Le Poole Twello's Quinoa Broodmix 5kg

Le Poole Twello's Quinoa Broodmix 5kg

€ 28.50

Meer informatie >>

Naam: Le Poole Twello's Quinoa Broodmix 5kg
Prijs: € 28.50
Tags: Eten en Drinken, Glutenvrij Dieet, Lunch, Bakmix en Bakmeel, Le Poole

Le Poole Twello's glutenvrije broodmix is National Cancer Institute subsidie uitgetrokken voor de studie van de twee alternatieve oplossingen, die elk heeft aangetoond belofte in het verminderen van de risico's voor borst-, prostaat- en colorectale maligniteiten, en bij het verbeteren van de behandeling van kanker. Propolis en kurkuma zijn rijk aan plantaardige polyfenolen die krachtige antitumor activiteiten vertonen, aldus de onderzoekers. Een interessante eigenschap van deze verbindingen is dat zij hebben aangetoond dat celdood in tumorcellen veroorzaken, maar niet in normale cellen, studie leiden onderzoeker Costas koumenis, assistent-professor van straling kanker aan de Wake Forest University Baptist Medical centrum, in Winston Salem, n Lunch. Propolis is een harsachtige substantie door bijen uit de bast en bladeren van bomen en planten verzameld. Sinds de oudheid, propolis extracten zijn gebruikt als antibacteriële en anti-inflammatoire behandelingen. Het belangrijkste actieve ingrediënt in propolis is cafeïne zuur fenethylester (Kaap). Recent onderzoek heeft gevonden cape beschermt muizen tegen straling geïnduceerde ontsteking en beschadiging van de huid, en ook het beschermen van ratten tegen bepaalde vormen van schade van de hartspier na ze kregen chemotherapie drugs Le Poole Twello's Quinoa Broodmix 5kg. Kurkuma, een specerij die in curries, bevat de verbinding curcumine. Vorige studies vonden een verband tussen voeding rijk aan curcumine en sterk verlaagde tarieven van darmkanker, aldus de onderzoekers.

Op basis van deze interessante eigenschappen van cape en curcumine en hun goede veiligheidsprofiel, heeft ons lab studies uitgevoerd in celkweken en proefdieren tumoren, waaruit blijkt dat de verbindingen tumorcellen gevoeliger voor chemotherapie en bestraling kan maken, terwijl het weinig effect of zelfs een deel van de toxische effecten verminderen van straling op normale cellen, koumenis zei Lunch. Voor de komende vier jaar, hij en zijn team zal onderzoeken of cape en curcumine verbeteren radiotherapie in dodelijke hersentumoren genaamd gliomen en andere tumoren bij dieren. Ze zullen ook proberen om te leren hoe de twee verbindingen maken tumorcellen gevoeliger voor straling, terwijl de bescherming van normale cellen Le Poole Twello's Quinoa Broodmix 5kg. De differentiële effecten van deze klasse van verbindingen op normale cellen en tumorcellen zijn goed gedocumenteerd, maar blijft nog steeds een mysterie, koumenis zei. Het ontdekken hoe ze in staat zijn om te doen dit kan de manier om drugs te ontwerpen met vergelijkbare eigenschappen te openen, maar zijn nog sterkere Eten en Drinken. Ik heb gelezen over propolis goed zijn voor bijna alles, te wijten aan het anti-bacteriële en desinfecterende eigenschappen van het doden van bacteriën en virii. In mijn laatste paar artikelen besprak ik de vier vetoplosbare vitamines. water oplosbare vitaminen worden gegeven hun naam omdat ze oplossen in water. Bij de voorbereiding van in water oplosbare vitaminen moet je meer zorgen dan met vetoplosbare vitamines.

Aangezien water oplosbare vitaminen in het algemeen worden uitgescheiden wanneer je hebt te veel, is er weinig kans van de consumptie van giftige niveaus. U kunt de meerderheid van uw water oplosbare vitaminen te krijgen van uw dieet. 1) Vitamine B1 (thiamine): de belangrijkste functie Vitamine B1 is om te helpen het lichaam de cellen zetten het bloed suiker in energie, maar het helpt ook het behoud van een gezond zenuwstelsel. Varkensvlees en groene groenten zijn allemaal goede bronnen van vitamine B1. Men wordt geadviseerd om 1 mg vitamine B1 per dag verbruikt, terwijl vrouwen moeten consumeren 0. 2) Vitamine B2 (riboflavine): de belangrijkste functie vitamine B2 is om te helpen het lichaam te zetten bloedsuiker in energie, maar het helpt ook bij de productie van rode bloedcellen en bevordert een gezonde visie. 3) Vitamine B3 (niacine): hoofdrol Vitamine B3 is om het bij te staan cellen lichaamseigen in het omzetten van bloedsuiker om energie, maar het bevordert ook een gezond zenuwstelsel en de spijsvertering Le Poole. Men wordt geadviseerd om 19 mg vitamine B3 per dag verbruikt, terwijl vrouwen wordt aangeraden om 15mg verbruiken. 4) Vitamine B5 (Pantotheenzuur): Vitamine grootste functie b5 is om te helpen het lichaam te zetten bloedsuiker in energie, maar het helpt ook wonden te helen en ondersteunt de bijnier Le Poole Twello's Quinoa Broodmix 5kg – De ADH voor vitamine b5 is 5mg voor zowel mannen als vrouwen. 5) Vitamine B6 (Pyridoxine): Vitamine B6's belangrijkste functie is om te helpen het lichaam te breken eiwitten, zodat ze kunnen worden gebruikt voor energie, maar het helpt ook met hormonale regulatie. 4 mg vitamine B6 per dag, terwijl vrouwen moeten krijgen 1. 6) Vitamine B7 (Biotine): Vitamine b7 belangrijkste rol is om te helpen het lichaam te zetten koolhydraten en vetten in energie, maar het helpt ook bij de afbraak van aminozuren. 7) Vitamine B9 (foliumzuur): hoofdrol Vitamine B9 is om te werken met vitamine b12 om DNA (desoxyribonucleïnezuur produceren) en rna (Ribonucleïnezuur), maar het helpt ook het lichaam produceren van nieuwe cellen. 2Mg van vitamine B9 per dag, terwijl de zwangere vrouwen wordt aangeraden om hun inname te verhogen tot 0.