L'Oreal Paris Feria Color 4.66 Pure Ruby Power

L'Oreal Paris Feria Color 4.66 Pure Ruby Power

€ 17.50

Meer informatie >>

Naam: L'Oreal Paris Feria Color 4.66 Pure Ruby Power
Prijs: € 17.50
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Haarkleuring, Permanente Haarkleuring, L Oreal Paris

AlgemeenL'Oreal Paris Feria Color 4.66 Pure Ruby Power duurzame kleuring. Multi-weerschijnende kleur die fonkelt. Féria Color, dat is kleur met meerdere facetten. Féria, het absolute einde van eentonige kleuren: kristalheldere, Het is gebruikelijk dat de persoon over te reageren wanneer het ontdekken van een penis blessure. allerlei ideeën overspoelen in de hersenen in golven, vragen over aangetast vruchtbaarheid of het vermogen om te blijven seksueel actief zijn en of persoonlijke seksuele prestaties zal worden gehinderd te zijn Haarverzorging. Al deze zijn relevante onderwerpen, en verdienen aandacht, maar men moet zich bewust van de effecten van het toevoegen van onnodige stress en angst om de reeds hachelijke situatie. De meest voorkomende oorzaak van de penis letsel is geslachtsgemeenschap, goed voor ongeveer 30 50% van zijn alle gevallen. Vrouw op topposities resulteert in een impact tussen de stijve penis tegen de vrouwelijke bekken of perineum dat de mannelijke orgaan lateraal forceren, zijn de meest voorkomende. Het poeder groep oprichter Michael devellis nam de tijd om een paar vragen over het beantwoorden make-up industrie, op make-up magazine en de make-up laten zien L'Oreal Paris Feria Color 4.66 Pure Ruby Power. Michael is een 14 jarige veteraan van de make-up artist-industrie. Het poeder groep bestaat uit een collectief van talent dat de make-up artist-industrie en de wereld omspant.

Hun kunstenaars zijn werken experts in film, televisie, theater, mode en redactionele en hun klanten zijn enkele van de grootste namen in de business Permanente Haarkleuring. Cj: Michael, heel erg bedankt voor het nemen van de tijd om een paar vragen. Cj beantwoorden: Michael, waar ben je uit? En waar moet je op dit moment woont? Md: Geboren in Bridgeport, CT, groeide op in Trumbull, ct en hellip; woonde in New Britain ct en Hartford ct tot verhuizen naar NYC 17 jaar geleden. Cj: Hoe lang ben je in de make-up industrie? CJ: Dat is geweldig! Waarom heb je ervoor kiezen deze industrie als een beroep? Md: Ik werkte met mac cosmetics in retail management en werd gevraagd aan het project van de ontwikkeling van de Mac Pro lijn die leidde tot de ontwikkeling van de kunstenaar relaties dept bij mac te nemen L'Oreal Paris Feria Color 4.66 Pure Ruby Power. Na bijna tien jaar, ik wilde het bereik uit te breiden van het soort werk dat ik aan het doen was om de gehele industrie zijn onder. Dat is toen ik begon het poeder groep. Cj: Heb je enig ander beroep of functie voorafgaand aan de make-up artisticiteit? Ik heb in de retail en operations management, productie-evenement, styling, visual merchandising, tijdschriftredacteur (Nog voordat op make-up tijdschrift), grafisch ontwerper, schrijver en een aantal andere dingen L Oreal Paris.

Wat was je eerste baan in de industrie? Md: Nou ik betrokken was geweest bij de beauty-industrie in sommige of andere hoedanigheid jarenlang in mijn productiewerk. Maar mijn eerste baan in de industrie was retail manager voor mac bij Westfarms. Cj: Waarom heb je het poeder groep beginnen? Md: Het ontbreken van een bredere focus op de gemeenschap van professionele make-up kunstenaarschap. Er waren zo veel opties voor degenen op het gebied van haar styling. Md: Het ontbreken van een solide, artisticiteit gedreven publicatie die gericht is op de kunst en carrière van make-up kunstenaarschap. Andere publicaties waren ofwel alle speciale fx of haar en salon gebaseerd. Deze heeft geen beroep op mij als lezer en ik wilde een publicatie die de schoonheid en kunst aspecten van de industrie. Cj gevierd te blussen: Dat is geweldig Permanente Haarkleuring. Heb je nagedacht over het starten van een eigen productlijn? Md: Ik ben begonnen met een paar voor andere bedrijven, en ja hebben gedacht over het starten van een door het poeder groep. Maar met de selectie van geweldige merken die wij als onze klanten voor de make-up laten zien en op make-up tijdschrift ik ben niet zeker van de industrie heeft behoefte aan nog een andere lijn wanneer er zo vele grote degenen die er zijn.

Heeft u een studio of locatie waar je uit te werken voor klanten? Md: Al ons werk wordt gedaan op het terrein van het gemak van de klant. Cj: Betekent dit dat gewone mensen kunnen gebruik maken van de poeder groepen faciliteiten voor bijvoorbeeld bruiloften L'Oreal Paris Feria Color 4.66 Pure Ruby Power – Of heb je strikt werken in de industrie. Md: Ja voor zorgen dat we een grote lijst van talent op onze regionale talenten aanbieden. Iedereen kan op aanmelden en krijgen een lijst van wie doet specifieke soorten werkzaamheden bijvoorbeeld: Bridal in hun gebied. De lijst is compleet met links naar websites of e-mailadressen voor elke kunstenaar. Cj: Wie zijn enkele van uw favoriete make-up artiesten? Md: Er zijn zo veel geweldige kunstenaars dat we werken met de poeder groep en de make-up laten zien en op make-up tijdschrift. Elke kunstenaars dat we werken met heeft speciale dingen over hen die opvallen en inspireren ons. Cj: Wat zijn enkele dingen die je geïnspireerd om een deel van de make-up artist industrie? De inzet van de professionele make-up artist die het kost om te beslissen om een carrière na te streven waar succes is dus relatief en de strijd om het zo constant te maken. Het is zo verheugend om te kunnen om een kleine rol spelen in de groei en ontwikkeling van zo veel voors die zo gedreven worden door hun ambacht.

Cj: Welke producten zijn een must have voor de professionele make-up artiesten? Md: Er zijn veel belangrijke producten die elke make-up artist in hun kit zou moeten hebben.