L'Oreal Paris Preference Wild Ombre 03

L'Oreal Paris Preference Wild Ombre 03

€ 15.50

Meer informatie >>

Naam: L'Oreal Paris Preference Wild Ombre 03
Prijs: € 15.50
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Haarkleuring, Permanente Haarkleuring, L Oreal Paris

AlgemeenPréférence is een langhoudende haarkleuring, vergkrijgbaar in 30 intense en trendy kleuren. De combinatie van het nieuwe Hi-Shine Elixir en de langhoudende pigmenten resulteren in een verfijnde, rijke kleur met een ultieme glans. De Echter, moet de ouder het verzoek om een ingewijde maken (ik ga niet uit mijn manier om hen te jagen naar beneden), en ik zal alleen vasthouden als we een voor beide partijen geschikte tijd kan vinden. Te vaak, heeft een ouder afgewezen al mijn voorgestelde make-up tijden, omdat ze in strijd zijn met zwemlessen, spelen data (!), Etc Verzorgingsproducten. Ik geloof niet dat ik ben verplicht voorbij deze, of anders zou ik vind mezelf schouders ieders problemen. Het is onredelijk om te vragen flexibeler dan je bent te zijn bereid te zijn, voor iets dat uiteindelijk is in uw voordeel. Mijn mening over dit zijn veranderd door de jaren heen, zelfs op deze discussie groep! Maar op advies van velen, heb ik geleerd een beetje meer harde nosed over dan ik voorheen te zijn. Het belangrijkste principe probeer ik te volgen is: Ik zal graag met respect voor uw situatie zijn als je op dezelfde manier met respect voor zal zijn mijne L'Oreal Paris Preference Wild Ombre 03. Ik persoonlijk geloof niet in een strikt geen make-up-beleid, tenzij je lesrooster is zo vol dat het realistisch gezien onmogelijk is. Zelfs nog, verschillende studio's en de school studio ik weet bieden bepaalde make-up dagen of weken, meestal op het einde van elk semester, op te nemen of te laten basis.

Ik vind dit soort benadering van een mooie middenweg te zijn L Oreal Paris. Het is officieel het einde van de eerste fase van het lichaam trim en ik kon niet gelukkiger zijn! Ik ben net terug van een run, en bracht de hele tijd te denken over dit bericht en hoe op te sommen wat de laatste drie dagen geweest zijn. Voor deze veggie saurus, eet alleen eiwitten voor drie dagen achter elkaar was verwant aan martelingen. Ok, dat is waarschijnlijk overdrijven, maar ik had echt niet hou ervan. Het was niet tot ongeveer halverwege, dat ontdekte ik een paar recepten die ik kon gebruiken om eiwit slechts enkele dagen een beetje makkelijker te maken, en tegen die tijd zou ik klaargestoomd een Zillion bedient van tofu, linzen en kikkererwten, dus ik meestal vast aan wat ik oorspronkelijk zou voorbereid L'Oreal Paris Preference Wild Ombre 03. Er waren een paar uitzonderingen na, waaronder de rode linzen curry soep at ik voor het ontbijt (ja, echt) en het eiwit alleen pannenkoeken ik had voor diner vanavond. Beiden waren mijn reddende genade in deze fase! Op dagen een en twee had ik twee eieren voor het ontbijt, maar die oude snel kreeg, dus ik had wat linzensoep vanmorgen L Oreal Paris. Als u wilt extra vrienden te maken in uw kantoor, te brengen in een curry soep en verwarm het tot eerste ding in de ochtend. Zorg ervoor dat u de geur waft door te laten het hele kantoor.

Deze waren behoorlijk lekker, zo hebben de meeste van het lichaam bekleding verpakte snacks die ik heb geprobeerd. geweest Vanwege hun gekke ingrediëntenlijst maar, ik doe niet denk dat ik zou veel van deze verpakte lekkernijen kopen mezelf (ik kreeg ze gratis). Body bekleding benadrukt dat echt voedsel is het beste in alle fasen van het programma, maar verkoopt deze soort snack voor het gemak en variatie. Fair genoeg, maar ik zou liever mijn eigen eiwit creaties omwille voeding's. Het was mijn eerste keer het kopen van gemarineerde tofu zoals ik meestal doe alles zelf, en ik vond het erg leuk! Het was pittig, pinda y, en een leuke afwisseling op van mijn gebruikelijke elementaire tofu. Ik heb ook mijn normale dagelijkse multivitamine en veganistische omega 3 pillen met deze maaltijd Haarkleuring. Vind je het leuk hoe ik geprobeerd om te veranderen van het perspectief, zodat het was niet twee saaie foto's op een rij? Dit was gewoon tofu met een beetje zout en peper, plus ketchup. Dit is eigenlijk een relatief veel voorkomende snack voor mij, en ik heel leuk. Dit waren het hoogtepunt van mijn drie dagen! Ze wist niet goed smaken als een echte pannenkoek, maar ze waren lekker en iets anders. Ik wou dat ik kon hen hebben overgoten met fruit of ahornsiroop, maar ze waren toch goed. Dit was bedoeld om zijn groene linzen, maar ik vergat hen aan het werk. Als u denkt dit lijkt niet veel voedsel, gelijk heb je L'Oreal Paris Preference Wild Ombre 03 – Body bekleding beveelt kleine hoeveelheden voedsel voor vrouwen ten minste zes keer per dag gedurende de eerste drie dagen.

Als je honger hebt, je kan elk uur eten als je wilt. Ik heb mezelf niet vinden dat honger, dus ik at wanneer ik er zin in had (maar nooit meer dan drie uur tussen de maaltijden). Bt niet aanbevolen calorieën tellen als onderdeel van het programma, maar Ik stopte mijn eten in uit nieuwsgierigheid, en omdat ik dacht dat je alles misschien leuk de extra info. Mijn calorie-inname over de drie dagen eindigde als vrij laag: 1289 Op dinsdag 1153 op woensdag, en 1228 op donderdag. Dit is veel lager dan ik normaal zou eten, vooral op dagen dat de oefening. Ondanks de lage aantallen omvatten, vond ik dat al mijn aanbevolen dagelijkse behoeften werd voldaan, met uitzondering van de koolhydraten, natuurlijk, en calcium, en dat was een beetje laag. Al het andere, met inbegrip van vezels, vitamine A en C en ijzer was torenhoog. Dus, hoe voel ik me fysiek na de drie dagen van de eerste fase? Ik zou zeggen vrij gemiddeld. Ik voel me niet super energiek, ik zou niet zeggen dat ik ben gloeiende, en ik heb niet opgevallen geen grote lichamelijke veranderingen, afgezien van een vage, lage rang buikpijn dat is geplakt met mij vandaag.