L'Oreal Paris Color Riche Lipstick L'Extraordinaire 304 Ruby Opera

L'Oreal Paris Color Riche Lipstick L'Extraordinaire 304 Ruby Opera

€ 16.50

Meer informatie >>

Naam: L'Oreal Paris Color Riche Lipstick L'Extraordinaire 304 Ruby Opera
Prijs: € 16.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Lippen, Lippenstift, L Oreal Paris

304 Ruby Opera is een van de spectaculaire kleuren waarin de L'Oreal Paris Color Riche Lipstick L'Extraordinaire verkrijgbaar is. De unieke formule van deze lipstick bestaat voor 70% uit intense micro-olie en zeer rijke kleurpigmenten. Gecombineerd zorgt dit Het blijkt dat de antioxidant capaciteiten van carnosine verlaagde de oxidatieve stress en genotoxiciteit geïnduceerd door chemotherapie drug. Bovendien kanker onderzoekers beginnen te bepalen hoe antioxidant carnosine en ontstekingsremmende capaciteiten een chemoprotective rol niet alleen kunnen spelen, maar daadwerkelijk helpen beschermen tegen kanker zelf L Oreal Paris. Hoe? Ten eerste, zoals alleen in de paragraaf hierboven vermeld, carnosine helpt blok DNA-schade die kan leiden tot transformatie van gezonde cellen in kwaadaardige cellen. Twee feiten lenen meer geloof aan het idee dat aanvullende carnosine is gunstig voor je hersenen. Ten eerste, het heeft al enige tijd bekend dat hersenweefsel bevat van nature hoge niveaus van carnosine, die in staat zijn het verminderen van de oxidatieve en glycemische belastingen waaraan de hersenen is bijzonder kwetsbaar zijn L'Oreal Paris Color Riche Lipstick L'Extraordinaire 304 Ruby Opera. En natuurlijk, als ik 10 jaar geleden besproken, carnosine is een effectieve zwaar metaalchelator dat de bloed-hersenbarrière doorkruist en kan dus helpen de toxische effecten van zware metalen die kunnen ophopen in de hersenen verminderen.

Het tweede belangrijke feit is dat recentere studies hebben aangetoond dat carnosine niveaus daadwerkelijk significant lager bij patiënten met Alzheimer en andere aandoeningen, zoals de ziekte van Parkinson dan bij mensen zonder deze problemen Parfum en Cosmetica. Op of rond 22 november, zal bepaalde informatie over mezelf openbaar geworden. Het zal geen goed nieuws zijn, maar ik dacht dat het horen van mijn kant van het verhaal eerst, misschien het verminderen van de schok een beetje wanneer je dit lezen of horen over het in een paar dagen L'Oreal Paris Color Riche Lipstick L'Extraordinaire 304 Ruby Opera. Sommige van wat je leest in de media en horen in de straten zal nauwkeurig zijn, en een deel ervan zal niet. Ik kan u verzekeren u echter, dat alles wat hier geschreven is in deze e-mail is 100% feit. In het begin van juli ik begonnen met de voorbereidingen voor een van de grootste op een dag gebeurtenissen die ik concurreren in elk jaar, de saturn wielerklassieker. Ik won de eerste manifestatie in 2000 en werden beschouwd als een van de pre-race favorieten elke sinds. In de weken voorafgaand aan het evenement, werd i zetten in talloze 5 7 uur L Oreal Paris. Training ritten in de hoge berg in de buurt waar ik woon, om klaar te zijn voor het krijgen uitdaging. Zulke harde training is een vervolg krijgen met een goed herstel anders de winsten worden niet volledig bereikt. Over een maand voorafgaand aan het evenement i liep uit een aminozuur supplement dat ik had genomen.

Race dag kwam en ging: Mijn teamgenoot Chris wherry had een uitstekende dag en won het evenement. Ik was erg tevreden met mijn resultaat en erg blij voor chris. Over drie weken later werd mij medegedeeld dat mijn een steekproef van urine getest, op dat evenement, toonde sporen van een verboden stof genaamd: 19 norandrosteron. ik niet nemen of ooit 19 norandrosteron genomen, noch heb ik ooit een verboden substantie van welke aard dan ook in mijn 21-jarige carrière genomen. De bedragen die verscheen in mijn steekproef kwamen overeen met die van een verontreinigde aanvulling, en niet van iemand die met opzet de stof was het nemen van de prestaties te verhogen Make-up. Waarschijnlijk was er niet genoeg om daadwerkelijk me geen voordeel op alle, maar genoeg om te gooien van een vlag op de test. Voor mijn eigen gemoedsrust, ik nodig om zeker te weten hoe dit spul kreeg in mijn systeem. Ik nam wat er van deze bijzondere aminozuur supplement, samen met een paar anderen en verscheept ze naar een lab te testen op besmetting. Dit is een zeer dure procedure en één dat een meerderheid van de inhoud dus hebben dit gedaan voorafgaand aan het nemen van het gebruikt, is gewoon niet haalbaar. Het verboden spul is blijkbaar gekocht door mensen die ofwel niet zijn getest in hun wedstrijden of niet bezorgd met het vernietigen van hun lichaam L'Oreal Paris Color Riche Lipstick L'Extraordinaire 304 Ruby Opera – loopbaan heb ik getest letterlijk honderden keren over de hele wereld, zowel in als buiten competitie en altijd met dezelfde results.Negative.

Ik heb altijd al de reputatie als een schone rijder en als iemand die heeft niets te verbergen. ik niet krijgen in deze sport om mijn lichaam te vernietigen. Het lab resultaten bevestigden wat ik had vermoed. Capsule van de juridische aminozuur supplement (L tyrosine) besmet was met een gemiddelde van 28 mg. Dit is meer dan een lichte aantasting, maar eerder een bruto één. Ik had nu de gemoedsrust dat ik op zoek was naar, maar helaas, het testen van drugs agentschap geen verontreinigd supplement als een geldig excuus te overwegen voor een positieve test. Een atleet kon bewust nemen van een besmet supplement en dan altijd dat als een out of de verdediging. Met opzet, of zonder opzet, de straffen zijn hetzelfde. Ze zijn zich bewust van het groeiende probleem van verontreinigd of verkeerde gemarkeerd legale supplementen, maar zijn niet bereid om maken geen emissierechten in de zaak. Voor een first offender, zoals ikzelf, de maximale straf voor een 19 norandrosteron positieve test is een 2 jaar schorsing. Met de hulp van mijn advocaat, vechten we dit met alles wat we hebben. We niet instemmen met de aanvankelijke sanctie van twee jaar en een hoorzitting, die wordt toegestaan door de dopingcontrole agentschap gevraagde.