Lima Rijstwafels Meergranen 100GR

Lima Rijstwafels Meergranen 100GR

€ 1.00

Meer informatie >>

Naam: Lima Rijstwafels Meergranen 100GR
Prijs: € 1.00
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Lunch, Beschuit en Rijstwafels, Lima

Rijstwafel uit volle rijst, met granen.Hoe te gebruiken?De rijstwafels kunnen zowel zonder als met beleg (zoet of hartig) worden gegeten Echter, de ontdekking van de aanvullende eigenschappen van grapefruit zaad was alleen maakte zo recent als 1980. Zijn nieuwsgierigheid gewekt, besloot hij om een kijkje te nemen, en ontdekte een stof verborgen in de grapefruit zaden die bleek meer effectief te zijn, en tegelijkertijd minder schadelijk, dan alle bekende antibiotica. Onderzoek vervolgens onbedekte een breed werkzaamheid. Het extract uit de zaden bleek niet alleen virussen, maar ook gisten, schimmels en andere parasieten inactiveren Eten en Drinken. Het extract bevat voornamelijk bioflavonoïden en glycosiden in de vorm van naringin (Naringenin rutinosid), isosacuranetin (Didymin), neohesperidine, hesperidine, dihydrocampherol glycoside, poncirin, quercetineglycoside, campherol glycoside, apigenine rutinoside, rhoifolin, nobiletin, evenals verschillende eiwitten. Uit onderzoek blijkt dat de werkzame bestanddelen van het extract ontregelen de cytoplasmatische membraan van de pathogeen, waardoor de opname van aminozuren. voorkomen Tegelijkertijd is er een lekkage van het cellulaire gehalte met laag molecuulgewicht door het cytoplasmatische membraan Lima Rijstwafels Meergranen 100GR. De benodigde tijd is gewoonlijk korter dan of in het slechtste geval gelijk aan die van de meeste vergelijkbare voorbereidingen voor het elimineren van micro-organismen.

Het is zeer effectief tegen een breed spectrum van bacteriën en schimmels, waaronder e. GSE wordt internationaal gebruikt in vele opzichten. In thailand bewezen, een water-projecten gebruikt GSE want het is de belangrijkste zuivering middel. 350 Gallons tot 1 miljoen liter water zal coli bacteriën te verlagen tot 1 per 100 ml. (200 per 100 ml wordt officieel aanvaardbaar geacht) Lunch. In Zuid-Nederland, GSE wordt gebruikt om vele openbare zwembaden te zuiveren. Het is van toepassing is voorkeur het gebruik van chloor omdat het niet ontleed door uv-stralen, verspreidt geen schadelijke dampen, geen huidirritatie veroorzaken, niet verdampt wanneer de temperatuur stijgt, is werkzaam tegen verschillende schimmels, zoals athletesFoot die gedijen in de omgeving van een zwembad, en laat geen giftige residuen in het milieu Lima Rijstwafels Meergranen 100GR. In de landbouw GSE heeft bewezen zeer effectief. Een Deense varkenshouder gemeld verliezen als gevolg van varkens reproductief respiratoir syndroom van 16 uit elke 30 biggen geboren. Gse succes dit geëlimineerd verlies en verdubbelde zijn winst. Het wordt ook gebruikt bij de behandeling van mastitis in koeien voorkeur antibiotica Beschuit en Rijstwafels. In peru, sterfgevallen alpaca uit verschillende infectieziekten verlaagd van 50% tot 2% door de substitutie van GSE conventionele vaccinatie en antibiotica.

In ziekenhuizen in de Nederland wordt het gebruikt bij het schoonmaken van beddengoed en tapijten en werd door jerry skidmore, manager van wasgoed operaties in het Florida Hospital bekrachtigd als het geven van volledige bescherming tegen de schimmel- en bacteriële infecties die kunnen worden geassocieerd met linnen. Dit resultaat wordt regelmatig getest en bewezen. In hogere concentraties GSE wordt gebruikt voor het steriliseren en desinfecteren van operatiekamers en medische apparatuur zoals inhalatoren. In Sao Paulo, Brazilië, het extract werd gerapporteerd als 100% effectief als een post operatieve ontsmettingsmiddel, aanvallen alleen de bacteriën, en niet de huid. Dit in vergelijking met 98% effectiviteit van de gebruikelijke maatregelen, en 72% voor alcohol. In de behandeling van candida, dr leo galland van Amsterdam, die GSE heeft voorgeschreven voor de afgelopen 7 jaar heeft gemeld slechts 2 mislukkingen uit 297 gevallen Lima. De bonus die verbonden zijn aan het gebruik van GSE is dat het tegelijkertijd kan ontgiften van het systeem van andere schimmels en bacteriën vaak bijbehorende candida. Het moet echter altijd binnen de gebruikte kader van een programma omvat onder bevoegde leiding. Zonder de nodige bediende veranderingen in dieet en de levensstijl, de initiële behandeling waarschijnlijk behouden.

Het is ook belangrijk om het geneesmiddel toe te passen toenemende doses, uitgaande van een laag niveau, de reactie Herxheimer vermijden wanneer de schimmels beginnen afsterven Lima Rijstwafels Meergranen 100GR – De conserverende eigenschappen, gecombineerd met totale afwezigheid van toxiciteit make GSE een uitstekende huishoudelijk reinigingsmiddel over het hele spectrum van vloeren eten. Dezelfde eigenschappen bieden mogelijkheden voor het gebruik in elk gebied waar hygiëne van het grootste belang, zoals voedsel winkels en horeca. De aantrekkingskracht van dit breedspectrum-product aan de beoefenaar is dat het hem in staat stelt om verschillende problemen aan te pakken met dezelfde remedie, vaak waardoor het resultaat, zelfs als het is voor ons onmogelijk geweest om een uitgebreide diagnose te komen. Daarnaast is het niet concurreren met bestaande middelen, maar ondersteunt hun activiteiten. Zoals alle producten nieuw op de markt, het bewijs van de pudding is in het eten. Zoals mijn casebook toeneemt in grootte, en de klanten terug te keren voor vervanging flessen, en aanvullende informatie, ik steeds meer en meer van overtuigd dat dit geschenk van de natuur om ons voor het nieuwe millennium. Holistische alternatieven, 10 whitworth rijden, randlay, Telford, TF3 2nn of telefoon of fax op.