Lichtwesen Boom 32 Verstuiver

Lichtwesen Boom 32 Verstuiver

€ 22.50

Meer informatie >>

Naam: Lichtwesen Boom 32 Verstuiver
Prijs: € 22.50
Tags: Aroma en Bloesem therapie, Etherische olieen, Lichtwesen

(Baum) Kosmische en aarde energie in het lichaamharmoniseren – stabiliteit – jezelf gronden en oprichten Echter, na ontvangst van de juiste chemotactische of inflammatoire stimuli, ze migreren naar een wond waar zij handelen om elimineren of ziektekiemen bevatten, en vervolgens na afloop van deze taak, initiëren apoptose. Neutrofielen afgezonderd om een wond moet echter haalbaar en functioneel te vinden en te vernietigen de binnenvallende ziekteverwekker blijven. in de gevallen waarin PMN migreren naar weefsel in de afwezigheid van een duidelijke besmettelijke agent of vreemd materiaal, kunnen hun levensvatbaarheid ongecontroleerd blijven Etherische olieen. Als deze pmn vervolgens worden geactiveerd, zullen ze blijven weefsel matrix en omliggende cellen te vernietigen door het vrijkomen van proteasen en reactieve zuurstofverbindingen. Meerdere prikkels bestaan binnen de wond omgeving die kan PMN apoptose vertraging uit waardoor een maximale neutrofiel pathogeeninteracties. De algemene mechanismen van PMN apoptose zijn niet goed begrepen. De bijdrage van MCL 1 de regulering van apoptose in reactie op prikkels die bij een ontsteking of het wondmilieu is niet bekend. Het deelt homologie met bcl 2 familie, kan lokaliseren aan membraan gebonden organellen, en vermoedelijk kan worden uitgedrukt als een lange of korte vorm als gevolg van translatie van twee startcodons in het transcript Lichtwesen Boom 32 Verstuiver.

Echter, genetische analyse blijkt dat het coderende gebied voor deze sequentie ligt stroomopwaarts van de tweede startcodon; Daarom zou de korte vorm van mcl 1 dit signaal zoals sequentie. Omdat mcl 1 wordt snel omgedraaid, is het een ideale eiwit voor apoptose binnen de neutrofielen Etherische olieen. In theorie te reguleren, mcl 1 zou kunnen worden veroorzaakt door anti-apoptotische stimuli, maar al snel missen gedegradeerd zou zijn zodra de stimuli werden onderbroken of verloren, waardoor het mogelijk apoptose. Alternatief kan de anti-apoptotische stimulus de afbraak van MCL 1 stellen. Wij veronderstelden dat mcl 1 had een functionele rol bij de remming van apoptose en derhalve wilde mcl 1 te karakteriseren in neutrofielen. Omdat mcl 1 Eerder is aangetoond invoegen in membraan gebonden organellen, onderzochten we lokalisatie van MCL 1 en door confocale microscopie Lichtwesen Boom 32 Verstuiver. Voorts totaal mcl 1 expressie werd beoordeeld over 20 uur tijdsverloop van western blot analyse en etikettering, met kwantificering van afzonderlijke cellen. MCL 1 expressie te verzwakken en bepalen dus het is functionaliteit in PMN, werden mcl 1 antisense oligonucleotiden onder normale kweekomstandigheden en in aanwezigheid van de anti-apoptotische stimuli van hypoxie en laminine hechting Etherische olieen. fosfaat gebufferde zoutoplossing (PBS), hanksBalanced zoutoplossing (HBSS), RPMI 1640, foetaal runderserum (FBS) en normaal geitenserum (NGS) werden gekocht bij Gibco BRL (Grand Island, NY). Louis, MO), en ficoll hypaque werd gekocht van Pharmacia (Piscataway, NJ).

Mcl 1, konijn immunoglobuline (IgG), en de geit antirabbit fluoresceïneisothiocyanaat (FITC) antilichamen werden gekocht van santa cruz biotechnologie (Santa Cruz, Californië). De bax antilichaam werd gekocht van upstate biotechnologie inc. Pmn zuiverheid en de levensvatbaarheid waren 95%, zoals vastgesteld door de morfologie en trypanblauwexclusie. Voor de juiste voorwaarden, cellen werden uitgezet op laminin (10? g per 60 mm plaat) of uitgeplaat op permanox gerechten (Nunc, Naperville, IL) en verspreid met 5% CO2 en 93%. n2 (Boc gassen, Hingham, MA) een zuurstofarme omgeving te bereiken. Buffer po 2 tijdens hypoxie was 15 mm Hg, bevestigd met een bloedgasanalysator (Ciba Corning diagnostiek corp Etherische olieen. Pmn werden na 0, 4, 8 en 20 uur van de cultuur, in 4% paraformaldehyde gefixeerd, en gepermeabiliseerd in 0. Een secundaire antirabbit FITC-conjugaat werd gebruikt bij een verdunning van 1 geoogst 200 en gedurende 1 uur bij kamertemperatuur geroerd. PMN in Vectashield met propidiumjodide (Vector Laboratories, Burlingame, CA) aangebracht en bekeken en confocale microscopie. Beelden van confocale microscopie verkrijgen werden dubbele golflengte fluorescerende beelden die door scanning één micron secties door de cel te bepalen kleurpatronen in en rond de kern. Drie dimensionale gereconstrueerde beelden van elke brandpuntsvlak werden bereid in Adobe Photoshop 4 Lichtwesen Boom 32 Verstuiver – Relatieve kwantificering van de totale fluorescentie van elke cel werd bewerkstelligd door het verwerven zwart-witafbeeldingen 16 bits mode met een spot2 camera, en fluorescentie intensiteiten werden geïntegreerd met nih beeld 1. Relatieve fluorescentie-intensiteit eenheden werden berekend door het oppervlak van de cel te vermenigvuldigen met het gemiddelde fluorescentie, minus de achtergrond fluorescentie van de slede. antisense (5) En zin (5) Oligonucleotiden werden ontworpen met behulp van genbank en blast 2. 0 Zoeken van het National centrum for Biotechnology Information. oligonucleotide constructen werden verkregen van oligo's etc. (Wilsonville, of) met behulp van hun geoptimaliseerde antisense wijzigingen waardoor een gedeeltelijke fosforothioaatskelet om RNase H activeren omvatten gewijzigde 5? En 3? Terminal bases te weerstaan nuclease aanval. De cellen werden in totaal incubatietijden van 0, 3, 8, en 12 uur geoogst.