L'Oreal Paris Color Riche Oogschaduw Mono 602 Plume De Paon

L'Oreal Paris Color Riche Oogschaduw Mono 602 Plume De Paon

€ 9.50

Meer informatie >>

Naam: L'Oreal Paris Color Riche Oogschaduw Mono 602 Plume De Paon
Prijs: € 9.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Ogen, Oogschaduw, L Oreal Paris

602 Plume De Paon is een van de kleuren waarin de L'Oreal Paris Color Riche Oogschaduw Mono verkrijgbaar is. De unieke formule van deze oogschaduw is de eerste waarin intens gepigmenteerd poeder is gecombineerd met een unieke gel formule. Zo zorgt de Dit was gedaan voor een periode van twaalf weken en ze waren niet verondersteld om significante veranderingen in hun eetgewoonten te maken. In feite waren ze nemen meer calorieën in vergelijking met wat ze verbrand Parfum en Cosmetica. In normale omstandigheden zou je ze kunnen verwachten om toe te voegen gewicht. alleen door toevoeging van de extracten van groene koffiebonen aan hun routine, de vrouwen 18 pond verloren gedurende de periode van de studie. Dit vertaalde zich tot ongeveer 10% van hun totale gewicht. Daarom waren ze in staat om een significante verliezen deel van hun gewicht, zonder enige levensstijl anders dan het nemen van het supplement te veranderen. Het is om deze reden dat de populaire tv-arts koos om introduceren in de wereld dit dr oz gewichtsverlies supplement. De arts aanbevolen het supplement in drie afleveringen in het jaar 2012 L'Oreal Paris Color Riche Oogschaduw Mono 602 Plume De Paon. Na de eerste aflevering, die werd uitgezonden in mei, de verkoopcijfers voor koffieboon extract als een gewichtsverlies product geschoten op het dak. Er waren duizenden mensen die meldden dat het vinden van succes in het product als een dieet aan te vullen en dit wordt gevraagd dr oz verder te onderzoeken.

In de maand september, dr oz was op het weer in een show die was bedoeld om de resultaten van een onderzoek dat hij en zijn team had uitgevoerd onthullen Make-up. Het verbazingwekkende is dat de resultaten ook gevonden erop dat groene koffie-extract is een effectief hulpmiddel bij het verlies van gewicht. Het medische team de leiding van het onderzoek bestond uit dr. Caroline Apovian en Kristiin Kirkpatrick, die is een geregistreerd diëtist. Ze zetten structuur en regels van de studie. 100 Vrouwen met overgewicht en waren tussen de 35 en 49 jaar betrokken waren L'Oreal Paris Color Riche Oogschaduw Mono 602 Plume De Paon. Ze hadden een BMI die varieerden tussen 25 en 45. Om varianten die het resultaat kunnen beïnvloeden waren er bepaalde eisen aan de aanvragers te verwijderen. Geen van hen was verondersteld zwanger zijn of borstvoeding te zijn. De proefpersonen werden ook niet de bedoeling dat elke ernstige medische problemen zoals diabetes hebben. Ze werden niet verondersteld te hebben ooit een hartaanval of een beroerte. Elk van de vrouwen kreeg een aantal pillen die waren hadden ofwel een placebo of koffieboon extracten Ogen. Ze moesten een dosering van 400 mg te nemen, drie keer op een dag. De vrouwen werden ook niet de bedoeling om hun dieet te veranderen of zich bezighouden met extra oefening.

Een pil werd genomen ongeveer dertig minuten voor de maaltijd. (Het is van essentieel belang om te beseffen dat de pillen zijn ook verkrijgbaar in een dosering van 800 mg, als je niet wil hen op een zodanige frequentie) van de vrouwen werden ook verondersteld om een dagboek voedsel dat was om te helpen bij het opsporen behouden hun voedselinname. De studie was bedoeld om de effectiviteit van het supplement testen en bepaalde resultaten snel bepalen. De proefpersonen werden gewogen en geëvalueerd na de periode van twee weken. Geen van hen wist of ze waren met een placebo of koffiebonen extracten. Na het openbaren van de helft van dat was het nemen van de placebo en de andere dat is het nemen van de koffiebonen extracten, was het tijd om uit te vinden de resultaten Parfum en Cosmetica. Degenen die het nemen van de koffiebonen extracten verloor twee keer zo veel als die die op de placebo waren. Zelfs de £ 1 die de groep op de placebo verloren was waarschijnlijk te wijten aan de extra gretigheid op hun dieet. Hoewel de twee kilo afgevallen door de groep op groene koffie supplement was niet helemaal enorm, het was zeker belangrijk omdat het werd bereikt met weinig inspanning. Het is derhalve duidelijk dat dr oz gewichtsverlies supplement effectief in het gewichtsverlies. Maar een vraag die gesteld moet met het veiligheid. Het goede is dat geen bijwerkingen zijn opgemerkt in het product.

Hoewel je afvragen over het effect van de cafeïne in koffiebonen extract, hoeft te maken L'Oreal Paris Color Riche Oogschaduw Mono 602 Plume De Paon – Het extract weinig cafeïne vergeleken met de koffie. In de studie, geen van de deelnemers ervaren enige vorm van bijwerkingen, zoals nervositeit. In feite is om te lenen van de woorden van dr oz, zijn er geen aanwijzingen dat het extract heeft geen bijwerkingen die schadelijk kunnen zijn. Er zijn Ook vragen over de vraag of de supplementen zijn veilig voor iedereen. Omdat er geen studies verricht naar het effect op kinderen, moet het niet worden genomen door degenen die onder de leeftijd van 18. Ook thepregnant of zelfs borstvoeding moet vermijden nemen van het extract als er geen adequate informatie om aan te geven is de veiligheid in dergelijke situaties. De rol van het chlorogeenzuur in deze dr oz gewichtsverlies supplement kan niet genegeerd worden. Ze vallen zelfs doden de vetcellen. De verbinding voorkomt ook de vorming van nieuwe. Bij het kopen van het extract kiezen die Svetol op het heeft is het label en heeft ten minste 45% van chlorogeenzuur. Vermijd die additieven of vulstoffen hebben. Lees de ingrediënten op de etiketten alvorens een keuze. Vermijd het kopen van een supplement dat niet lijst het is ingrediënten.

Laat u niet bedotten door sommige fabrikanten die verwijzen naar hun producten zo zuiver als dit geen verschil maken, zolang de juiste ingrediënten zijn niet op zijn plaats.