Listerine Cool Citrus

Listerine Cool Citrus

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: Listerine Cool Citrus
Prijs: € 3.50
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Mondspoeling, Listerine

Algemeen Elke Listerine variant bevat de unieke combinatie van vier essentiële oliën, die de ontwikkeling van tandplak vermindert, zorgt voor een langdurig frisse adem, geschikt is voor dagelijks gebruik en de mondflora niet verstoort, Hoe meer tijd besteed aan preconceptionele zorg, hoe meer effectieve natuurlijke vruchtbaarheid succes. Pesticiden, additieven voor levensmiddelen, elektromagnetische straling, roken, cafeïne en alcohol. Hoewel een zekere mate van erosieve gebitsslijtage afhankelijk van de leeftijd van de patiënt fysiologische kan worden beschouwd, is het van belang om vroege stadia van het erosieve proces detecteren. Pas in de latere stadia waarin dentine wordt blootgesteld en gevoelig 'en het uiterlijk en vorm van de tanden zijn gewijzigd, betekent dit zichtbaar worden tijdens een routineonderzoek Mondspoeling. Dental erosie is een aandoening waarbij vele factoren hierbij betrokken. biologische, gedrags- en chemische factoren interageren met het tandoppervlak, die, na verloop van tijd, kan ofwel draag hem weg of beschermen, afhankelijk van de balans van deze factoren. Uitgebreide kennis van de verschillende risico's en beschermende factoren is een voorwaarde voor het initiëren van adequate preventieve maatregelen. Er is steeds meer bewijs van in vitro, in situ en in vivo studies die de overmatige consumptie van zure dranken en voedingsmiddelen vormt een aanzienlijk risico voor tandheelkundige harde weefsels Listerine Cool Citrus.

Echter, waterstofionenconcentratie (Ph) alleen niet de eroderende potentieel van een bepaald voedsel of drank uit te leggen: Titreerbare zuurgraad, calcium, fosfaat, fluoride concentratie en andere factoren moeten ook worden overwogen Mond en Gebit. Kennis van de eroderende potentieel van diverse dranken en voedingsmiddelen kan de mondgezondheid professional om het totale risico van de patiënt te bepalen en helpt om het in perspectief met betrekking tot andere factoren. Andere belangrijke factoren onder meer de wijze waarop dranken worden geconsumeerd (nippen, zwiepende rond in de mond), hoe tandenpoetsen wordt ondernomen en als zuren uit de maag in contact met de tanden. Speeksel en pellicle komen beiden een belangrijke rol spelen bij de preventie van tanderosie Listerine Cool Citrus. Het speeksel wordt verhoogd in reactie op verschillende stimuli, en dit verbetert niet alleen de buffercapaciteit in de gelokaliseerde omgeving, maar is ook betrokken bij clearing zuren uit blootgestelde tandoppervlakken tijdens een erosieve uitdaging. Indien een erosieve oplossing binnenkomt contact met tandheelkundige hard weefsel, het moet eerst diffunderen door de pellicle; pas daarna kan het communiceren met het glazuur Listerine. Dit natuurlijke, beschermende barrière voorkomt direct contact tussen een zuur en het tandoppervlak. Het samenspel van al deze factoren is van cruciaal belang en helpt verklaren waarom sommige mensen vertonen meer, of minder, erosie dan anderen Zelfs als ze worden blootgesteld aan dezelfde zuur uitdaging in hun dieet.

Daarom preventie van het in een vroeg stadium van het grootste belang. eerst een gedetailleerde beoordeling van de patiënt worden uitgevoerd. Een belangrijk onderdeel van de patiënt assessment is hoofdletter anamnese. Echter, de stoel naast interviews zijn in het algemeen niet voldoende om voedingsgewoonten die kan leiden tot tanderosie, omdat de patiënten niet op de hoogte van het niveau van hun zuur inname kunnen bepalen. Het is daarom raadzaam om deze patiënten op te nemen hun volledige inname via de voeding. Evaluatie van de eroderende potentieel van het totale verbruik van verschillende zure etenswaren en drankjes van de patiënt kan de tandarts te schatten de dagelijkse zuur uitdaging Verzorgingsproducten. Op basis van deze analyses kan een passende preventieve programma worden voorgesteld aan patiënten in orde tot: (1) Minder blootstelling aan zuur door verlaging van de frequentie van inname van potentieel schadelijke dranken en voedingsmiddelen; en (2) Minimaliseer de contacttijd met de tanden, door aan te bevelen ofwel meer snelle consumptie van hen, in plaats van het genot of zwiepende ze rond in de mond. Parallel met pogingen om de belichting aan potentieel erosieve producten helpen, mondhygiëne regime van de patiënt moet worden geoptimaliseerd. Het is aangeraden dat de patiënt ontvangt mondhygiëne producten die specifiek zijn ontworpen om te helpen versterken van de tanden tegen zure aanvallen, als preventie tegen tandoppervlak verweking die kunnen leiden tot onomkeerbare tandoppervlak verlies is waarschijnlijk een meer succesvol te zijn aanpak dan pogingen om erosieve tandoppervlak schade te keren Listerine Cool Citrus – Terwijl fluoride-bevattende producten zijn goed bekend om hun vermogen om te helpen versterken het tandglazuur tegen tandbederfveroorzakende zuren, is er een groeiende hoeveelheid bewijs om te suggereren dat niet alle fluoriden zijn gelijk met betrekking tot hun vermogen te helpen beschermen tandoppervlak tegen erosieve zuren. Van de meest gebruikte producten voor mondhygiëne, tin-bevattende producten worden steeds algemeen erkend voor hun vermogen om een betere bescherming te bieden tegen de processen van tanderosie. Stannous handelingen door het aanbrengen van een beschermende barrière laag op het glazuur oppervlak; het heeft ook de mogelijkheid om te interageren met de natuurlijke vlies om verbeterde weerstand tegen het vlies zich tegen erosieve zuren uitdagingen.