Life Time, Liquid D3 Cholecalciferol, Mixed Berry Flavor, 1, 000 IU, 16 fl oz (480 ml)

Life Time, Liquid D3 Cholecalciferol, Mixed Berry Flavor, 1, 000 IU, 16 fl oz (480 ml)

€ 10.50

Meer informatie >>

Product: Life Time, Liquid D3 Cholecalciferol, Mixed Berry Flavor, 1, 000 IU, 16 fl oz (480 ml)
Prijs: € 10.50
Inhoud: 16 fl oz (480 ml)
Trefwoorden: Vitamine D 3, 1000 IE, Vitamine D3 Liquid, Vitamine D3 Liquid, Life Time, Vitamin D 3, 1000 IU, Vitamin D 3, Liquid, Vitamin D 3, Liquid

Life Time, Liquid D3 Cholecalciferol, Mixed Berry Flavor, 1, 000 IU, 16 fl oz (480 ml): Life Time, Vitamine D3, 1000 IE, vitamine D3, Liquid, Vitamine D3, Liquid. Life Time, Liquid D3 Cholecalciferol, Mixed Berry Flavor, 1, 000 IU, 16 fl oz (480 ml) Grote Proeven, Premium Quality, Met Agave Nectar, Dietary Supplement. Gebruik alleen zoals aangegeven. Goed schudden voor gebruik. Neem een eetlepel per dag, alleen of toegevoegd aan water of uw favoriete drank. Andere ingrediënten. Gefilterd water, eendracht druivensapconcentraat, wildberry sap concentraat, agave nectar, carrageenangom, citroenzuur, natuurlijke bosbessen smaak en natriumbenzoaat en kaliumsorbaat (om de versheid te behouden). Bewaar op een koele, droge plaats. Koelkast na opening. Niet gebruiken als de verzegeling verbroken is of ontbreekt. Buiten bereik van kinderen houden. Houd uw licentie zorgverlener op de hoogte bij gebruik van dit product. Dosering: 1 eetlepel (1/2 fl oz.). 1000 IU Dienen per container: 32 Calorieën: 10. Totaal Koolhydraten. 3g. 1%. Suikers. 3g. Vitamine D-3 (cholecalciferol). 1, 000 IE. 250%. Percentage van de dagelijkse Value gebaseerd op een 2000 calorieën dieet.

Ik werd gediagnosticeerd met secundaire hypoparathyroïdisme met een vitamine D-tekort, en mijn dokter vertelde me om naar mijn dichtstbijzijnde health food winkel om vitamine D. Ik kwam over de Life Time Liquid D3 te kopen, en ik dacht dat ik zou een vloeibare vorm van het proberen vitamine D. Ik had ergens gehoord dat vloeistoffen sneller gewerkt in je systeem dan pillen, zodat het leek alsof het de betere manier om het te nemen zou kunnen zijn. Life Time, Liquid D3 Cholecalciferol, Mixed Berry Flavor, 1, 000 IU, 16 fl oz (480 ml) Bovendien had het Life Time formule zonder toegevoegde calcium, was het een logische keuze. Omdat mijn bloedspiegels van calcium en vitamine D niet normaal waren, voelde ik me uitgeput raken, slaperig, en ik gewoon niet goed voelt. Binnen 3 dagen voelde ik me veel beter. Binnen 2 weken, was ik zeer veel verbeterd. 1000 IU Hoewel mijn bloedwaarden zijn niet binnen de normale grenzen nog, ik weet dat ik niet zo snel zou hebben verbeterd nemen van een vitamine D-supplement in pilvorm. Deze vitamine D supplement in de vorm cholecalciferol, welke het beste voor snelle absorptie en is het best gebruikt door het lichaam, omdat het lichaam niet verder hoeven te breken vitamine D. Zorg ervoor dat vitamine D3 te gebruiken als u aan een vitamine D-supplement te nemen. Dit supplement is zeer gemakkelijk mee te nemen als het goed smaakt. Het hoeft niet een “vitamine” smaak. Zorg ervoor dat u de fles goed te schudden voor elke dosis, en houd het gekoelde zodra u de fles te openen. Ik hou van dit product. Kocht het voor mijn meisjes, 3 en 6 tijdens het winterseizoen. geef ze 2 theelepels elke ochtend en ze houden ervan, hebben smaakt druivensap en verkoudheid is afgewend. Dochter houdt van de smaak en vraagt om wat van de lekkere vitamines. We kregen een koude en de andere dag nam dit product. onze verkoudheid waren gegaan in 2 dagen en het nooit verhuisd naar onze borst. Liquid Bloedonderzoek bevestigen dat mijn vitamine D-spiegel significant verhoogd na het gebruik van dit product.

Mijn kinderen houden van deze vloeibare vitamine, ik denk dat het smaakt ook uitstekend! We zullen opnieuw ordenen zodra we eindigen onze eerste fles, de prijs is te groot. Verschepen was super snel als altijd. T Congleton. San Jose, CA. Ook zit vol krachtige antioxidanten die kunnen helpen de gezondheid en vrije radicalen te herstellen van het lichaam. Life Time, Liquid D3 Cholecalciferol, Mixed Berry Flavor, 1, 000 IU, 16 fl oz (480 ml) Hoewel nog steeds het nemen van vitaminesupplementen lagere omzet, glutathion, in het bijzonder, is niet zo lovenswaardig omdat het de marktgedrag. Daarom moet niet worden genomen als zich een ernstige aandoening. 2: De antioxidant voorkomt vorming van vrije radicalen die cellen beschadigen en doodt ook vrije radicalen die zich ontwikkelen. En vermindert het risico van atherosclerose. Seks is echt een krachtig instrument om de seksuele interactie voor mannen en vrouwen te verbeteren. Het herpes zweren, mond en tandvlees problemen evenals koortsblaasjes reageren op een behandeling met goldenseal. Zoals alle diëten, dit dieet is alleen veilig wanneer gebruikt in combinatie met een goed dieet en dagelijkse oefening. 4: Verhoog energie en bestrijden vermoeidheid. Met een aantal van de supplementen van het gewichtsverlies, men geacht wordt te vaak oefenen per week en volgen een lage zeer gecontroleerd voor algemene effectiviteit caloriearm dieet. Dit is de reden waarom vitamine is goed voor meer energie. Ontdek vandaag de beste omega-3 vetzuren Sport Supplementen helpen versnellen de stofwisseling.

Wanneer we naar de dokter, ze vaak vragen of we zijn het nemen van een multivitamine supplement, maar in plaats daarvan schrijven we medicijnen die op korte termijn kunnen helpen, maar op lange termijn kan meer problemen creëren. Laten we eens zien waarom. Oz sprak positief over de voordelen van deze geweldige nieuwe aanvulling, niet een bepaald merk of product te onderschrijven. Vitamine B1 ook wel bekend als thiamine. Wij hebben veel ofBadFats in onze moderne westerse dieet met veel bewerkte voedingsmiddelen. Helaas zijn de meeste mensen krijgen niet de hoeveelheid boor in nood, dus een supplement is een goed alternatief wanneer uw dieet is niet zo cool. Het kiezen van de juiste framboos keton supplement omvat niet alleen de beste waarde voor uw geld. Wat te verwachten van een goede bron van omega-3 vetzuren? Wat maakt een goede bron van omega-3 vetzuren? Er zijn verscheidene bronnen van omega-3 vetzuren, maar de beste bron van omega 3 vette vis. Het is bijvoorbeeld betoogd dat de verhoogde incidentie van verschillende soorten kanker in de moderne menselijke populaties toegeschreven aan metalen (zoals kwik en lood) die vaak interactie vandaag. P6 Extreme helpt atletische prestatie van een persoon te verbeteren, verhoogt de sterkte van een persoon, en verhoogt testosteron. Life Time, Liquid D3 Cholecalciferol, Mixed Berry Flavor, 1, 000 IU, 16 fl oz (480 ml) In verband met het madeliefje familie en ambrosia, mariadistel is een kruidachtige bloeiende plant waarvan de zaden en bovengrondse delen worden gebruikt om drugs voor diverse leverziekten en andere gezondheidsproblemen te maken.