannen bezoek.

We gingen naar de Gion winkel omdat het de beste reeks van goederen. On de tweede verdieping, zijn er veel cosmetica, en een grote spiegel, tafel en stoel. Het personeel zal zonder omwegen je make-up producten van toepassing zijn en u vertellen hoe ze te gebruiken. De meest populair item, is natuurlijk aburatorigami of gezichtsolie vloeipapier, niet alleen voor bijna alle Japanse vrouwen, maar ook voor buitenlanders. En andere populaire producten voor mensen uit alle landen zijn lip behandeling, zonnebrandcrème, stichting en wang blush. De laatste twee zijn vooral populair onder Aziatische vrouwen; yojiya heeft vele zeer mooie kleuren van de wang blush Parfum en Cosmetica. Basic huidverzorging is belangrijk voor de Japanse vrouwen en ook andere Aziatische landen. Yojiya gezelschap literatuur zegt, we bieden een verscheidenheid aan gezichts- producten die speciaal zijn ontwikkeld in antwoord op innerlijke wens van vrouwen om beschouwd voelen schoonheid. De natuurlijke schoonheid zo kenmerkend voor de vrouwen van kyoto is inherent aan onze gezichtsproducten. We vonden dat de service was erg goed omdat het personeel aardig en beleefd aan klanten. Als u nog vragen, dan kunt u gemakkelijk vraag hen, want er zijn een aantal verkoopbedienden overal in de winkels. Natuurlijk kunt u Engels gebruiken, en ze zullen goed luisteren naar je en beantwoorden vriendelijk Lavera Reinigingsmelk Gentle 125ML – Dan denk dat we dat je diep tevreden zal zijn. Als u een kans om japan komen, kom dan tokyoto en neerzetten in yojiya!

Voor meer informatie. beschermende hydraterende crème voor de normale huid 1 fl. Wassen en dergelijke zijn producten die nodig zijn voor extra fysieke bescherming van uw huid. Helaas, ze dragen ook bij aan de verstopping van de poriën. Het gebruik van producten zoals premium vette oliën zal leveren de huid met voedingsstoffen, maar deze zal gemakkelijk en snel worden geabsorbeerd. Zij draagt niet bij aan de bescherming van de huid. Daarom is het belangrijk niet te wassen en crèmes s nachts plaats dient uitsluitend vloeibare vette olie die veel indringender en voedende. U kunt altijd een aanvulling op het hydratatie door het toevoegen van sprits van onze premium gezicht vloeistof moisturizer dacht de dag. Dit zal breken de crème en op te nemen met de phopholipid laag van de huid, waardoor het structurele bescherming als de dag voorbij, maar het verhogen van de nourtishment van de huid; een perfecte compromis.