Lavera Zelfbruinende Creme Gezicht

Lavera Zelfbruinende Creme Gezicht

€ 8.00

Meer informatie >>

Naam: Lavera Zelfbruinende Creme Gezicht
Prijs: € 8.00
Tags: Verzorgingsproducten, Zon en Bruining, Zelfbruining, Lavera

De Lavera Zelfbruinende Creme Gezicht is een organische zelfbruiningscreme speciaal voor de gezichtshuid. De formule van deze creme zorgt ervoor dat je gezicht een mooie, egale bruine teint krijgt. Zo ziet je huid altijd mooi en gezond uit Ik leerde kleuterschool, eerste en tweede leerjaar. Hoewel ik niet een naam van een bepaald programma te hebben u, er zijn een aantal dingen die ik zou doen met mijn leerlingen die moeite met het begrijpen. Allereerst wil haar niet van het lezen van boeken op haar decodering en spreekvaardigheid niveau dat u niet wilt dat deze vaardigheden te verliezen. Wat je wilt doen is nemen veel van de vroege lezers die gemakkelijk voor haar om te lezen Zelfbruining. De meeste van deze zal waarschijnlijk eenvoudig en patroon (ik hou bananen, ik hou crackers, ik hou.) Aangezien het merendeel van deze gedessineerde boeken principe lijsten maken zijn, hebben haar beginnen met de bouw van haar begrip vaardigheden door te vragen haar te benoemen of te trekken alle van de dingen die in het boek werden opgenomen. Met behulp van de eerdere voorbeeld: Vraag het haar, wat waren de voedingsmiddelen die de jongen leuk vond? En helpen haar te genereren een lijst van alle de genoemde levensmiddelen Lavera Zelfbruinende Creme Gezicht. De meeste van deze boeken hebben ook een soort van verandering aan het eind. Opnieuw met behulp van de eerdere voorbeeld, zou de laatste pagina waarschijnlijk iets zeggen, maar ik houd van koekjes! Praat met haar over het verschil van de verandering op de laatste pagina maakt.

Hou het interessant door haar te helpen de tekst om zelf verbindingen te maken. Als het boek een lijst van voedingsmiddelen die zijn geliefd, laat haar praten over de vraag of ze wil deze voedingsmiddelen ook Lavera. Als een boek bevat verschillende kleuren, laat haar een foto te trekken met behulp van haar favoriete kleur vermeld. Houd het simpel en maak het op als je gaat, ik altijd vond wel dat het gekker je bent met deze verbindingen het meer impact het zal hebben op hun bevattingsvermogen. Als ze wordt bedreven in het onthouden van details uit de lijst, zoals boeken, start het opnemen van eenvoudige verhalen met een duidelijk begin, midden en einde Lavera Zelfbruinende Creme Gezicht. Praat met haar over wat er gebeurt in het begin, toen het midden, dan is de end. Vraag haar voor elk deel van het verhaal in het bijzonder, want als je haar gewoon vragen om u te vertellen wat er gebeurd is in het verhaal, ze kunnen niet weten wat je bedoelt en niet weten hoe om u te beantwoorden. Langzaam werk je weg tot vragen haar begrip vragen over verhalen op haar spreekvaardigheid niveau, zorg ervoor dat ze heeft succes in elke fase voordat je verder gaat Verzorgingsproducten. Het belangrijkste wat je kunt doen om haar te helpen met haar begrip is om te werken aan het begrijpen van verhalen die je leest aan haar.

Op die manier is er geen druk op haar om eventuele decodering vaardigheden uit te voeren, het enige wat ze moet doen is een leuk gesprek met u over een gedeelde ervaring (Het verhaal dat je zowel lezen.) Een leuke manier om dat te doen is om een te maken vijf vinger verhaal handschoen. Al duurt het is een tuinieren handschoenen en degenen schuim vormen die je krijgt bij een ambachtelijke winkel. Op de duim, lijm op een schuim cirkel en trek een gezicht op het. Dit is voor de personages van het verhaal On. Op de wijsvinger, lijm op een vierkant en een driehoek om een huisje te maken. Op de middelvinger, lijm op elke vorm, maar trek een vraagteken op het. Op de ringvinger, lijm op 3 vormen de top een write ab, op de middelste schrijf dan een meter, en op de onderste schrijf dan een e Zon en Bruining. Deze staan voor begin, midden en einde. Op de pink, plak er een paperclip door het materiaal, zodat het een verblijf op de handschoen. Laat haar u helpen de handschoen, praten met haar over elke vinger en waarom elk ding is zo belangrijk voor het begrijpen van een verhaal. Als je klaar bent het lezen van een verhaal, ga door elke vinger. Punt aan uw duim en praten over de personages. Praten over hun namen, hoe ze eruit zien, wat ze doen, als ze aardig of gemeen, etc. Punt aan uw wijsvinger en te praten over de instelling.

Is het binnen? Buiten? Is het ergens leuk? Eng? Realistisch? Is het ergens je zou willen bezoeken? Etc. Punt om je middelvinger en praten over het probleem in het verhaal Lavera Zelfbruinende Creme Gezicht – Heeft iemand iets slechts doen? Natuurramp? Misverstand? Wijs je ringvinger en gaan door heel specifiek wat er gebeurd is in het begin, het midden en het einde. Point aan je pink en proberen om verbindingen van dit verhaal te maken om je eigen leven of om andere verhalen. Is dit ooit gebeurd is aan jou? Hoe zou het voelt u zich? Klinkt het een ander verhaal we gelezen hebben? De verbindende schakel tussen fosfor, grafiet en Gevlekte scheerling in gevallen van ed is te vinden in de emotionele overschrijding en van de continentie. Meer over de oorzaken van de problemen met de potentie kan hier gevonden worden. Deze remedie diep van invloed op de emotionele sfeer. Ze verdrietig en moedeloos dispositie, neiging tot zelfmedelijden; en soms hebben ze hardnekkige gedachten aan de dood. Vermijd mentale inspanningen, omdat het geestelijk werk is vermoeiend en leidt ze tot vermoeidheid. De muziek raakt hen diep, zelfs tot tranen. Het is moeilijk voor hen om een beslissing te nemen. Hun denkproces is traag en hun geheugen is slecht, vooral voor recente gebeurtenissen.