L'Oreal Paris Gel-Creme Triple Active Hydrafresh Droog / Gevoelig Pot

L'Oreal Paris Gel-Creme Triple Active Hydrafresh Droog / Gevoelig Pot

€ 11.50

Meer informatie >>

Naam: L'Oreal Paris Gel-Creme Triple Active Hydrafresh Droog / Gevoelig Pot
Prijs: € 11.50
Tags: Verzorgingsproducten, Gezichtsverzorging, Dagcreme, (Zeer) Droge Huid, L Oreal Paris

L'Oreal Paris Gel-Creme Triple Active Hydrafresh Droog / Gevoelig Pot voor de droge en gevoelige huid. Dagcreme met gel creme formule, ultra fris en smeltend. Triple acvtive is ontwikkeld om de actieve hydratatie te kunnen bieden aan elke huidtype. Het Dus ik heb de berichten van elkaar gescheiden. Dit is huidverzorging, de volgende zal zijn make-up. Anyway hier is een dirty little secret ik moet eerst uit te komen Verzorgingsproducten. Ik ga in de zon. Een hoop. Ik weet niet wat het is, maar ik heb een ernstige fobie van zijn bleke. Misschien is het omdat ik een weinig Aziatisch in mij en mijn bleke is eigenlijk niet bleek maar een vage gele die er uitziet als ik heb begin onset geelzucht. Dus omdat ik ga in de zon een stuk ik heb te hydrateren als een mo fo. Ik heb altijd gezegd zijn er twee dingen die je moet nooit een goedkope kont met zijn en dat is 1. Gezichtscrème, want het gaat op je gezicht en 2. WC-papier, want het gaat op je. Ya know. Dus tot groot ongenoegen van mijn creditcard (En mijn moeder, omdat ik meestal gunstig hoeft de olOmg ik liep uit en ik gots geen dolla billz wanneer ik thuis ben in HK) Ik kan een beetje aap stront gaan op de la mer teller L'Oreal Paris Gel-Creme Triple Active Hydrafresh Droog / Gevoelig Pot. Voor u, die als teef gek We kunnen niet laten vallen EUR 500 op een pot van Shiz je op je gezicht elke maand laat ik zeggen twee dingen zijn.

Het is absoluut het geld waard ik ben niet eens een grapje is de Bizznizz (Zeer) Droge Huid. Niets hydrateert mijn huid beter in de winter. Ook ik denk dat het duur is en mijn moeder is helemaal weigert mijn la mer verwennen uitspattingen elke maand, zodat ik de la mer room aan de wintermaanden en degenen die dagen dat hebben gedegradeerd ik heb een beetje te veel tijd doorgebracht in de zon en mijn huid heeft behoefte aan een extra boost van hydratatie. Dus wat moet ik gebruiken in de tussentijd? Well.My nooit falen net zo goed, maar zal je niet dwingen om uw hypotheeklasten producten natuurlijk missen L'Oreal Paris Gel-Creme Triple Active Hydrafresh Droog / Gevoelig Pot. Ze gebruiken alleen de beste plantaardige en laboratorium gemaakt ingrediënten. De twee die u hierboven ziet is hun sleutelbloem gezicht hydraterende crème en hun fantastische gezicht olie. Zoals ik al eerder zei mijn huid een stootje kan nemen en als gevolg daarvan is rustig droog, zodat de bovenstaande producten zijn super hydraterende. Als je een combinatie of vette huid, bezoek uw dichtstbijzijnde aesop winkel of online gaan en kijken wat het beste is voor u Dagcreme. De sleutelbloem crème is fantastisch. Het is super hydraterende zonder je poriën verstopt raken en heeft een matte afwerking, zodat je niet glanzend kijken. Ik gebruik dit onder mijn make-up de meeste dagen omdat het werkt ook prima als een primer. Tijdens de wintermaanden mijn gezicht kan zo droog aanvoelen dat het letterlijk voelt alsof het zou kunnen barsten uit (Bruto ik weet).

Ik opwarmen slechts een paar druppels van deze tussen mijn handen en dep het op na de sleutelbloem crème. Ik gebruik ook deze de meeste nachten voordat ik naar bed ga, dus ik kan wakker fris en mijn huid voelt zo zacht! Het is zo goed dat ik ben er vrij zeker van mijn zus is het stelen van een paar, omdat het deksel wordt nooit geschroefd terug op in de ochtend (Dat klopt sim. Ik merkte!). Ok dit is het pièce de resistance van mijn huidverzorging regime! De Aesop b Triple C gezichtsbehandeling balancing gel. Het klinkt gewoon harde kern vind je niet! Eigenlijk is het een vitamine C-rijke gel die intense anti oxidant bescherming (Ik heb dat laatste beetje uit de aesop website, omdat ik niet wist hoe coherent beschrijven is awesomeness) L Oreal Paris. De gel heeft een beetje dezelfde consistentie als honing die kunnen leveren schrikken sommigen van jullie uit en maak je denkt oh em gee dit gaat me zo glanzend en vettig te maken en zien eruit als ik dompelde mijn gezicht in mcdonalds olie. Het doet precies wat het is naam impliceert. Het balanceert de shiz uit je huid. Toen ik weg was op vakantie vooral in Hongkong waar is het gek vochtig ik liep rond met een reflecterend oppervlak op mijn hoofd L'Oreal Paris Gel-Creme Triple Active Hydrafresh Droog / Gevoelig Pot – En dit de dag gered! Het beschermt ook je huid dus geen vervuiling ging me breken outs!

Het is geweldig. Dit is echt mijn huidverzorging geheim! Als u van plan bent een reis ergens tropisch en het hebben van hartkloppingen omdat je weet dat je matte afwerking stichting is niet genoeg om de glans te stoppen. Zet deze onder je foundation! Het wordt louhayhay beproefde. Ik zal mijn ga onthullen later deze week te maken up producten dus stay tuned poppen! Wel goed maakt beauty producten die parabenen, allergeenvrije en gemaakt van plantaardige eiwitten. Het product dat ik probeerde was wel goed van koeling peel off masker met appel, citroen en groene thee. Het programma van het gewichtsverlies is een caloriearm eten arts begeleid plan dat een natuurlijk voorkomend hormoon dat vet pauze versnelt naar beneden. Klachten van de honger, vermoeidheid of depressie bij veel diëten worden afgeschaft of drastisch verminderd bevat. Met deze gewichtsverlies programma kunt u verwachten 15 £ 30 per cyclus verloren, waarbij elke cyclus wordt 30 dagen. Het gewichtsverlies programma worden verschillende van de gemeenschappelijke gewichtsverlies problemen door ondersteuning van de stofwisseling hormonaal tijdens het programma.

Het zal leiden tot een toename van het metabolisme en energie, toegenomen vetstofwisseling zonder spierverlies, verminderde eetlust, samen met een groter gevoel van gezondheid en welzijn.